Money Talks

Medrivende og aktiv holdkamp hvor krejleri, strategi og teamwork kommer i spil.

Money talks

Holdkamp – Kommunikation – Strategier – Indendørs & Udendørs

Dynamisk teambuildingoplevelse hvor den tykkeste tegnebog vinder til sidst

Må den tykkeste tegnebog vinde!

Målet er at få pengene til at yngle, når I – hold mod hold, kæmper i en række udfordrende og alsidige samarbejdsaktiviteter. Kort fortalt er fokus på, at omdanne holdets startkapital til en formue. Samtidig er der konstant byttehandler, væddemål og strategiske alliancer i spil.

Money Talks er et energifyldt og dynamisk teambuilding-koncept, hvor alle aktiviteter stiller krav til kommunikation, klog rollefordeling, strategisk forståelse, gennemtænkt samarbejde og taktiske forhandlinger. Og på hvert hold vil der være behov for løbende at afstemme strategier, roller og i øvrigt disponere bedst muligt med holdets kontantbeholdning.

Hvem er de bedste krejlere, strateger og holdspillere?

Udover at konkurrere på teamwork, må I stræbe efter at være de bedste krejlere og de snedigste købmænd. Det sker først og fremmest ved at klare de udfordrende teambuilding-aktiviteter bedst muligt som hold, men også ved at satse, skabe alliancer og forhandle jer gennem udfordringerne. Alle deltagernes talenter og kompetencer skal i brug for at stå som vinderhold til sidst.

Klimakset på Money Talks opstår i den hæsblæsende finale, der giver mulighed for at vende op og ned på stillingen lige til det sidste. Først når finalen er afgjort, er det holdet med den tykkeste tegnebog, der kan lade sig kåre som dagens absolutte vinderhold.

Hvem kan levere til det sidste?

Når alle aktiviteter er gennemført, inviteres alle hold op til dommerpanelet, hvor de bliver vurderet udelukkende på kapital. Lidt efter lidt bliver pengene inkasseret, og dét hold der står tilbage med penge i pungen, løber med dagens sejr!

Praktisk info:

10-500+ personer
1-4 timer / kan tilpasses

Hele landet

Få mere udbytte med fra teambuilding med foredrag eller workshops

Ønsker I en faglig rød tråd og noget mere læring med hjem, så kan  teambuilding arrangementet kombineres med et inspirerende foredrag om team performance eller en aktiv workshop i teamudvikling.

Teambuilding aktiviteter er ofte nok i sig selv, hvis I vil have en dag hvor I styrker sammenhængskraften og sammenholdet. Men er formålet også at blive klogere på nogle af de dybere processer i teamwork og i team præstationer, så anbefaler vi at I booker enten workshop eller foredrag og kombinerer det med teamaktiviteterne.  Sammen med jer sammensætter vi både workshoppens indhold og teambuildingøvelser, så der er en rød tråd, der kan trækkes tilbage til jeres dagligdag. Er I et etableret team som kan optimere samarbejdet og workflow? Så prøv evt et forløb med Teameffektivitet eller måske døjer I som så mange andre med at få løst op for misforståelser og frustrationer i kommunikationen, så er Forstå dig selv og dit team en god vinkel.

Uanset hvor I står som medarbejdergruppe, kan vi inspirere jer. Fortæl os blot hvad I søger.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag