Team identitet

Find jeres Team-DNA og find ægte stolthed og ejerskab i jeres fortælling.

En workshop er for jer, der har brug for en stærk fælles fortælling og en samlende Team-identitet.

Team Identitet  er for jer, der har brug for at samle jer om stoltheden og værdierne i jeres identitet. I er måske i opstarten af et teamsamarbejde, eller måske har I undergået forandringer, der betyder at jeres fælles identitet og gruppens selvindsigt stadig er uklar.

Find jeres DNA

I en ægte teamkultur eksisterer den ånd, hvor oprigtigt medejerskab for missionen og fællesskabet både kan ses og mærkes.

Workshoppen ”Team Identitet” fokuserer på at skabe et solidt fælles fundament med jeres kerneværdier og jeres fælles, samlende fortælling.

I finder frem til det særlige fælles DNA, der gør at jeres team adskiller sig fra alle de andre og hvor I føler jer som en del af noget helt særligt – Team DNA skal findes og opdyrkes.

Stolthed og Sårbarhed

Stoltheden af at være en del af kulturen skal første fremavles og siden dyrkes og kultiveres. Ofte vil fokus være på resultater og “vindermentalitet” men de stærkeste team kultrurer rummer også plads til sårbarhed, modet til at begå fejl og styrken til at være ærlig omkring dem.

Intern Branding og Drømmevisioner

På workshoppen kommer I til at arbejde med jeres ”interne brandingstrategi” og jeres ”drømmevisioner” – og I kommer på en opdagelsesrejse i hinandens verdensbilleder, motivationsfaktorer og drivers. Og samtidig bliver du klogere på dig selv i processen.

Målet med workshoppen er at skabe en stærk Team Identitet og tydeligt ejerskab over jeres mission og jeres fællesskab.

At skabe en stærk Team Identitet er første trin i vores teamudviklingsmodel mod en fokuseret og ægte teamkultur.

Praktiske team aktiviteter koblet på teori

Workshoppen vil være en vekslen mellem teori, gruppediskussioner og gruppepræsentationer – og en med praktiske teambuildingøvelser som støtte til teorierne.

Med denne workshop får I en sjov og involverende session med et håndgribeligt resultat.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag