Kontormotion

Online træning eller fysisk på firmaadressen

Få minutter om dagen gør en kæmpe forskel

Kontormotion og træningsøvelser til arbejdspladsen giver både mere energi samt øger produktiviteten og arbejdsglæden. Og så viser forskningen tydeligt, at med de rette øvelser i kun få minutter hver dag, vil I markant kunne forbedre både den fysiske og mentale trivsel på arbejdspladsen.

Kontoret I bevægelse – 4 minutter om dagen!

Kun 4 minutters træning på arbejdspladsen har stor effekt! Den rette kontormotion giver godt humør, socialt samvær og gavner medarbejderens sundhed. Det er det perfekte break I arbejdsdagen, som booster energien. Træningen foregår ved medarbejdernes kontorplads, når I ønsker det. Omklædning er ikke nødvendig. Vores instruktør kommer til jeres arbejdsplads op til 5 gange om ugen og bruger ca. 6 minutter af medarbejderens tid. Dvs. Ingen spildtid – men til gengæld masser af fornyet energi og sundere arbejdsdag – både fysisk og mentalt.

Bag projektet “4 minutter om dagen”

​motionskonceptet ”4 minutter om dagen” er en udløber af et videnskabeligt forsøg, vi lavede sammen med to større virksomheder. Projektet gik ud på at måle fysiske, psykiske og sociale effekter af en instruktørstyret kontormotions-session på bare 4 minutter hver dag, I en periode på 12 uger. De positive resultater var opsigtsvækkende. Både fysisk, mentalt og socialt viste “projekt 4 minutter om dagen” en markant positiv forandring I medarbejdernes trivsel og overskud. Projektet bliv sidenhen til vores faste “kontormotions-koncept”.

Resultaterne fra projekt “4 minutter om dagen”

Projekt “4 minutter om dagen” viste overraskende positive resultater. Både på parametre som arbejdsglæde og motivation samt fysiske og mentale sundhedsfaktorer kunne vi måle en markant fremgang – og et ikke uvæsentligt ekstra udbytte viste sig at være det sociale fællesskab og sammenhold, der opstod blandt kollegerne som følge af at lave motionsøvelser – og grine – sammen I bare 4 minutter hver dag. Projektet udviklede sig til vores unikke ”4 minutter om dagen” koncept, som vi med succes ruller ud I en række virksomheder – og vi bliver stadig overraskede over den positive respons.

Virtuel kontormotion

Træn sammen, men hver for sig – live!
​har I ikke mulighed for at mødes fysisk og træne sammen på arbejdspladsen? Vi tilbyder virtuelle online-træninger til vores virksomhedskunder, så I stadig kan dyrke motionen sammen – vi tilbyder båder live-træninger og forudoptagede træninger. I kan få kontormotion live eller udendørs holdtræning (sammen men hver for sig), hvor træningerne kan tages med ud I naturen på brugerens smartphone. Samtidig tilbydes jeres medarbejdere altid gratis adgang til famfit.Dk‘s hold og mulighed for at deltage på hjemmetræningerne flere gange om ugen.

Foredrag og workshop – kontoret I bevægelse

Vi kommer gerne ud og underviser jer I kontormotion og sund bevægelse I arbejdslivet.

Mennesket er designet til at bevæge sig fra naturens side – og selvom vi med tiden har indrettet os I kontorer, siddende med øjnene rettet mod skærmen, så har vores krop og hjerne stadig brug for fysisk bevægelse for at fungere optimalt og udvikle sig.​ vores sundhedsforedrag og -workshops giver jer en grundlæggende viden om de mentale, fysiske og sociale fordele, der kommer når I får mere bevægelse ind I hverdagen. Samtidig får I en indføring I øvelser og tiltag, der nemt og hurtigt kan gøre jeres arbejdsplads til et sundere og gladere sted at være. ​​foredraget tager afsæt I projektet “4 minutter om dagen”.

Foredrag og workshop – bevæg dig klogere

I får et aktivt og opsigtsvækkende indblik I den betydning som fysisk bevægelse har for vores hjernes udvikling og opbygning. På en underholdende og involverende facon får I indsigt både cellernes op bygning og hjernens adfærdsmønstre, koblet på praktiske øvelser og videnskabelige fakta. Vi bliver klogere, dygtigere og gladere af at bevæge os I hverdagen – og vi kan vise hvordan.

Lad os uddanne jer

Vi bruger gerne en dag med jeres ildsjæle og personaleansvarlige, der ønsker at stå for motionsholdene på jeres arbejdsplads. Vi giver en grundig intro til både fysiske, tekniske og psykiske faktorer, der skal tages hensyn til, når I skal have alle kollegerne med på ideen, så det giver et sikkert og trygt udbytte. Programlægning, motivation & skadesforebyggelse er blandt emnerne.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag