Peter Lieps Hus

Ægte idyl midt i skoven, i Dyrehaven

Historisk skov-idyl i Dyrehaven

Peter Lieps Hus har en mere end 100 årig historie og oser den dag i dag stadig af kærlighed til både traktørstedets fortælling og til den unikke natur, der omkranser huset.
Stedet drives i dag af Madkastellet, som med deres vanlige passion for kvalitets-spiseoplevelser og ægte, godt værtsskab, har opgraderet Peter Lieps Hus til et venue, der bare skal besøges.

Workshops og teambuilding

Vi har skræddersyede koncepter, der passer perfekt til jeres firmadag hos Peter Lieps Hus. I kan få teambuilding-aktiviteter indendørs I de smukke lokaler og udendørs teambuilding i skøn natur. Skal dagen indeholder lækker gourmetmiddag eller teamudviklings kursus – eller søger I en personaledag med forplejning på højt niveau? Vi har attraktive pakker med middag og teambuilding lavet til et overkommeligt budget. Denne location har alle mulighederne.

Hold firmafest

Vi kan arrangere firmafesten hos Peter Lieps Hus så det bliver en oplevelse, I sent vil glemme. Den smukke beliggenhed i Dyrehaven  og de historiske lokaler, er oplagte til en sommerfest hvor middag og dans kan foregå i kombination med udendørs oplevelser.  Og firmajulefrokosten bliver ikke mindre speciel i de smukke rammer. Maden er på højeste niveau – og vi arrangerer gerne tranport med shuttelbusser til og fra Kbh.

Teambuilding og Medarbejderdag

Hos Peter Lieps Hus er der rig mulighed for at kombinere jeres møde, middag eller firmafest med en sammenrystende teambuilding aktivitet eller involverende foredrag og workshops i lederudvikling og medarbejderudvikling.

Odd fellow palæet

Eksklusivt selskabslokale i hjertet af København! Fleksible rammer for firmafest og teambuilding.

Langelinie Pavillonen

Designperle med en helt fantastisk udsigt.
Perfekt location til firmafest, konference og teambuilding i København.

Aamanns køkken

Råt, rustikt og lækkert på Refshaleøen.
Ideel location til teambuilding og firmafest.

Trifolium Eventspace

Fantastiske rammer i en historisk setting.

Odense congress center

Midt i landet – utallige muligheder for alle.

Comwell Borupgaard

Herregårdsomgivelser I naturskønne nordsjælland

DOK5000 i Odense

Nedlagt kornlager i Odense. Oplagt til firmaevents..

Pakhus Bryggen

Unikt og fleksibelt venue på Islands Brygge!

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag