Sundhedsambassadør – kursus / foredrag

Bliv uddannet som sundhedsambassadør.
Få viden og værktøjer til at booste sundhed og motion på arbejdspladsen.

Lad os uddanne dig til at blive sundhedsambassadør på din arbejdsplads.

Vi har sammensat en workshop, der uddanner dig til at varetage sundhed og motionsaktiviteter i din virksomhed

Bliv din virksomheds sundhedsambassadør

På denne 3 timers workshop får du en grundig indføring i de fysiologiske, psykologiske og sociale gevinster, der er når I fokuserer på at få motion og bevægelse på agendaen på arbejdspladsen.

Både faglig viden og praktiske øvelser

På workshoppen bliver du undervist i både de spændende forskningsmæssige resultater, der ligger bag  sundhedsinitiativer til arbejdspladser.
Og du får relevant viden og praktiske øvelser med hjem, der skal styrke dig og din gennemslagskraft som sundhedsambassadør.

Blandingen af øvelser, gruppearbejde og videnskabelige fakta afvikles i en underholdende og involverende ramme, så den “tunge” teori kobles på sjove aktiviteter, som igen blandes med jeres egne input og erfaringer. Vi ved nemlig udmærket at den bedste læring sker i en aktiv og sund ramme.

Sundhedsambassadør-kurset vil altid blive skræddersyet efter en dialog med jer om jeres specifikke arbejdsplads og udfordringer,

 

Sundhedsaktiviteter til arbejdspladsen.

Som sundhedsambassadør eller virksomhed, kan I trække på vores erfaringer og know-how, når sundheden skal have et ekstra fokus i virksomheden. Vi hjælper gerne med at organisere og afvikle aktiviteter og sundhedsevents som gør indtryk.

I kan f.eks, starte et sundhedsforløb med at skærpe interessen og nysgerrigheden med en sundhedsdag i jeres virksomhed eller sætte skub i de gode vaner med et forløb med kontormotion. Og vores dygtige instruktører kommer også gerne ud til firmatræning og holdtræninger på jeres adresse.

Er det den fysiske ramme vi skal hjælpe jer med, har vi vores dygtige fysioterapeuter, der kan besøge jer på adressen eller lave et online forløb med ergonomisk gennemgang og vejledning af jeres fysiske arbejdsstationer og arbejdsforhold.

Vi er åbne for ideer. Kom med dem!

Hvad er en sundhedsambassadør?

Begrebet “Sundhedsambassadør” dækker over medarbejdere og ildsjæle i virksomheden, der varetager organisationens eller afdelingens sundhedsaktiviteter.

Sundhedsambassadøren vil typisk være bindeled mellem ledelsens fokus på sundhedsindsats og medarbejdernes engagement og motivation, således at indsatsen ikke kun er velment, men rent faktisk har en positiv effekt på både sundhed og generel trivsel.

Barrierer og udfordringer.

Når sundhedsinitiativer som “Motion på arbejdspladsen” eller andre forandringer igangsættes i en medarbejdergruppe betyder det, at vi forandrer vaner og adfærd. Og det betyder typisk modstand eller kritiske holdninger blandt enten kolleger eller ledere. Det er helt normalt fordi mennesker generelt har det svært med forandringer.

Vi klæder sundhedsambassadørerne på til at imødegå de typiske barrierer og giver eksempler på konkrete løsninger.

 

Vi kan hjælpe med jeres trivsel og arbejdsglæde hele året.

Vi ser os selv som jeres professionelle sparringspartner, når I skal igangsætte trivselsaktiviteter på arbejdspladsen. Vi har gode erfaringer med at lave skræddersyede trivselsundersøgelser, der kortlægger hvilke indsatsområder, der bør prioriteres for at styrke trivsel og arbejdsglæde hos medarbejderne.

Lav et årshjul og sæt medarbejdertrivsel i system

Vi har gode erfaringer med at udarbejde trivsels-årshjul, hvor det sociale og sammenrystende i form af f.eks. en dag med Teambuilding, det udviklende og lærende i form af medarbejderudvikling og lederudvikling – eller det trivsels- og sundhedsfremmende skal tilrettelægges. Og skal et trivselsforløb afsluttes med et brag af en firmafest, hjælper vores event-afdeling også gerne med det.

Lad os tage den uforpligtende dialog om hvordan et trivselshjul kunne se ud for jer.

Jeres udbytte

  • En sundere arbejdsplads
  • Styrket medarbejdertrivsel og arbejdsglæde
  • En mere attraktiv arbejdsplads
  • Mere energi og motivation i arbejdsdagen
  • Styrket fællesskab og sammenhold på tværs
  • Nedsat sygefravær og større produktivitet

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag