Odd fellow palæet

Eksklusivt selskabslokale i hjertet af København! Fleksible rammer for firmafest og teambuilding.

Odd Fellow Palæet – Firmafest i hjertet af København

Med sine mange eksklusive sale samt placeringen i Bredgade i hjertet af København, tilbyder Palæet et utal af muligheder, når de slår dørene op til fest.

Huset kan rumme fra 30 og helt op til 900 spisende gæster og tilbyder desuden en hyggelig gårdhave til benyttelse om sommeren.

Firmafest på Odd Fellow Palæet

Odd Fellow Palæet midt i Frederiksstaden tilbyder de smukkeste rammer til jeres firmafest eller middag. I de smukke, historiske sale kan vi arrangere firmaevents  fra 50 og helt op til 900 spisende gæster – og den hyggelige have kan om sommeren bruges til at udbygge sommerfesten eller afvikle teambuildingaktiviteterne.

Vores firma julefrokost på Odd Fellow Palæet er blandt vores mest populære, da palæet passer perfekt til denne type begivenhed. Maden, salene og havestuerne er et æstetisk og romantisk setup til en gennemført personalefest.

Ønsker I en temafest, er Odd Fellow Palæet en fantastisk location. De historiske rammer giver fine muligheder for både “The Great Gatsby”-1920er fest eller et glamourøst “Maskebal” mv.

Teambuilding og Kursusdag hos Odd Fellow Palæet

Både palæets have og de smukke sale kan være rammen om jeres teamaktiviteter før festen eller under konferencen i København. Så både indendørs teambuilding og udendørs konferenceaktiviteter er mulige her.
Den centrale beliggenhed i Bredgade, gør desuden at vores aktive Copenhagen City Challenge i indre København er et populært og energi-boostende valg.

Vores foredrag og workshops i medarbejderudvikling og lederudvikling kan fint afvikles med Odd Fellow Palæet som location, da der både er større og mindre selskabslokaler, som kan benyttes uanset jeres gruppestørrelse.

Har I firmafesten hos Odd Fellow Palæet, er der desuden mulighed for at tilvælge vores Mingle Games og Dinner Games som humørbooster til festen.

Langelinie Pavillonen

Designperle med en helt fantastisk udsigt.
Perfekt location til firmafest, konference og teambuilding i København.

Aamanns køkken

Råt, rustikt og lækkert på Refshaleøen.
Ideel location til teambuilding og firmafest.

Trifolium Eventspace

Fantastiske rammer i en historisk setting.

Odense congress center

Midt i landet – utallige muligheder for alle.

Peter Lieps Hus

Ægte idyl midt i skoven, i Dyrehaven

Comwell Borupgaard

Herregårdsomgivelser I naturskønne nordsjælland

DOK5000 i Odense

Nedlagt kornlager i Odense. Oplagt til firmaevents..

Pakhus Bryggen

Unikt og fleksibelt venue på Islands Brygge!

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag