Wildlife Cooking Gastro Teambuilding

Gastronomisk Teambuilding – Kokkekamp – Fælles Madlavning – Hygge i naturen

Naturoplevelse og gastronomi som teambuilding

Wildlife Cooking gastroteambuilding tager jer ud I vildmarken til en gourmet-madlavningskonkurrence i den fri natur, tilsat hyggelige og spændende udfordringer for alle! Naturoplevelsen og gastronomien smelter sammen I et teambuilding-koncept, hvor der er lagt stor vægt på hygge og fællesskab.

Gourmet over åben ild

I hold á 6-7 personer konkurrerer I om at skabe en 3-retters gourmet-menu over åben ild. Hvert hold får udleveret madlavningsremedier, service samt en stor kurv fyldt med friske og lækre råvarer. I samspil med naturens øvrige tilbud, skal holdene skabe den bedst mulige kulinariske oplevelse under de forholdsvis primitive forhold.

Undervejs prøver I kræfter med forskellige team-udfordringer som ‘ildens mester’, ‘nak & æd’,’ samt ‘naturens spisekammer’, hvor fordele og ekstra ingredienser kan vindes for at styrke holdets chance for at opgradere menuen og I sidste ende løbe afsted med sejren!

Hygge og Holdkamp

Wildlife Cooking er både en holddyst i teambuilding, hvor I konkurrerer om at skabe den bedste spiseoplevelse i naturen. Men samtidig er det nok vores mest hyggelige teambuildingarrangement overhovedet. Der sker noget helt magisk, når I hygger omkring gryderne på bålet og henter urter i naturen mens kollegerne høster ekstra lækre råvarer i de forskellige indlagte teamdyster.

Fælles langbordsmiddag

Dagen afsluttes med en herlig præsentation af menuerne, efterfulgt af en langbordsmiddag, hvor dagens kreationer og retter nydes på tværs af holdene.
Under middagen kårer vi den mest kreative og smagfulde menu – og vinderholdet hædres sammen med ‘dagens vildmarks-mesterkok’.

Ud i naturen – eller hos jer?

Vi samarbejder med naturcentre og naturskoler i det meste af Danmark, men ønsker I at vi kommer til jer, kræver det ikke mere end et grønt område, en god græsplane eller åben plads hvor vi kan stille op.  Vi medbringer alt nødvendigt gear til madlavnings-eventet. På den måde kan I få DK’s hyggeligste teambuilding-kokkekamp på egen matrikel.

Priser fra 850 kr.
Pr. Pers. / ex moms

Gastro teambuilding

PRAKTISK INFO:

10-500+ personer
3,5 timer / kan tilpasses
Hele landet

Skal vi komme til jer?
Har I arealer til rådighed ved jeres egen adresse, kan vi medbringe grej og bålfade til afvikling på stedet.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag