Om os

Specialister i aktiv arbejdslivsglæde!
Siden 2004 har vi skabt medarbejderforløb, som styrker sammenholdet, trivslen og arbejdsglæden på danske arbejdspladser.

HUMANIC styrker (arbejds)livsglæden i din virksomhed

Siden 2004 har vi dyrket det, at skabe sammenrystende events og aktive oplevelser for medarbejdere i hele Danmark. Da det hele startede var fokus på teambuilding og fysiske aktiviteter – og med tiden har HUMANIC GROUP udviklet sig til en helhedsorienteret partner inden for medarbejdertrivsel, medarbejdersundhed og medarbejderudvikling.

Vores mantra er Aktiv Arbejdslivsglæde – og vi mener det!
Vi tror nemlig på, at ægte sammenhold og motivation bygger på et fundament af sund trivsel i et miljø hvor vi har plads til og respekt for forskelligheder, hvor vi bevæger os sammen både fysisk og mentalt – og hvor vi udvikler os selv og hinanden mod nye mål og oplevelser.

Tre afdelinger – ét fælles fokus

HUMANIC GROUP opererer overordnet med tre afdelinger, som alle spiller en væsentlig rolle, når det handler om, at skabe det bedste arbejdsliv og stærkeste kollegasammenhold:

HUMANIC EVENTS – Styrker de sociale relationer med teambuilding, medarbejderevents og firmafester.
HUMANIC MOVEMENT – Dyrker firmasundheden gennem motionshold på arbejdspladsen, sundhedstjek og sundhedsworkshops.
HUMANIC CONSULT – udvikler medarbejdere og teams gennem team workshops, persontype-profiler og teamudviklingskurser.

På den måde dyrker vi “det hele menneske i den hele virksomhed” når vi gennem vores ydelser styrker både den sociale lim, den fysiske sundhed og den menneskelige udvikling.

Aktiv læring, leg og udvikling i alt hvad vi gør.

Vores grundindstillng er baseret på, at læring forankres bedste gennem aktiviteter, øvelser og leg.   Derfor er der bevægelse og aktivitet i alt hvad vi foretager os. Selv et foredrag vil få deltageren op af stolen i visse øjeblikke, så læringspointerne kan opleves fysisk og de nye indsigter kan leges med. Samtidig sker der dét der ekstra  mellem mennesker, når vi bevæger os sammen… vi knytter bånd på tværs og vi oplever os selv og vores omgivelser på en mere nysgerrig og åben måde. Og præcis sådan flytter vi på vores antagelser og giver plads til nye indsigter.

Vores kultur er solidt bygget på en familiefølelse hvor der er plads til at udfolde sig – og med plads til at satse og fejle. For vi ved godt at det er hér vi vokser og skaber det helt unikke. Og det tror vi på kan mærkes – altså ikke fejlene – men at Humanic altid går efter at give dét ekstra til at arrangementet overgår kundens forventninger.

 

Hvem er Humanic Group

Humanic Group er først og fremmest et stort hold af engagerede og mennesker, der alle brænder for events, motion, sundhed og aktive oplevelser.

Vi udlever selv vores eget slogan “Aktiv Arbejdslivsglæde” fordi vi ved, at når vores ansatte trives og er glade, så smitter det på vores kunder og relationer.

Holdet bag Humanic Group

Når du er i kontakt med Humanic Group på telefon eller  mail, vil det typisk være en af os, du kommer i kontakt med:

Dina Plesner

 

Og når I kommer ud og prøver Humanic’s ydelser, møder I typisk vores flok af dedikerede og passionerede instruktører, facilitatorer og værter.

Er du, eller du kender du nogen, der har mod på at arbejde med Aktiv Arbejdslivsglæde i Humanic Group, så se mulighederne under vores “Job i Humanic”.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Vi er altid åbne for nye ideer til jeres medarbejderforløb.
Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag