Forstå dig selv og dit team

Bliv klogere på jeres indbyrdes forskelligheder og gør dem til jeres styrke

Skab større indsigt og forståelse for hinandens forskelligheder

Skab større indsigt og forståelse for hinandens forskelligheder, både rent menneskeligt og fagligt med denne teamudviklingsworkshop.

Gå på opdagelse i forskellighederne

I kommer på en opdagelsesrejse i både jeres egne præferencer og opfattelser – og samtidig får I aktiv indsigt i hinandens forskelligheder.
Med denne aktiv og humørfyldte workshop lærer I at sætte pris på forskellighederne og se dem dem som en styrke.

Fra frustration til respektfuld indsigt

“Du skal behandle andre som du selv ønsker at blive behandlet”, siger der. Sagen er bare at i praksis så har vi alle vores helt egne og unikke præferencer, som ofte slet ikke er nærheden af kollegaens.  Samtidig udsættes vi, i vores arbejdsliv, for enorme mængder information som skal behandles og ageres på hurtigt.
Vores opfattelse og forståelse af information varierer vidt fra person til person. Disse variationer i et team og arbejdsgruppe er både kilden til mange konflikter, kommunikationsbrister og misforståelser. Men heldigvis er jeres forskelligheder i høj grad også kilden til succes samt fundamentet for en stærk organisation!

Forståelse og indsigt er nøglen til teamets succes

Nøglen til succesen ligger i at forstå os selv såvel som forskellighederne blandt dem, vi arbejder sammen med.

Med workshoppen får I mulighed for at styrke både selvindsigt samt indsigten i teamets mange nuancer i jeres oplevelser og perceptioner af helt almindelige hverdagssituationer. Og vi finder eksempler på jeres forskelligheder i konkrete hændelser i jeres egen daglige kommunikation.

Der vil uden tvivl komme ”aha oplevelser”, sjove hverdagseksempler og nok også akavede (selv)erkendelser.

Fundamentet for stærkt og effektivt teamwork

”Forstå dig selv og dit team” er som workshop skabt til jer, der ønsker et solidt afsæt til at arbejde videre med teamudvikling.

Her danner I fundamentet for næste skridt mod at blive et præstations orienteret team. Men først skal der skabes et grundlag bygget på trivsel, respekt og forståelse for hinandens forskelligheder.

En kombination af teorier, praktiske øvelser og gruppediskussioner

Workshoppen veksler mellem teori og grundlæggende metoder til sjove og praktiske øvelser og plenumdiskussioner. Der vil være AHA oplevelser konkrete eksempler trækkes ud af jeres hverdag.

Fuld kursusdag med teambuilding
En hel kursusdag kan sammensættes, så jeres workshop  kombineres med skræddersyede teambuilding aktiviteter. Flere af vores teambuilding koncepter kan tilpasses, så I får en dag med en rød tråd fra workshop til aktiviteterne

Således vil jeres teamudviklingsteorier og gruppediskussioner i endnu højere forankres i aktiv læring og vi kan udfordre jeres forskelligheder i flere praktiske aktiviteter.

Se eksempler på teambuilding, KLIK HER.

Få Insights Discovery® personprofiler

Et særdeles stærkt redskab til at skabe både selvindsigt og forståelse for forskelligheder i teams, er anvendelsen af persontype profiler, som eksempelvis det bredt anerkendte persontype værktøj ”Insights Discovery®”

Vi er akkrediteret partner hos Insights Discovery® og kan derfor hjælpe med at udarbejde personprofiler og dybdegående rapporter til jeres medarbejdere. Vi står også gerne for de individuelle coaching sessioner efterfølgende.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag