Guide: Derfor giver teambuilding værdi!

Et teambuilding arrangement er en værdifuld investering i jeres teamdag.

Guide: Derfor giver teambuilding værdi!

Der er mange gode grunde til at en virksomhed bør afholde et teambuilding-arrangement. Én af dem er, at det i sig selv er en værdifuld ”investering” at bryde de daglige arbejdsrutiner med en firmatur eller medarbejderdag, hvor teambuilding er på programmet.

Hvilket teambuilding arrangement giver mest værdi?
Når vi er i dialog med vores kunder, inddeler vi kundens behov i 4 overordnede grupper.
Det gør vi for at afstemme hvilket teambuildings- eller teamudviklingskoncept, der er bedst egnet til formålet:

1. Ønsket om at øge medarbejderengagement og sammenhold ved at genskabe og/eller styrke tilhørsforholdet mellem medarbejdere og engagere dem i virksomhedens identitet og brand. I sidste ende handler det mest om at styrke fællesskabet, sammenholdet og de menneskelige forbindelser. De sociale og sammenrystende teambuilding forløb er en af de populære og effektive veje til dette.

2. Ønsket om at forbedre gruppedynamikken ved at opbygge medarbejdernes samarbejdsfærdigheder og kommunikationsforståelse gennem spil, øvelser og aktiviteter. Ved at tage afsæt i de daglige rutiner og adfærdsmønstre samt formidle læring i både en legende og lærende ramme, kan deltagerne få nye indsigter i egen såvel som andres adfærd og forskelligheder. Dette kan hjælpe med at gøre op med det sædvanlige hierarki, og i stedet opbygge nye, stærkere relationer mellem kollegaer, som normalt ikke interagerer med hinanden. Ved at arbejde med at teamudvikling gennem teambuilding og teamudviklings workshops opbygges tillid, viden om adfærd og forståelse for f.eks. ledelses- og kommunikations- problematikker.

3. Ønsket om at fejre eller sige tak. Festligheder og sjove teambuilding-aktiviteter fremmer empati og den sociale sammenhængskraft. Her er teambuilding efterfulgt af en firmafest en fantastisk måde at få skabt sammenhold og humør i gruppen. Udover at vise værdsættelse og taknemmelighed over for medarbejderne, så vil de interaktioner, der foregår til disse festlige lejligheder ofte kunne ses i både trivselsmålinger og loyalitet efterfølgende. Og i øvrigt er det at grine sammen nok den bedste lim når menneskelige relationer skal skabes og styrkes.

4. Ønsket om at fremhæve et tema eller fokusområde. Teambuilding kan også hjælpe med at italesætte specifikke mål, normalt relateret til HR eller ledelsesstrategien. Der udvikles forskellige spil og team aktiviteter til at tackle forskellige situationer. For eksempel er vores koncept Chain Reaction god til at iscenesætte både silodannelse på arbejdspladsen, men også samarbejdet på tværs af grupper eller teams. Har i derimod mere fokus på virksomhedens grønne omstilling, sætter vores Sustainability Game mere fokus på den bæredygtige dagsorden, mens der samarbejdes og skabes varige bånd blandt teammedlemmerne.

Har i et specifikt mål, medarbejderdag eller en problemstilling, så står vi hos Humanic Group
klar med  uforpligtende sparring  – og vi hjælper gerne med at skræddersy et koncept, som passer til lige netop jer.

Guide: gratis teambuilding tips og tricks

Hvad skal du tænke på, når du skal afholde dit teambuilding-arrangment?

Guide: teambuilding i København

København byder på et hav af muligheder for en god teambuilding oplevelse for både store og små grupper. Humanic har samlet lidt inspiration.

Guide: aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Firmajulefrokosten skal piftes op med aktiviteter og underholdning. Her er lidt fifs!

Guide: udendørs madlavning i Kbh

Madlavning og kokkekamp udendørs er en hyggelig teambuilding aktivitet, som alle kan være med til. Og så er forplejningen klaret samtidig med team aktiviteten.

Hold firmafest på restaurant

Humanic samarbejder med restauranter, der kan omstille sig til at holde firmafest. Både de store grupper og mindre teams.

Motion i arbejdstiden øger trivslen

Humanic samarbejder med restauranter, der også kan omstille sig til at rumme din Firmafest. Både til større grupper og mindre teams.

7 Tips til mere energi i arbejdsdagen

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Aktiviteter til julefrokosten

Firmafesten bliver bedre med aktive indslag. Vi arrangerer festaktiviteter, som tilpasses til jeres sommerfest og julefrokost.

Skab et succesfuldt kick-off seminar

Kick-off seminaret skal være aktivt og involverende.
Få mest muligt ud af jeres investering i medarbejderdagen med disse huskeregler.

Tips til gratis teambuilding før jeres julefrokost

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Det robuste team

10 gode råd til at styrke forandringsparathed og sammenhængskraft.

Guide: Få medarbejdertrivsel på agendaen i 2024

Gode råd til at styrke trivsel på arbejdspladsen.

Guide: Få styr på sommerfesten

Gode råd til den ideelle sommerfest til din arbejdsplads.

Hvad er Humanic Group?

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke trivsel, arbejdsglæde og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi gør det fordi dét er hovedingredienserne i en enhver stærk organisation – og det kan ses på bundlinjen!
For os er teambuilding, sundhed & motion samt medarbejder- og lederudvikling nøglen.

Siden 2005 har vi arbejdet for at gør danskernes arbejdsliv sjovere, sundere og klogere.
Vi kalder det “Aktiv Arbejdslivsglæde” fordi vi mener at den bedste udvikling og læring – fagligt eller socialt – sker når vi interagerer aktivt med hinanden og med stoffet.

Tre Afdelinger – ét fælles fokus.

Vi ønsker at være de bedste til det vi laver. Derfor består Humanic Group af 3 specialiserede enheder, som arbejder tæt sammen for at styrke vores kunders arbejdslivstrivsel:

Humanic Events – leverer det sammenrystende, sjove og fællesskabsstyrkende gennem f.eks. Teambuilding, Firmafester og Firmaevents.

Humanic Consult – tilbyder kursusforløb og workshops til medarbejderudvikling og lederudvikling.

Humanic Movement – står for sundheden på arbejdspladsen og leverer både firmatræning, sundhedstjek, sundhedskursus og online firmamotion.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag