Aktiv Arbejdsplads – kursus / foredrag

Sæt fokus på bevægelse og sund trivsel i arbejdslivet med et kursus i Aktiv Arbejdsplads.

Foredrag & Workshop

Få en aktiv og sund arbejdsplads
med gladere medarbejdere og mere energi

Lær hvordan I nemt kan gøre jeres virksomhed mere sundere og mere aktiv, uden at det føles besværligt eller uoverkommeligt.

Få bevægelse ind i hverdagen uden bøvl

Med denne workshop får I konkrete viden og praktiske værktøjer til at få implementeret mere bevægelse og sundere adfærd ind i jeres arbejdsdag.

Først og fremmest viser vi jer hvorfor det er så effektivt og vigtigt. Vi underbygger det hele med videnskabelige fakta, sjove anekdoter fra virkeligheden – og med gode metoder som er nemme at lære.

Metoderne vi bruger hentes bl.a. fra vores eget koncept “4 minutter om dagen” som er et projekt vi gennemførte sammen med 2 større virksomheder og Københavns Universitet i en periode på 12 uger. Og resultaterne er mildest talt opsigtsvækkende!

Derfor underviser vi i dag virksomheder og medarbejdere i konceptet, så det kan udbredes.

Aktiv arbejdsplads betyder energi og arbejdsglæde

Bevægelse og sundhedsaktiviteter betyder, at mennesker får mere energi, er kognitivt mere robuste og i bund og grund er gladere.

Og en arbejdsplads, hvor der er aktiviteter og sundhed på agendaen, er mere attraktiv og tiltrækker samt fastholder medarbejdere.

Vi underviser jer i både metoderne og de videnskabelige fakta, der ligger bag – og vi viser jer hvorfor Aktiv Arbejdsplads vil være et win-win for både medarbejdere og ledelse.

Det kan ganske enkelt betale sig at investere målrettet i, at gøre arbejdspladsen fysisk aktiv – og det kan også måles på den hårde bundlinje.

Få et overblik over jeres medarbejderes trivsel med en trivselsundersøgelse.

Det kan være vanskeligt at vurdere hvilke indsatser, der er brug for når der skal sættes ind for at styrke trivsel og arbejdsglæde i en virksomhed.

Med vores skræddersyede Trivselsmåling får I helt konkrete tal og data på hvor I bør prioritere at sætte ind med sundheds- og trivselsfremmende tiltag.

Kontakt vores konsulenter i Humanic Movement for en uforpligtende snak om trivsel og sundhed i jeres virksomhed.

4 minutter om dagen = en kæmpe gevinst!

Der kommer mere og mere forskning på området. og Vores eget projekt “4 minutter om dagen” er et eksempel på, hvor lidt bevægelse og aktiviteter, der egentlig skal til for, at de positive resultater for både fysisk, mental – og social – trivsel i en virksomhed virkelig kan boostes!

Projekt “4 minutter om dagen” forløb over 12 uger i 2 større virksomheder hvor vi hver dag (hverdage) instruerede de ansatte i 4 minutters fysisk aktivitet.

Medarbejdernes sundhedsstatus og trivsel på både fysiologiske, psykologiske og relationelle/sociale parametre blev målt før og efter forløbet – og resultaterne kom bag på både medarbejdere og forskere. Positivt.

Derfor er “Aktiv Arbejdsplads – 4 minutter om dagen” i dag et fast koncept i vores portefølje og et koncept vi er umådeligt stolte af.

Videnskabelige fakta kobles på praktiske metoder

Vi veksler mellem videnskab og øvelser i en dynamisk session, hvor deltageren både får konkret viden, men endnu vigtigere, lærer at bruge denne viden i praksis.

I klædes på til at kunne udarbejde jeres egne aktivitets-strategier i en travl hverdag.

Det hele bliver faciliteret i en involverende og nærværende ramme, hvor I både bliver klogere og får noget konkret med hjem – og har det sjovt imens.

Denne workshop er for alle – det kræver hverken omklædning eller at du er fysisk fit. Du skal bare være nysgerrig på trivsel og arbejdsglæde.

Gør trivsel og balance til kultur i jeres virksomhed.

Denne workshop lærer jer at bruge metoderne, men for at I får kulturen med på den længere bane, kan I evt. tage en snak med konsulenterne hos Humanic Movement om at få et forløb med træningshold eller kontormotion, hvor teknikkerne kan implementeres over tid.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag