Langelinie Pavillonen

Designperle med en helt fantastisk udsigt.
Perfekt location til firmafest, konference og teambuilding i København.

Et venue med design og stil!

Langelinie Pavillon ligger svøbt i Kastellets vande og havnens rå charme, kun et stenkast fra Den Lille Havfrue. Træd ind i et hus, der med sin fleksible opbygning både byder på den intime middagsoplevelse og storslåede selskabsstemning.

Øverst oppe finder I den hyggelige lounge, og på vandsiden kan I nyde den store terrasse med udsigt over Københavns Havn og Øresund. Og så ligger det kun 800 meter fra centrum og Østerport St.

Firmafest på Langelinie Pavillonen

Med panoramaudsigt over Københavns havn samt Kastellet og Marmorkirken, er Langelinie Pavillonen et af Københavns mest eftertragtede venues til firmafest, sommerfest og julefrokost. De smukke lokaler i prisvindende arkitektur er fleksible og kan justeres til mindre møder og fester og helt op til de store events med plads til op til 1000 gæster. Den store terrasse ud til vandet giver en fantastisk mulighed for at holde en del af firmafesten under åben himmel, mens musik og dans foregår indenfor i de smukke sale. Langelinie Pavillonen ligger blot et stenkast fra indre by og er derfor et oplagt valg, hvis I søger et venue tæt på overnatningsmuligheder og offentlig transport.

Hold teambuilding hos Langelinie Pavillonen

De grønne områder omkring Langelinie Pavillonen er ideelle til vores teambuildingaktiviteter og beliggenheden tæt på indre by gør, at Copenhagen City Challenge er et populært valg inden middagen og festen – eller som et energifyldt break i mødedagen.
Er årstiden ikke til udendørs teambuilding, så er de fleksible og højloftede lokaler perfekte til vores indendørs teambuilding muligheder.
Har I et særligt tema til dagen, så skræddersyr vi gerne team aktiviteterne så de passer til jeres ønsker. Og det samme gælder naturligvis hvis festen efterfølgende skal have en tematisk ramme.

Teamudvikling, kursus og møde hos Langelinie Pavillonen

Lokalerne hos Langelinie Pavillonen kan justeres med foldedøre, så der både kan holdes mødedag og kursus for små og store grupper. Og det giver desuden gode muligheder for at lave breakout rooms til gruppearbejde og diskussioner.
AV løsningerne er af højeste standard og optimalt til både foredrag og præsentationer.

Humanic Group holder workshops i Teamudvikling, Lederudvikling og Medarbejderudvikling, og vi benytter ofte Langelinie Pavillonen til dette, fordi forholdene er så gode og desuden giver fine muligheder for at tilknytte teambuilding-aktiviteter på dagen.

Odd fellow palæet

Eksklusivt selskabslokale i hjertet af København! Fleksible rammer for firmafest og teambuilding.

Aamanns køkken

Råt, rustikt og lækkert på Refshaleøen.
Ideel location til teambuilding og firmafest.

Trifolium Eventspace

Fantastiske rammer i en historisk setting.

Odense congress center

Midt i landet – utallige muligheder for alle.

Peter Lieps Hus

Ægte idyl midt i skoven, i Dyrehaven

Comwell Borupgaard

Herregårdsomgivelser I naturskønne nordsjælland

DOK5000 i Odense

Nedlagt kornlager i Odense. Oplagt til firmaevents..

Pakhus Bryggen

Unikt og fleksibelt venue på Islands Brygge!

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag