Firmatræning – Motionshold

Motionshold på arbejdspladsen.
Firmatræning indendørs og udendørs.

Firmatræning hos jer – når det passer jer!

Vi møder op på jeres adresse, og træner med jer på aftalt tidspunkt.

Humanic’s brede erfaring med sundhed og fysisk træning på arbejdspladsen betyder, at jeres firmamotion bliver alsidig, sjov og effektiv – uanset deltagernes niveau. Vi stiller altid med de bedst uddannede og mest passionerede instruktører.

Holdtræning på arbejdspladsen styrker både medarbejdersundhed, produktivitet og sammenhold.
Det er videnskabeligt dokumenteret, at både trivsel og arbejdsglæde øges med motion på arbejdspladsen. Samtidig viser undersøgelser, at effektiviteten øges og sygefraværet falder, når der prioriteres motion og træningsøvelser i forbindelse med arbejdstiden.

Varieret firmatræning hvor ALLE kan deltage

Vi gør en dyd ud af, at træningerne  er varierende sjove og effektive. Og vi tilpasser træningen, så både den toptrænede motionist og nybegynderen får udfordringerne på det rette niveau. Vi træner meget med kropsvægt og HIIT træningsøvelser, så det er primært den enkeltes egen krop og fysiske niveau, der bestemmer intensiteten. Derfor kan alle, uanset niveau, deltage I træningen.

Firmatræning kan også arrangeres som Teambuilding så hvis I skal have en aktiv og sammenrystende dag med et fokus på sundhed, så tag fat i os. Vi kan både arrangere idrætsdag, motionsløb og olympiske lege.

Forskere og erhvervsorganisationer anbefaler motion på arbejdspladsen

Der er bred evidens for at motion på arbejdspladsen det er en god investering for virksomheden. Sundhedsstyrelsen ændrede i 2023 anbefalingerne for bl.a. motion for 18-64 årige – dvs. os der er på arbejdsmarkedet – og forskningen underbygger dette. Blandt andet bør vi bevæge os med moderat høj puls min. 30 minutter hver dag – samt styrketræne med kropsvægt eller tunge vægte min. 2 gange om ugen. Læs anbefalingerne her: Motionsanbefalinger for voksne.
Desuden har Dansk Erhverv netop lavet en undersøgelse, der påviser at arbejdsglæde og trivsel blandt medarbejdere, øges væsentligt med Motion på arbejdspladsen. Læs undersøgelsen her: Danskerne ønsker motion på arbejdspladsen.

 

Udendørs eller indendørs Firmatræning

Det er jeres rammer og behov, der bestemmer træningsformen. Vi har stor erfaring med at bruge nærområdet til udendørs firmatræning. Så glem alt om fitnessmaskiner og store vægte. I vores udendørstræning arbejder vi funktionelt med få redskaber og primært med egen kropsvægt. Vi inddrager naturen og de elementer, der findes I området som f.eks. bænke, trapper og lygtepæle. Med andre ord omdanner vi uderummet til et personligt træningslokale – og det skifter fra gang til gang.

Har I rammerne til det og synes det med vind og vejr er lige ustabilt nok, så kan vi sagtens lave træningerne indendørs  i jeres virksomhed. Et mødelokale eller fællesområde er fint. Vi skal nok lave nogle gode træninger.

Kontorøvelser som firmamotion

Er holdtræning lige ambitiøst nok? Så har vi stor succes med at implementere kontormotion på danske arbejdspladser – både hvor vi fysisk dukker op på matriklen og laver øvelserne med jer – og onlinetræning hvor vi  underviser jer live.

Vi uddanner jeres Sundhedsambassadører

Det er klart at Humanic’s instruktører ikke kan komme rende til evig tid hos jer. Derfor tilbyder vi at holde kurser og workshops, hvor vi uddanner jeres ildsjæle til at varetage motionsinitiativerne på egen hånd.

Firmatræning som Bootcamp

For ekstra motivation og intensivt træningsforløb, kan I vælge vores Bootcamp. Det er et 8 eller 12 ugers forløb med sundhedstjek før og efter forløbet. Det er meget motiverende, da de konkrete målinger fra sundhedsprofilen giver deltageren et konkret mål – og varigheden på nogle få uger er til at overskue.

En bootcamp er motiverende og fokuseret og styrker fællesskabsfølelsen når alle støtter hinanden og arbejder for at nå de individuelle sundhedsmål. 

Gratis medlemskab i FamFit

Vi tilbyder alle medarbejdere gratis medlemskab i Humanic’s søsterkoncept famfit.dk. Det betyder, at så længe vi har et forløb med din arbejdsplads, så kan jeres medarbejdere træne gratis med hos Danmarks største udendørs træningskoncept. I får således mulighed for at blive del af et træningsfællesskab med endnu flere  holdtræninger, motionsrejser og meget andet.
FamFit tilbyder hold på flere lokationer i hovedstadsområdet hver dag – hele året.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag