Teambuilding

Vi udbyder en bred vifte af teambuildingkoncepter.
Alle koncepter kan tilpasses i antal personer og varighed efter jeres behov

Teambuilding aktiviteter i hele Danmark

Humanic har siden 2004 arrangeret tusindvis af teambuildingforløb i hele landet for store som små virksomheder.

I dag har selv udviklet en række forskellige teambuildingaktiviteter, som spænder bredt fra madlavning, mysterier i rummet, og til en stor Storm P maskine.
Fælles for dem alle er, at de med 100 procents sikkerhed vil underholde, udfordre og udvikle jer.

Vi kan sammensætte jeres dag, som I ønsker det, og skal I rystes ekstra meget sammen, kan I nemt tilføje enten en middag eller en firmafest til dagen.
Humanic har hovedsæde i København, men leverer teambuilding i hele Danmark.

I kan læse mere om vores teambuilding-forløb nedenfor. Vi tilbyder desuden også en række sjove mingle-aktiviteter til selve festen.

COVID-19: Tryg Teambuilding med Humanic

Frisk luft, afstand og ingen direkte kontakt er nogle af de tiltag, som giver jer en god og sikker oplevelse på vores teambuilding-events.
Læs mere om mulighederne for aktiviteter i København 

Mesterkokkene

GASTRONOMISK TEAMBUILDING: En kokkekonkurrence, som man kender det fra TV, dyster holdene i at kreere de bedste, flotteste og mest velsmagende retter. Tidspresset og indgreb i holddynamikken gør Mesterkokkene til den ultimative udfordring i gastronomi, køkkenevner og holdsamarbejde.

Fra DKK 990,- pr. person

Chain reaction

TEAMBUILDING: Byg danmarks største Storm P-maskine! Først skal den tegnes – senere skal den faktisk fungere. Alle hold arbejder sammen, når I skal finde den kreative ingeniør frem og forholdet mellem teori og praksis bliver testet i denne ultimative samarbejdsøvelse.

Fra DKK 250,- pr. person

Money Talks

TEAMBUILDING: I dyster hold mod hold i klassiske og energifyldte teambuilding-aktiviteter. Hvor godt kender du dig selv, og hvor godt kender du din kollega? Og tør du sætte dollars på det? Alt bliver til en konkurrence, når point laves til penge og pengene får lov at avle. Må den tykkeste tegnebog vinde!

Fra DKK 250,- pr. person

Wildlife cooking

GASTRONOMISK TEAMBUILDING: Naturen er jeres køkken, spisekammer og opskrift, når I dyster, hold mod hold, i udendørs kokkekonkurrence. Ekstra ingredienser er på højkant i små konkurrencer, men den endelige vinder finder I selv.

Fra DKK 500,- pr. person

TEAMBUILDING INKLUSIV FESTMIDDAG I KBH

Få ekstra værdi for pengene, når I samler jeres teambuilding og middagsoplevelse hos Humanic i Kbh. 2 timers teambuilding + 3 retters festmiddag med velkomstdrink, vinmenu & kaffe/te til desserten.

Fra DKK 990,- pr. person

City Challenge

TEAMBUILDING: Byen er jeres spilleplade, og gaderne er vejen til succes, når holdene i en hæsblæsende konkurrence, guides rundt i byen i et digitalt spil, som mixer virkeligheden omkring os med mulighederne i moderne teknologi.

Fra DKK 250,- pr. person

Dinner in Darkness

GASTRONOMISK TEAMBUILDING: En sanserejse ud over det sædvanlige. Dinner In Darkness er alt andet end ’bare’ en middag i mørke. Gæsterne tages med på en sansefuld rejse gennem flere scenarier hvor, lyd, lys, totalt mørke, duft og smag er både guides og overraskende rejsefæller.

Fra DKK 990,- pr. person

Around The World

TEAMBUILDING: Kom op af stolen, og dyst i en maritim konkurrence, når jeres konferencelokale forvandles til en tremastet skonnert, og I er besætningen. I testes i jeres samarbejde og strategiske beslutninger i et underholdene teambuilding-spil der tager jer  en tur rundt om jorden.

Fra DKK 250,- pr. person

Escape History

TEAMBUILDING: Escape History er en aktiv og gådefuld Da Vinci-inspireret skattejagt gennem Københavns gamle historie. På turen ledes I forbi fantastiske bygninger og særlige historiske vartegn. Årvågenhed, god hukommelse og taktik er kodeordene i History Chase.

Fra DKK 250,- pr. person

Skræddersy jeres Teambuilding

Uanset hvornår, hvor eller hvordan I ønsker jeres teambuilding, kan vi skræddersy et teambuildingforløb til jer. Sammen med jer udarbejder vi det bedste forløb, som sikrer, at jeres virksomhed er i centrum. Vi står for alt det praktiske, så I kan slå jer løs i aktiviterne.

Teambuilding i hele Danmark

Vi har siden 2004 arrangeret tusindvis af teambuildingforløb i hele landet for store som små virksomheder.

I dag har selv udviklet en række forskellige teambuildingaktiviteter, som spænder bredt fra madlavning, mysterier i rummet, og til en stor Storm P maskine.
Fælles for dem alle er, at de med 100 procents sikkerhed vil underholde, udfordre og udvikle jer.

Vi kan sammensætte jeres dag, som I ønsker det, og skal I rystes ekstra meget sammen, kan I nemt tilføje enten en middag eller en firmafest til dagen.
Vi har hovedsæde i København, men sætter gerne op i hele landet.

Teambuilding inde eller ude?

Vi tilbyder teambuilding både udendørs og indendørs.
Hvis I foretrækker indendørs, er det både muligt at bruge på et af vores egne unikke venues i København, eller være i jeres egne lokaler.

Blandt vores udendørs teambuildingaktiviteter er især Wildlife Cooking en publikumsfavorit, men også den hyggelige History Chase er populær. Historie Chase foregår i de gamle gader centralt i København, og er også en god mulighed for at koble teambuildingen sammen med en festlig middag på en af vores restauranter.

Hvorfor teambuilding?

Alle virksomheder vil gerne blive bedre til at arbejde sammen på tværs af organisationen. Teambuilding er et af de bedste redskaber, når man skal motivere og engagere sine medarbejdere. Rigtig mange virksomheder bruger i dag teambuilding som et metode til at skabe et bedre arbejdsmiljø og styrke sammenholdet mellem medarbejderne.

En høj arbejdsglæde og det gode arbejdsmiljø er ekstremt vigtigt, og er flere gange blevet bevidst til at have en direkte indflydelse på produktiviteten. Derudover har glade medarbejdere færre sygedage, og mindre risiko for at udvikle stress. Ikke at vi siger teambuilding løser alt, men det er godt skridt på vejen til at skabe en tæt arbejdsplads. Derudover er det et sjovt og udfordrende afbræk fra den sædvanlige arbejdsdag, som alle nyder.

Hvad er teambuilding?

Teambuilding er bredt begreb. Derfor kan det måske være lidt svært at spore sig ind på, hvilken type teambuilding I lige præcis søger. Generelt skal I tænke på, at det ofte kan give et større udbytte for sammenholdet, hvis man prøver at rykke en lille smule til folks grænser, og placerer dem i nogle uvante situationer.
Generelt kan man definere teambuilding som noget, hvor en gruppe eller et hold har fokus på i fællesskab og med inddragelse af individuelle kompetencer at løse en given opgave. Cambridgde Dictornary definerer det således: “the process of encouraging members of a group to work well together, for example by having them take part in activities or games”

BOOK ÅRETS JULEFROKOST!

Vi tilbyder en festlig julemiddag for op til 90 gæster inkl. drikke og venue.
Priser fra 650,- pr person i unikke rammer i København.