Comwell Borupgaard

Herregårdsomgivelser I naturskønne nordsjælland

Comwell Borupgaard i Snekkersten, perfekt til teambuilding og personaledag.

Comwell Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør. Hotellet er et smagfuldt mix af stilfulde herregårdsomgivelser og moderne bygninger. De perfekte rammer med møde- og konferencelokaler, samt faciliteter til teambuilding, kurser og fester.

Indendørs el. udendørs teambuilding?

Både store og små grupper møder, konferencer, kurser og teambuilding kan rummes her. Vi kan arrangere jeres teambuilding udendørs i den skønne park eller vi kan arrangere indendørs teambuilding i de fleksible mødelokaler og sale.

Har I brug for en tidlig kickstarter, arrangerer vores motionsafdeling også træningshold og løbehold og lign. på stedet.

Hold dit kursus med Humanic og Comwell

De gode mødefaciliteter og skønne udendørsarealer betyder, at vi kan arrangere lederudvikling og teamudvikling kursus under perfekte forhold. Uanset om I skal bruge et energifyldt foredrag eller en involverende workshop, så har vi de bedste erfaringer med Comwells rammer og service.
Vi hjælper selvfølgelig med at sammensætte jeres mødeophold hos Comwell Borupgaard.

Mulighed for teambuilding aktiviteter

Hos Comwell Borupgaard lægger de naturskønne omgivelser op til udendørs aktiviteter men er årstiden ikke til det, kan vi arrangere indendørs teambuilding i de fleksible lokaler og salen.  Vores populære teamaktiviteter kan med fordel kombineres som en energizer til kursusdagen eller konferencen. Et af vores meget populære koncepter er Gastro Teambuilding forløbet “Wildlife Cooking” hvor I laver mad over åben ild i haven.

Motion til konferencen

Hos Comwell Borupgaard kan I med vores Motionsafdeling få aktive motiponspauser og træningshold til jeres konferencedag. Det giver et energiboost med et løbehold langs stranden eller i skoven, eller en holdtræning hvor alle kan være med, faciliteret af vores erfarne motionsinstruktører i haven. I kan også få en smagsprøve på kontormotion inden i konferencelokalet, hvor vi underviser jer i kontorøvelser til arbejdspladsen.

Odd fellow palæet

Eksklusivt selskabslokale i hjertet af København! Fleksible rammer for firmafest og teambuilding.

Langelinie Pavillonen

Designperle med en helt fantastisk udsigt.
Perfekt location til firmafest, konference og teambuilding i København.

Aamanns køkken

Råt, rustikt og lækkert på Refshaleøen.
Ideel location til teambuilding og firmafest.

Trifolium Eventspace

Fantastiske rammer i en historisk setting.

Odense congress center

Midt i landet – utallige muligheder for alle.

Peter Lieps Hus

Ægte idyl midt i skoven, i Dyrehaven

DOK5000 i Odense

Nedlagt kornlager i Odense. Oplagt til firmaevents..

Pakhus Bryggen

Unikt og fleksibelt venue på Islands Brygge!

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag