Firmatræning – Kontormotion

Kontortræning og motion til arbejdspladsen. Fysisk hos jer eller online live træning.

Få minutter om dagen gør en kæmpe forskel

Kontormotion og træningsøvelser til arbejdspladsen giver både mere energi samt øger produktiviteten og arbejdsglæden. Og så viser forskningen tydeligt, at med de rette øvelser i kun få minutter hver dag, vil I markant kunne forbedre både den fysiske og mentale trivsel på arbejdspladsen.

Kontortræning – kun få minutter om dagen gør en stor forskel!

Kun 4 minutters målrettet træning på arbejdspladsen har enorm effekt! Den rette kontormotion giver godt humør, socialt samvær og gavner medarbejderens sundhed. Forskningsprojekter viser endda at både fysiologiske og psykologiske parametre påvirkes positivt ved en målrettet indsats. Både kroppen og sindet styrkes med de rette kontorøvelser.  Og så er det et perfekte break i arbejdsdagen, som booster energien og styrker fællesskabet.

Sådan foregår det.

Vores kontortræning er arrangeret således at I ikke behøver forlade jeres pladser for at deltage. Kontorøvelserne er styret af vores trænere og programmerne er lavet til at give størst mulig effekt uden at I behøver klæde om eller forstyrres unødvendigt. Og det virker! Det vores videnskabelige projekt “4 minutter om dagen” påvist.

Fysisk hos jer eller Online live.

Ved træning med fysisk tilstedeværelse på jeres adresse, vil vores instruktør komme til jeres arbejdsplads op til 5 gange om ugen og bruger ca. 6-8 minutter af medarbejderens tid pr. træning. Dvs. Ingen spildtid – men til gengæld masser af fornyet energi og sundere arbejdsdag – både fysisk og mentalt.

Ved online kontormotion sender vi typisk live og alle medarbejdere har et link til træningsessionen.  Online træninger varer typisk 10-15 minutter inkl. opvarming og afrunding, men aftales nærmere.

Online kontormotion har den fordel at alle kan deltage samtidigt uanset om man arbejder hjemmefra eller sidder i forskellige afdelinger. Det styrker fællesskabsfølelsen og tilhørsforholdet at man træner – og griner – med sine kolleger de få minutter dagligt.

Det videnskabelige projekt “4 minutter om dagen”.

​Vores kontormotion-program bygger på et videnskabeligt projekt, vi lavede med 2 større virksomheder i samarbejde med Københavns Universitet.
Projektet blev døbt ”4 minutter om dagen” og ca. 1000 medarbejdere deltog i de de 12 uger projektet løb.

Forsøget gik kort fortalt, ud på, at måle fysiske, psykiske og sociale effekter af en instruktørstyret kontormotions-session på bare 4 minutter hver dag, i en periode på 12 uger.
De positive resultater var opsigtsvækkende. Både fysisk, mentalt og socialt viste “projekt 4 minutter om dagen” en markant positiv forandring i medarbejdernes trivsel og overskud – både fysisk, mentalt og socialt.

Projektet bliv sidenhen til vores faste “kontormotions-koncept” og vi kan med stolthed fortælle at de involverede “forsøgsvirksomheder” dyrker kontormotionen den dag i dag. Fordi det virker!

Gratis smagsprøve

Vi tør godt love at I bliver glade for kontortræningen. Og vil I have en gratis smagsprøve i form af en kontortrænings-session, så I kan se hvad det hele går ud på – så tag fat i os.

Vi sender desuden gerne referencer fra andre glade kunder.

Prøv en Challenge i en måned

Udover de populære kontormotions-programmer, lancerer vi jævnligt “måneds-challenges” som er en måned med en daglig øvelse, træningsudfordring, eller sundheds-session. Disse challenges er for hele jeres virksomhed og I køber adgang til et lukket site hvor der hver dag lægges nye videoer med udfordrimger op.

Prøv evt. den kommende Januar Challenge, der start den 2/1-2024.

Foredrag og workshop – kontoret I bevægelse

Vi kommer gerne ud og underviser jer I kontormotion og sund bevægelse I arbejdslivet.

Mennesket er designet til at bevæge sig fra naturens side – og selvom vi med tiden har indrettet os I kontorer, siddende med øjnene rettet mod skærmen, så har vores krop og hjerne stadig brug for fysisk bevægelse for at fungere optimalt og udvikle sig.​ vores sundhedsforedrag og -workshops giver jer en grundlæggende viden om de mentale, fysiske og sociale fordele, der kommer når I får mere bevægelse ind I hverdagen. Samtidig får I en indføring I øvelser og tiltag, der nemt og hurtigt kan gøre jeres arbejdsplads til et sundere og gladere sted at være. ​​foredraget tager afsæt I projektet “4 minutter om dagen”.

Foredrag og workshop – bevæg dig klogere

I får et aktivt og opsigtsvækkende indblik I den betydning som fysisk bevægelse har for vores hjernes udvikling og opbygning. På en underholdende og involverende facon får I indsigt både cellernes op bygning og hjernens adfærdsmønstre, koblet på praktiske øvelser og videnskabelige fakta. Vi bliver klogere, dygtigere og gladere af at bevæge os I hverdagen – og vi kan vise hvordan.

Vi leverer interessant og enkle metoder til at styrke jeres mentale trivsel gennem kroppen. Vi kalder det “Biohack dit arbejdsliv”, da det handler om at bruge kroppens ressourcer til et styrke hjernens performance og restitutionsevne.

Lad os uddanne jer

Vi bruger gerne en dag med jeres ildsjæle og personaleansvarlige, der ønsker at stå for motionsholdene på jeres arbejdsplads. Vi giver en grundig intro til både fysiske, tekniske og psykiske faktorer, der skal tages hensyn til, når I skal have alle kollegerne med på ideen, så det giver et sikkert og trygt udbytte. Programlægning, motivation & skadesforebyggelse er blandt emnerne.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag