Team effektivitet

Forstå hvordan de bedste teams arbejder og lær metoderne til effektivt samarbejde

Lær at optimere jeres teamwork

Teamwork er en disciplin, der skal læres, trænes og vedligeholdes.

Denne teamudviklings workshop giver jer konkrete redskaber til at dyrke og optimere samarbejdet løbende.

Det skal handle om jer!

Læring om teams udvikling og vejen til effektivt teamwork, skal først og fremmest sættes i perspektiv til jer selv.

Vi kombinerer grundlæggende teamudviklingsteorier og gruppepsykologi med praktiske og involverende øvelser, så I får en lærerig, interaktiv og udbytterig dag.

Fra Gruppe til Top Performance Team

I vil få forståelse for de mekanismer, der hersker når teams udvikler sig fra en gruppe af individer til et dedikeret top performance team.

– og endnu vigtigere: I vil kunne sætte jer selv og jeres team ind i denne kontekst og få et fundament, at arbejde videre fra.

Når mennesker skal præstere – sammen

Det er nogle helt særlige dynamikker der opstår mellem mennesker når de sammen skal opnå resultater på tværs af forskelligheder, kompetencer, personlige værdier – og ofte under tidspres.

Og de dynamikker gør vi jer klogere på – med jeres hjælp! For uanset hvor gode teorier og erfaringer, der er på området – så er det først når vi får JER til at åbne op og arbejde med både jer selv og hinanden om hvor I står som team og hvor I skal hen.

Aktivt og involverende

De teamudviklings-temaer, I kommer til at til arbejde med, vil løbende følges op med både praktiske øvelser og aktive gruppediskussioner.
Jeres læring og udvikling forankres i, at I skal kunne se og mærke stoffet og se jer selv i forhold til læringstemaet. Derfor har vores workshops og kurser aldrig bare undervisning – I vil altid blive aktiveret undervejs.

Vi involverer jer aktivt og gør stoffet nærværende – og I vil blive inviteret til at arbejde åbent og nysgerrigt med jeres egne styrker og svagheder i teamet.

Blandt de emner, I kommer til at arbejde på workshoppen, kan nævnes:

  • Faserne for teams udvikling
  • De fælles Målsætninger
  • De typiske forhindringer for effektivt samarbejde
  • Tillid og trivsel i teamet
  • Psykologisk tryghed
  • Teamets sammenhængskraft
  • Forståelse og respekt for forskelligheder
  • Ubrydelige vaner
  • Når teamet møder modstand
  • Forandringens psykologi

Få en fuld kursusdag med Workshop & Teambuilding

Ønsker I en dybdegående kursusdag hvor jeres teamudviklingsworkshop kombineres med skræddersyede teambuildingøvelser, så anbefales det, at kombinere denne workshop med teambuilding forløbet

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag