Langelinie pavillonen

Langelinie pavillonen er et fleksibelt venue med en helt fantastisk vue!

Et venue med design og stil!

Langelinie Pavillon ligger svøbt i Kastellets vande og havnens rå charme, kun et stenkast fra Den Lille Havfrue. Træd ind i et hus, der med sin fleksible opbygning både byder på den intime middagsoplevelse og storslåede selskabsstemning.

Øverst oppe finder I den hyggelige lounge, og på vandsiden kan I nyde den store terrasse med udsigt over Københavns Havn og Øresund. Og så ligger det kun 800 meter fra centrum og Østerport St.

Hold møde på langelinie

På Langelinie Pavillonen tilbydes panoramaudsigt over Kastellet og Marmorkirken, og moderne og fleksibel arkitektur, der indbyder til kreativitet og innovation til jeres konference eller møde.

Langelinie Pavillonen ligger blot et stenkast fra indre by, og er derfor et oplagt valg, hvis I søger mødelokaler tæt på København K, som byder på lidt ud over det sædvanlige.

Hold firmafest ved vandet

Med panoramaudsigt fra alle dele af huset kan du og dine kolleger nyde de smukke omgivelser indendørs til årets julefrokost, eller nyde sommerfesten udendørs på pavillonen med udsigt til Københavns grønne baghave Kastellet.

Langelinie Pavillonens lokaler er indrettet med foldevægge af træ, der giver utallige indretningsmuligheder og fleksibilitet til jeres fest omgivet af moderne interiør og møblement, klassisk dansk design fra Poul Henningsen, Børge Mogensen og Verner Panton.

Mulighed for teambuilding aktiviteter

Langelinie pavillonens beliggenhed er oplagt til udendørs teambuilding I de smukke omgivelser, og vi kan naturligvis også tilbyde koncepter, der foregår indendørs eksempelvis I forbindelse med jeres firmafest eller møde.

Odd fellow palæet

Et ekslusivt selskabslokale I hjertet af københavn!

Aamanns køkken

Råt og rustikt

Mogens dahl koncertsal

Arkitektperle I en historisk setting

Odense congress center

Midt I landet – utallige muligheder

Peter Lieps Hus

Ægte idyl midt i skoven, i Dyrehaven

Comwell borupgaard

Herregårdsomgivelser I naturskønne nordsjælland

Venues I vildmarken

Få skræddersyet konferencen, firmafesten eller teambuilding-turen til at foregå midt I den milde natur!

Pakhus bryggen

Unikt og fleksibelt venue på islands brygge!

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag