Sommerfest

Gør de lange, lyse nætter endnu sjovere med en uforglemmelig firma-sommerfest.
Vi arrangerer alle typer fester i et utal af variationer.
Skal vi arrangere jeres festival, havnefest – eller gourmetmiddag ude i skoven?

Få en sommerfest, der oser af sol og summer-vibes.

Lyse nætter og lune summer vibes.
Lad os arrangere den sommerfest, kollegerne aldrig glemmer.

Vi kan skabe en firmafest, som kæler for alle jeres sanser med mad, drinks, underholdning. Og hvor den fysiske ramme bare emmer af sommer og frihed.

Vi har stor erfaring med at bygge og skabe tematiske rammer til firmaets sommerfest.

Vi kan arrangere, at festen afholdes som en musik-festival, et beach party, en vejfest eller en havnefest. Vi har sågar bygget en skov indendørs til vores legendariske “Nordic Summer Nights” temafest.

Vi elsker at bygge universer og har mange gode cases og referencer.

Kontakt os og lad os tage dialogen om jeres næste sommerfes

Venues og locations til enhver smag

Vi har et fast samarbejde med udvalgte venues i hele Danmark.

I kan både få sommerfest på landet, ved vandet, i skoven eller i et råt New Yorker-agtigt industrikvarter.

Vores venues er nøje udvalgt ud fra års erfaring med gode samarbejdspartnere. Vi ved, at den vellykkede fest skyldes at både gastronomi, musik og indretning spiller sammen og er af høj kvalitet. Derfor er vores samarbejdspartnere folk og locations, som vi kender godt og som vi ved, vi kan stole på vil levere på højt niveau.

Se et lille udvalg af vores event-venues her.

Sommerfest med teambuilding efterfulgt af fest i skoven eller på havnen.

Vi har lavet en attraktiv pakkeløsning med to af vores tætte samarbejdspartnere.

Pakken indeholder:

  • 2 timers Teambuilding  +
  • Middag og/eller Firmafest på den valgte location.

Begge locations tilbyder en fantastisk setting til jeres firmafest – og er meget forskellige.  Fælles for dem begge er deres fokus på høj kvalitet og sublim service.

De to locations til denne pakke er:

I kan altså vælge om I vil I skoven og feste under trækronerne – eller om I vil ud til havnefronten på Refshaleøens urbane industrielle univers.

Med denne samlede pakke, får I en fuld dags oplevelser, som  kollegerne sent vil glemme og til en meget attraktiv pakkepris.

Skal vi lave den klassiske løsning – eller bygge det op fra bunden?

Vi har faste og afprøvede festkoncepter og temafester, som nærmest er “plug & play” fordi vi har gjort det så mange gange. Det virker, det er godt – og prisen er allerede fastlagt.

Men vi har også stor erfaring i at bygge universerne op til den helt særlige lejlighed, når festen skal have et ekstra aspekt eller ekstra oplevelses-niveau.

Her er budgettet ikke nødvendig fast, men lad os vide hvad I søger og hvordan I tænker  – og så pitcher vi hjertens gerne ideer!

Aktiviteter eller teambuilding til sommerfesten?

For nogle er det en fast tradition, at firmafesten også har et aspekt af teambuilding eller medarbejderaktiviteter med i dagens program.
For andre virker det underligt at skulle gennemføre aktiviteter i høje hæle, kjole eller i et pænt jakkesæt.

Det har vi løsninger til! Vi har både teambuilding og Dinner Games, som sagtens kan gennemføres i festtøjet – og vi ved, at det giver festen ekstra festligt niveau, når I har været involveret i aktiviteter sammen.

NORDIC SUMMER NIGHTS

En hyldest til den Nordiske sommer!

Sådan gjorde vi!
Vi byggede et univers af skov og mos gennem Langelinie Pavillonens sale og arrangerede en gastronomisk sanserejse gennem bøge-, birke- og granskovene hvor både mad og drinks skiftede karakter efterhånden som gæsten rejste nordpå. Aftenen sluttede på Island ved vulkanerne hvor lavaen og nordlyset skabte stemningen når natklubben åbnede. 

GARDEN FESTIVAL

Når havefesten på steroider bliver en musikfestival.

Sådan gjorde vi!
Vi omdannede Lokomotivværkstedets store hal og have til et oplevelsesunivers af havespil, foodtrucks, musikscener og madboder. Efter konferencen indendørs, var gæsterne med til at “vælte hegnet” ind til festivalpladsen og haven åbenbarede et scenarie med scener, lounges m. bålfade m.skumfiduser og popcorn, musikquizzes, selfie-booths, sportspladser og tivoli-boder. Gæsten kunne lave sin egen sommerdrink i urtehaven eller fiske øl op af bassinet. Lydscenen var et miks af kendte DJ’s og live-bands. 

Teambuilding

STREET FESTIVAL

Urban gård- og gadefest!

Sådan gjorde vi!
Hos Pakhus Bryggen og i den hyggelige gård imellem de gamle, nedlagte pakhuse, skabte vi en gadefest med madboder, musik og mingle-games. Den rå og rustikke ramme er oplagt til en hip og uformel firmafest. Der var live-grafitti kunst, som blev til mens gæsterne nød streetfood og sommerdrinks fra boderne. Nogle spillede spil eller dansede til dj’ens toner, mens andre sad ved bålfade og hyggesnakkede i den lukkede gårdhave mens de ristede deres popcorn. Når mørket faldt på, trak festen indenfor i pakhusets rustikke rum hvor stemningen og baren skiftede karaktér fra udendørs gadefest til en tjekket natklub med dansegulv og loungeområder. 

DE BRØLENDE 1920ere

Overdådig extravagance i en historisk ramme.

Sådan gjorde vi!
Det smukke Odd Fellow Palæet blev rammen for en 1920-1930er fest, hvor gæsterne ved ankomsten gennem porten blev mødt på den røde løber af skopudserdrenge, tiggere og gadegøglere. Indenfor var der inviteret til overdådig overklasse-fest i “The Great Gatsby”-stil i de smukke sale og saloner .. men i underetagen lå Al Capones smuglerkro og de ulovlige spillebuler, hvor festen virkelig kunne slippes løs efter middagen. Der var Charleston tema og swingende jazzmusik som underholdning – og med et stort opsat sceneshow i koncertsalen. Når natten nærmede sig åbnede festen op med livebands og dj’s, som tog gæsterne med tilbage til nutidens toner.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag