Teambuilding

Indendørs og udendørs teambuilding til jeres personaledag, konference og firmafest. Alle samarbejdsøvelser og koncepter kan tilpasses i antal personer og varighed efter jeres behov.

Teambuilding der styrker sammenholdet

Vi tilbyder indendørs og udendørs teambuilding hele året i hele landet.
Alt fra samarbejdsaktiviteter til mødedagen til hele kursusdage med teambuilding øvelser for alle. Både til konferencen og firmafesten.
Kombinér evt. med et af vores aktive foredrag eller workshops i lederudvikling og teamudvikling.
Lad Humanic give jer et personalearrangement, der styrker jeres fællesskab.

Money Talks

Medrivende og aktiv holdkamp hvor krejleri, strategi og teamwork kommer i spil.

Wildlife Cooking

Gastronomisk Teambuilding – Kokkekamp – Fælles Madlavning – Hygge i naturen

Chain Reaction

Indendørs og Udendørs teambuilding – samarbejde og kommunikation på tværs – kreativt

Teambuilding Olympics

Kom til OL i teambuilding. Holdkamp og teamdyster med inspiration fra sports-discipliner. Dynamisk, sjovt og aktivt.

Sustainability Game

Aktiv teambuilding med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling

Team Spirit

Fokus på de fælles mål – kommunikation og samarbejde på tværs af teams – Indendørs & udendørs

The Bloodline

Historisk Mystery Hunt. Det indre København bliver jeres escape room med ægte mysterier og kringlede gåder gemt i gadebilledet.

Around the world

Indendørs teambuilding – En eventyrrejse for hold – Samarbejde og Hygge

Kuffertmysteriet

Indendørs Teambuilding – Escape Room i en kuffert – Gåder, Mystik, Samarbejde

City Challenge Odense

Aktiv skattejagt for teams gennem den historiske Odense bymidte. Fyldt med udfordringer og kreative opgaver.

City Challenge Aarhus

Århus midtby bliver jeres spillebræt i dette dynamiske og aktive teambuilding løb. Et utal af udfordringer og kreative opgaver.

City Challenge København

Aktiv holdkamp – Teambuilding gennem byen – Team race

Få mere med hjem fra Teambuilding

Humanic kan også tilbyde motiverende medarbejderudviklings- og teamudviklings workshops, som passer til aktiviteterne – eller I kan få arrangeret teambuilding med fokus på sundhed og motion hvis dagen skal have et sundere fokus.

null

Workshops og Foredrag

Læs mere her

null

Motion og Sundhed

Læs mere her

Danmarks bedste og største leverandør

Vi har siden 2004 arrangeret tusindvis af aktiviteter I hele landet for store og små virksomheder. I dag har vi selv udviklet en række forskellige koncepter, som dækker over madlavningskonkurrencer, digitale skattejagte, escapegames og sågar øvelser hvor der bliver bygget flere 100 meter lange storm p maskiner. Fælles for dem alle er, at de med 100 procents sikkerhed vil underholde, udfordre og udvikle jer. Efterhånden er vores specialitet blevet at skræddersy unikke oplevelser til virksomheder, som vil have noget ingen har set før. I proces sammen med kunden finder vi på et koncept som passer til netop jeres energiniveau, værdier og personligheder. Vi brænder for at skabe den bedste oplevelse for hele virksomheden, at alle I gruppen føler sig udfordret på sit eget niveau. Gennem årene har vi forfinet egenskaben I at vores produkt imødekommer alles behov. Vi kan sammensætte jeres dag, som I ønsker det, og kan nemt tilføje enten en middag eller en firmafest til dagen. Vi har hovedsæde I københavn, men dækker hele landet.

Indendørs eller udendørs aktiviteter?

Vi tilbyder både udendørs og indendørs oplevelser og hvis I foretrækker indendørs, er det både muligt at bruge på et af vores egne unikke venues I københavn, eller være I jeres egne lokaler. Blandt vores udendørs sammenrystende events er især chain reaction og wildlife cooking publikumsfavoritter, men også den vores hyggelige the bloodline er populær. The bloodline er en gådefuld jagt på sandhenden og foregår I de gamle gader centralt I københavn, og her er der også en god mulighed for at koble en eftermiddagsaktivitet sammen med en festlig middag på en af vores samarbejds-restauranter.

Samarbejde og trivsel på arbejdspladsen

Alle virksomheder vil gerne blive bedre til at arbejde sammen på tværs af organisationen. En sammenrystende positiv oplevelse er et af de bedste redskaber, når man skal motivere og engagere sine medarbejdere.

Rigtig mange virksomheder bruger I dag sådanne sammenrystende arrangmenter som et metode til at skabe et bedre arbejdsmiljø og styrke sammenholdet mellem medarbejderne. En høj arbejdsglæde og det gode arbejdsmiljø er ekstremt vigtigt, og er flere gange blevet bevidst til at have en direkte indflydelse på produktiviteten. Derudover har glade medarbejdere færre sygedage, og mindre risiko for at udvikle stress. Ikke at vi siger at et arrangement med HUMANIC løser alt, men det er godt skridt på vejen til at skabe en tæt arbejdsplads. Helt enkelt en eftertragtet personalegode. Mange mennesker bruger over halvdelen af deres vågne timer på deres arbejdsplads, og for manges vedkommende er vores kollegaer de mennesker vi ser mest. Derfor er det vigtigt at have fokus på trivsel på arbejdspladsen, for teamet og for den enkelte. HUMANIC udbyder sundhedsydelser, som hjælper dig og dine medarbejdere til at trives fysisk I jeres arbejdsmiljø. Og sociale arrangementer kan bidrage til den mentale sundhed på arbejdspladsen.

Hvad er teambuilding?

Begrebet bliver I dag brugt om alverdens ydelser. Derfor kan det måske være lidt svært at spore sig ind på, hvilken type oplevelse I lige præcis søger. Generelt skal I tænke på, at det ofte kan give et større udbytte for sammenholdet, hvis man prøver at rykke en lille smule til folks grænser, og placerer dem I nogle uvante situationer, uden dog at nogle føler sig utrygge ved situationen. Generelt kan man definere teambuilding som noget, hvor en gruppe eller et hold har fokus på I fællesskab og med inddragelse af individuelle kompetencer at løse en given opgave. Cambridgde dictornary definerer det således: “the process of encouraging members of a group to work well together, for example by having them take part in activities or games”

Stadig nysgerrig?

Er du stadig nysgerrig på hvad teambuilding kan gøre for dig og dit team, hvem HUMANIC er og hvad vi har at tilbyd, så sidder vi klar ved telefonerne til at svare på alle dine spørgsmål. Ring til os på (+45) 70 22 65 75

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag