Julefrokost

Vi arrangerer jeres firmajulefrokost fra A-Z. Lad os hjælpe jer med at finde det helt rigtige venue, den lækreste forplejning, den bedste festunderholdning og musik.
Og vil I pakke aftenen ind en tema ramme, så bygger vi gerne universet for jer.

Julefrokost med Humanic

Vi er julemandens hjælpende hånd og vi kan stå for al planlægning lige fra transport, forplejning, underholdning, tema og overnatning. Den rigtig gode og mindeværdige  firmajulefrokost er mere end bare mad og musik – der er flere aspekter fra underholdning, dinner games og selskabslege og evt en temafest som ramme, der kan flytte jeres firmafest fra “god” til “fantastisk” …   det eneste vi ikke kan garantere, er en hvid jul… men snekanoner kan vi godt skaffe.

Firma Julefrokost i København

I KBH har vi et stort udvalgt af muliheder for firmajulefrokoster for både de helt store og lidt mindre virksomheder. Som altid, står Humanic parat til at arrangere det hele – både lokaler, musik, forplejning og underholdning. Og har I nogle helt skøre ideer, så er elsker vi at lege med.

Se et udpluk af vores venues – KLIK HER.

Venues & Locations til den perfekte firmafest.

Humanic Group har et fast samarbejde fast med unikke venues, som leverer højeste niveau på både forplejning, rammer og betjening – og vi arrangerer små selskaber fra 40 personer og op til de helt store fester for 4.000 gæster +.

Se et udpluk af vores venues – KLIK HER.

Aktiviteter & Dinner Games

Den rigtig gode firma julefrokost er den der ryster jer sammen på tværs af de daglige roller – og aktiviteter i form af teambuilding, dinner games og selskabslege er oplagte til formålet. Humanic kan skræddersy aktiviteten så den passer til jeres julefrokost – og flere af vores koncepter kan sagtens gennemføres i stilletter og jakkesæt. Vi tilfører et jule-tema til aktiviteten hvis I ønsker.

Se et udpluk af vores Teambuilding – KLIK HER.

Se et udpluk af vores Dinner Games – KLIK HER.

Koncept for festen

Klassisk firmajulefrokost, Temafest eller Festival?
Går I med tanker om en tradionel julefrokost for jeres medarbejdere, eller har I nogle specifikke ideer, som vi skal hjælpe jer med at skabe? Vi har bred erfaring med skræddersyede events og kreative forslag til allerede afprøvede koncepter og universer.
Vi råder over en bred vifte af unikke venues, men kan lige såvel skabe festen hos jer!

Aktiviteter til festen

De helt rigtige aktiviteter til festen, er ofte det som gør at netop dette års firmajulefrokost adskiller sig fra alle de andre og bliver husket som noget helt specielt.
HUMANIC EVENTs råder over en bred vifte af teambuildingaktiviteter, der kan fungere som kick off før festen eller mingle games og dinner games, som fungerer som underholdning og icebreakers før og under selve festen.

Wildlife Cooking

Gastronomisk Teambuilding – Kokkekamp – Fælles Madlavning – Hygge i naturen

City Challenge København

Aktiv holdkamp – Teambuilding gennem byen – Team race

Kuffertmysteriet

Indendørs Teambuilding – Escape Room i en kuffert – Gåder, Mystik, Samarbejde

Chain Reaction

Indendørs og Udendørs teambuilding – samarbejde og kommunikation på tværs – kreativt

Around the world

Indendørs teambuilding – En eventyrrejse for hold – Samarbejde og Hygge

Team Spirit

Fokus på de fælles mål – kommunikation og samarbejde på tværs af teams – Indendørs & udendørs

The Bloodline

Historisk Mystery Hunt. Det indre København bliver jeres escape room med ægte mysterier og kringlede gåder gemt i gadebilledet.

Teambuilding Olympics

Kom til OL i teambuilding. Holdkamp og teamdyster med inspiration fra sports-discipliner. Dynamisk, sjovt og aktivt.

Money Talks

Medrivende og aktiv holdkamp hvor krejleri, strategi og teamwork kommer i spil.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag