Temafest

Vi bygger universer og slipper fantasien løs når vi skaber det gennemførte team til firmafesten.

Skal firmafesten have et ekstra pift af storytelling?

Vi har gode erfaringer med at skabe tematiske fester, som går helt ned I detaljen, så den røde tråd fra tema går igen igennem alt fra oppyntning, underholdning og menu. Og findes det ikke I forvejen- så bygger vi det!

Vi kommer gerne med et forslag til en opbygning af den temafest, som I ønsker. Vi elsker at skabe nye universer, så måske skal vi skabe et nyt sammen?

The great Gatsby

De brølende 20’ere er tilbage! Vi byder velkommen til en extravagant charleston-inspireret fest med referencer til 1920’ernes vilde natklubber, swing og gangsterbossernes dunkle smugkroer.

Allerede fra ankomst til den røde løber vil I blive overvældet af Gatsby’s overdådige velkomstkomité af gøglere, artister og jazzband – og som aftenen skrider frem, bliver det kun vildere.

Nordic summer nights

Vi byder jer på en gastronomisk og usædvanlig oplevelsesrejse gennem nordens lyse sommernætter. Vi bygger et univers af de skandinaviske skove til jer- og maden og drikkevarerne ændrer karakter alt efter hvor I er på rejsen.

I starter I det sydlige skandinavien under bøgens grønne trækroner og bevæger jer nord på gennem birkeskov, mos, granskov – og tilsidst ender I helt oppe ved vulkanerne med det mystiske nordlys på himlen, som også danner rammen om dansegulvet, hvor festen slippes løs for alvor.

Garden festival

Musikfestival og klassisk havefest når det er bedst. Vi skaber en festivalramme med madtelte, foodtrucks og små scener I det fri.

Musikken, maden, barerne samt et bredt udvalg af spil og aktiviteter giver jer den dér helt unikke festivalstemning hvor ingen kigger på klokken og ingen tænker på morgendagen.

Dinner in darkness

En sanserejse ud over det sædvanlige. Dinner in darkness er alt andet end ’bare’ en middag I mørke.

I tages med på en sansefuld rejse gennem flere scenarier hvor lyd, lys, totalt mørke, duft og smag er både guides og overraskende rejsefæller. I kommer ud på havet og under vandet, ind I skoven og ned I mulden – og rejsen slutter I bedstemors knirkende bindingsværkshus.

Odd fellow palæet

Et ekslusivt selskabslokale I hjertet af københavn!

Langelinie pavillonen

Langelinie pavillonen er et fleksibelt venue med en helt fantastisk vue!

Aamanns køkken

Råt og rustikt

Mogens dahl koncertsal

Arkitektperle I en historisk setting

Odense congress center

Midt I landet – utallige muligheder

Peter Lieps Hus

Ægte idyl midt i skoven, i Dyrehaven

Comwell borupgaard

Herregårdsomgivelser I naturskønne nordsjælland

Venues I vildmarken

Få skræddersyet konferencen, firmafesten eller teambuilding-turen til at foregå midt I den milde natur!

Pakhus bryggen

Unikt og fleksibelt venue på islands brygge!

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag