Insights discovery® team workshop

Aktiv og involverende workshop med afsæt i
Insights Discovery persontype-profiler.

Foredrag: 45-90 minutter
Workshop: 2-4 timer

Workshop med afsæt i Insights persontype-profiler

Teamudviklings workshop for jer der har, eller skal have, udarbejdet personprofiler indenfor Insights Discovery®

HUMANIC CONSULT er akkrediteret partner og kan hjælpe med at udarbejde jeres persontype-tests samt vejlede både ledere og medarbejdere i disse efterfølgende.

Aktiv og involverende teamudvikling

Workshoppen vil give jer en dybere forståelse for jeres persontyper og forskelligheder. I får en spændende og involverende indsigt i egne og kollegers særlige handlemønstre, behov og kommunikationsadfærd. Seancen er sammensat af teori-gennemgange og praktiske øvelser. Det vil være både indsigtsfyldt og underholdende, når I bliver gjort så tydeligt opmærksomme på egne styrker samt ”blinde vinkler”.

Alle mennesker har deres naturlige talenter og samtidig også deres naturlige ”persontype-akilleshæle”. Det kommer ofte især til udtryk, når tingene spidser til og vi har allermest travlt.

Forstå jeres kommunikationsvaner og adfærd bedre

I denne workshop får I mulighed for at få den dybere indsigt og forståelse for jeres kommunikationsvaner og adfærdsmønstre.

Det er sjovt, lærerigt og udviklende for både individet og teamet.

Fuld kursusdag med større udbytte?

Ønsker en fuld og dybdegående kursusdag med Insights Discovery® anbefales det, at kombinere denne workshop med skræddersyet teambuilding forløb som iscenesætter jeres farveprofiler på en sjov og aktiv facon.

Her arbejder med endnu flere skræddersyede team øvelser og refleksions sessions ift. jeres persontype-profiler.

På en hel kursusdag vil jeres læring og indsigt blive yderligere forankret.

Få udarbejdet jeres personprofiler hos HUMANIC

Har I endnu ikke fået udarbejdet jeres personprofiler indenfor Insights Discovery®, kan vi stå for dette. Vi hjælper jer med en gennemarbejdet rapport til hver medarbejder og står også gerne for de individuelle coaching-sessioner efterfølgende.

Andre persontype redskaber?

Arbejder I med andre persontype værktøjer såsom DISC eller MBTI m.fl. kan vi også skræddersy workshoppen iht dette, men HUMAN!C er ikke akkrediteret til at lave persontype tests i disse, så her skal en leder eller konsulent hos jer involveres i processen ift. at skræddersy dagen.

Venues til kursusdage og teambuilding.

Vi kommer gerne til jer. Men søger I et egnet sted til jeres workshop, kursusdag eller teambuilding? Så arbejder HUMAN!C tæt sammen med en række kvalitets-venues i hele landet.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag