Temafest

Vi bygger universer og slipper fantasien løs når vi skaber det gennemførte tema til firmafesten.

Skal firmafesten have et ekstra pift af storytelling?

Vi har gode erfaringer med at skabe tematiske fester, som går helt ned I detaljen, så den røde tråd fra tema går igen igennem alt fra oppyntning, underholdning og menu.
Findes det ikke i forvejen- så bygger vi det!

Vi kommer gerne med et forslag til en opbygning af den temafest, som I ønsker.
Vi elsker at skabe nye universer, så måske skal vi skabe et nyt sammen?

The great Gatsby

De brølende 20’ere er tilbage! Vi byder velkommen til en extravagant charleston-inspireret fest med referencer til 1920’ernes vilde natklubber, swing og gangsterbossernes dunkle smugkroer. Allerede fra ankomst til den røde løber vil I blive overvældet af Gatsby’s overdådige velkomstkomité af gøglere, skopudserdrenge, artister og jazzband – og som aftenen skrider frem, bliver det kun vildere! Undervejs på aftenen underholdes i med både gambling, jazz-artister og selvfølgelig kan i pimpe jeres egen ulovlige drink i Capone’s smuglerkro.

Nordic summer nights

Vi byder jer på en gastronomisk og usædvanlig oplevelsesrejse gennem nordens lyse sommernætter. Vi bygger et univers af de skandinaviske skove til jer- og maden og drikkevarerne ændrer karaktér alt efter hvor I er på rejsen. I starter I det sydlige Skandinavien under bøgens grønne trækroner og bevæger jer nordpå gennem birkeskov, mos, granskov – og til sidst ender I helt oppe ved vulkanerne med lava og det mystiske nordlys på himlen, som også danner rammen om dansegulvet, hvor festen slippes løs for alvor.

Street festival

En gade- og gårdfest i urbane og rå rammer. Graffitti-kunstneren skaber sin streetart live mens I nyder velkomstdrinks og mingler til gade-DJ’ens playliste og spiller spil. Der er gang i baggården og de små oaser er opbygget af loungemiljøer og foodtrucks med streetfood-muligheder fra alle verdenshjørner. Når aftenen går på hæld trækker I indendørs i de rå, industrielle lokaler, som er omdannet til en hip natklub med moderne bar og en kunstnerisk setting. Musikken, maden, barerne samt et bredt udvalg af spil og aktiviteter giver jer den dér helt unikke festivalstemning hvor ingen kigger på klokken og ingen tænker på morgendagen. Vi har egnede venues i både Odense og København.

Garden festival

Når havefesten er på steroider og bliver til en nyfortolkning af firmaets egen Roskildefestival. I vælter hegnet ind til haven og for jeres øjne åbenbarer sig et univers af musikscener, sports-arenaer, havespil og nyttehaver hvor I kan mikse jeres egne sommer-cocktails. I kan hænge ud i liggestole og hængekøjer og fiske øl op af bassinet, eller sidde omkring bålstederne og riste popcorn og skumfiduser med et glas bobler til. Vi skaber en festivalramme med madtelte, foodtrucks og små livescener i det fri. Garden festival er en ultimative frihedsfølelse af sommer, lyse nætter og live-musik. Det store opstillede telt er festivallens hjerte. Her åbner nattens fest når solen er gået ned.

Odd fellow palæet

Eksklusivt selskabslokale i hjertet af København! Fleksible rammer for firmafest og teambuilding.

Langelinie Pavillonen

Designperle med en helt fantastisk udsigt.
Perfekt location til firmafest, konference og teambuilding i København.

Aamanns køkken

Råt, rustikt og lækkert på Refshaleøen.
Ideel location til teambuilding og firmafest.

Trifolium Eventspace

Fantastiske rammer i en historisk setting.

Odense congress center

Midt i landet – utallige muligheder for alle.

Peter Lieps Hus

Ægte idyl midt i skoven, i Dyrehaven

Comwell Borupgaard

Herregårdsomgivelser I naturskønne nordsjælland

DOK5000 i Odense

Nedlagt kornlager i Odense. Oplagt til firmaevents..

Pakhus Bryggen

Unikt og fleksibelt venue på Islands Brygge!

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag