Dinner games

Giv festen et ekstra pift med mingle-aktiviteter før middagen eller energifyldte og humørboostende dinner games under maden.

Gør festen sjovere med Dinner Games og Mingle aktiviteter

Udover vores teambuilding-forløb, kan I give jeres firmafest en løft med en række sjove og sammenrystende aktiviteter.
Vi står for middagsunderholdningen med f.eks. den populære “Musikquiz” og vores virkelig skøre og aktive “Så’der Banko!”
Eller vi kan opstille mere aktive mingle- og festspil som bordfodbold og ”slå søm i blok” og petanque mv.

En firmafest bliver  bare sjovere og mere mindeværdig, når gæsterne bliver aktiveret i spil eller aktiv underholdning.
I rystes mere sammen på kryds og tværs, når I får lov at være aktive sammen enten før eller under middagen.

Dinner games

Vælg et af vores Dinner Games til middagen, så gæsterne får en fælles, sammenrystende oplevelse, som skaber noget ekstra at tale om og huske tilbage på.

Det kan f.eks være efter forretten, når den værste sult er stillet, at I tager en aktiv pause og bliver rystet sammen på tværs af selskabet. Efter et Dinner Game vil I opleve at middagen og resten af aftenen typisk har et ekstra gear af humør og energi.

Vores dinner games styres af en game master, der trygt guider jeres gæster igennem spillet. I øjeblikket tilbyder vi blandt andet disse klassikere, der kan tilpasses alle gruppestørrelser.

Musik quiz

En tidsrejse fra 60’ernes hippie-toner, til nutidens pulserende lydbillede, hvor hele jeres bord bliver nødt til at arbejde sammen for at være med i konkurrencen om æren og præmierne. Musikquizzen er lavet så I engageres i alle sangene og skal løse den store “musik kryds og tværs” undervejs. Det betyder at hele bordet er engageret hele tiden.

Trivia casino

Hvor godt har du fulgt med i nyhederne og kulturscenen i året der gik, og har du styr på alle afkroge af jeres virksomhed? Så mangler du bare at have is i maven og en sikker kastehånd, når terningerne ruller i et spil hvor væddemål, viden og vinderinstinkt er vejen til præmierne.

Så’ der banko!

Det klassiske bankospil, som du aldrig har set det før! Hele jeres bord skal samarbejde om at få fuld plade. Men det bliver ikke nemt, for banko får et nyt gear af musik-indslag, trivia-spørgsmål, lynrunder, og alverdens andre skøre twists.

Kuffertmysteriet

Har I tiden til det, kan I løse den uhyggelige gåde og redde befolkningen fra katastrofen med vores teambuilding mystery game Kuffertmysteriet. Her får hvert bord til opgave at afkode alle de gemte spor fra indholdet i en gammel kuffert, inden katastrofen indtræffer.

Alle aktiviteter leveres i hele Danmark og vi hjælper dig gerne med at sammensætte lige netop de aktiviteter der passer til dit arrangement.

Tag fat i eventafdelingen hos Humanic Group og hør hvordan vi kan pifte festen op for jer,

Mingle-aktiviteter

OBS! Vores Mingle Games kan kun tilkøbes til firmafest, der er arrangeret gennem Humanic Group.
Vi opstiller en række aktiviteter, som gæsterne kan gå til og fra alt efter lyst og temperament. Nogle vælger at se på med et glas i hånden og muntre sig over scenariet – mens andre med det samme kaster sig ud i aktiviteter og væddemål.

Aktiviteterne kan opstilles med eller uden en instruktør, til at styre sætter spillet. Vores Mingle Games egner sig til at stå fremme både før og efter en middag.

Bemærk, at vores mingle games kun opstilles i forbindelse med firmafest, der er bestilt gennem os.
Har I allerede arrangeret festen, kan vi anbefale vores teambuilding-aktiviteter eller Dinner Games, som vi gerne kører ud med.

Udover vores teambuilding-forløb, tilbyder HUMANIC en række sjove aktiviteter til jeres fest. Vi har både de store samlende aktiviteter såsom musikquiz og mere aktive festspil som bordfodbold og ”slå søm i blok”. Skal det være en større indledende aktivitet, der ryster jer sammen og skaber sammenhold på kryds og tværs, kan du læse mere om vores teambuilding-forløb her.

HUMANICs mål er ikke kun, at dine gæster husker festen- vores mål er i højere grad, at I husker de mennesker, I var sammen med. Vi skaber relationer med vores aktiviteter som meget nemt er ice-breaker for at danne nye relationer og samtaler med nye ukendte ansigter.

Ligegyldigt om det er nye eller velkendte ansigter, vil et dinner game, en mingle-aktivitet eller en hel omgang teambuilding løfte stemningen og skabe et fællesskab.

Alle aktiviteter leveres i hele Danmark og vi hjælper dig gerne med at sammensætte lige netop de aktiviteter, der passer til dit arrangement.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag