Firma bootcamp inkl. sundhedsprofil

8 ugers motionssforløb med 2 sundhedstjek (før og efter forløb)

Fokuseret træningsforløb hvor den personlige sundhedsprofil er motivationsbooster

Et bootcamp forløb er et intenst, kortvarigt træningsforløb med et individuelt sundhedstjek både før og efter.

Den forholdsvis korte forløbsvarighed på typisk 8 uger, samt det intense fokus de konkrete tal og målinger fra sundhedstjekkene giver, betyder at deltagerne altid er ekstra motiverede!

Bootcamps, der skaber sammenhold

Alle deltagere er I samme båd I de 8 uger forløbet varer. Alle har deres personlige sundhedsprofil at tage afsæt I efter første sundhedstjek, og alle er motiverede til at give træningsforløbet en skalle – sammen! Det skaber et unikt kollegasammenhold, hvor deltagerne bakker hinanden op og støtter hinanden I forløbet.

Hos jer, når det passer jer

Vi møder fysisk op på jeres adresse, og træner med jer på aftalt tidspunkt. Vores brede erfaring med funktionel og fysisk træning betyder, at jeres træning bliver alsidig, sjov og effektiv. Samtidig vil den enkeltes fokusområder og målsætninger være I fokus undervejs.

Et bootcamp-forløb er for alle niveauer. Med udgangspunkt I det indledende sundhedstjek, tilrettelægger vi træningen efter deltagernes målsætninger. Vi ser ofte, at der opstår en særlig samhørighed og fællesskabsånd omkring projektet på tværs af deltagernes behov, netop fordi forløbet er så fokuseret og intenst. De fysiske resultater (som typisk er imponerende gode) ender gerne med at blive sekundære I forhold til det sammenhold og fællesskab der opstår undervejs. Træningen tilpasses, så alle får udfordringerne på det rette niveau.

Gratis medlemskab af famfit.Dk

Vi tilbyder alle medarbejdere gratis medlemskab I famfit.Dk. Det betyder, at så længe vi har et forløb med jer, kan jeres medarbejdere træne gratis med hos danmarks største udendørs træningskoncept.

Der er hold på flere lokationer I hovedstadsområdet hver dag – hele året.

Famfit.Dk er en del af HUMANIC MOVEMENT.

Uforpligtende tilbud: vi tager gerne en uforpligtende snak om et set-up der passer jer.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag