City Challenge København

Aktiv holdkamp – Teambuilding gennem byen – Team race

Lad byen være jeres spillebræt!

Kan arrangeres i København, Aarhus og Odense.

Kom med på en involverende opdagelsesrejse mellem historiske bygninger, snørklede gader og ikoniske monumenter.

Fokus er på teamwork, holdkonkurrence, kreativitet og fælles opmærksomhed.

I City Challenge får I via jeres mobiltelefoner adgang til et univers af team-udfordringer og opgaver, der er spredt ud I byområdet hvor I befinder jer. Spillet er gps-styret og kan således først åbnes, når I som hold befinder jer på rette sted. I spillet får I adgang til et interaktivt bykort samt et utal af varierende opgaver.

Udfordringerne er alsidige og kreative, og I får brug for både historisk viden, kulturel indsigt, logisk tankegang, kreative løsninger, skæve indfald – og især: teamwork!

Univers af kultur og historie

Turen gennem byen tager jer ud på en spændende og underholdende opgavejagt. Undervejs møder I en lang række varierende team-udfordringer, hvor kreativitet, samarbejde og kommunikation bliver sat I spil.

I vil bl.A. Møde historiske spørgsmål, kryptiske gåder og aktive teamudfordringer. Spillet indeholder også fotoopgaver og filmoptagelser, hvor jeres kreative talent virkelig kommer på prøve.

Som afslutning kåres vinderholdet og en præsentation af holdenes video- og fotokreationer kan vises på den afsluttende location – eller kan eftersendes, hvis dette ønskes.

Få skræddersyet spillet med jeres eget indhold

Dette er oplagt hvis I ønsker jeres egen identitet implementeret I udfordringerne. Eksempelvis kan emner fra jeres dagligdag, jeres værdier eller jeres nye strategi indgå I opgaverne.
Eller vi kan skabe nogle sammenrystende og sociale opgaver omkring hvem der er hvem I organisationen? Vi har gode erfaringer og sjove forslag.

Priser fra 295 kr

Pr. Pers. / ex moms

PRAKTISK INFO:

10-1000+ personer
1-4 timer / kan tilpasses

Fast i København og Aarhus

(Kan dog tilpasses til locations i hele landet)

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag