Masterchefs Gastro Teambuilding

OBS! i København
Gastronomisk Teambuilding – Kokkekamp – Fælles Madlavning – Teamwork

 Madlavning og Hygge  som teambuilding

Skab jeres egen restaurantoplevelse med jeres egen 3 retters gourmet menu. Vores Masterchefs-koncept er en sammenkogt teambuilding-ret af gastronomi, køkkenevner samt samarbejde og kommunikation, tilført en nænsom håndfuld rendyrket hygge og socialt samvær!
Masterchefs Gastro Teambuilding  er et sjovt og hyggeligt madlavnings event for hold, hvor I sammen kreerer de bedste, flotteste og mest velsmagende retter.
Retterne skal skabes, under presset fra de skarpe deadlines og ekstra udfordringer, der opstår undervejs.
Når tiden rinder ud skal I som køkken team præsentere retterne for dommerpanelet, der står klar til at bedømme forret, hovedret og dessert.

Hvorfor madlavning som teambuilding?

Når et hold skal agere som køkken team og både sammensætte og skabe en tre retters menu, så kommer alle aspekter af teamwork, kommunikation og forståelse for roller og aftaler helt tydeligt frem. Derfor er en kokkekamp eller et gastro teambuilding event så effekt fuldt – og samtidig sjovt og involverende for alle.
Samtidig, så handler det om smag, æstetik, anretning og kreativitet – men først og fremmest er Masterchefs et hyggeligt arrangement, hvor teambuilding kan gennemføres med et glas vin i hånden, og med tid til en hyggelig smalltalk henover madlavningen eller ved grillen. Dér hvor den sociale lim og relationerne virkelig styrkes.

Målet er dog klart! Den 3-retters gourmetmenu serveres inden tiden løber ud. Men hvor præcist kan I ramme ‘Mesterkokkens’ signatur-forret?
Lever desserten op til kravene til den sublime dessert? Hovedretten bliver holdets helt store udfordring, og alle skal yde deres bedste for at levere et værdigt produkt.

Hygge, holdkamp og langbordsmiddag

Fokus er på samarbejde, massevis af god mad, vin og stærkt fællesskab.
Og når konkurrencen er slut, går I alle sammen til bords og nyder den fantastiske mad, vinen og hinandens kreationer med en hyggelig langbordsmiddag.

Vores Masterchefs Gastro Teambuilding forløb er oplagt som en kombination af team-aktivitet og fælles middag i én, eller I kan blive på vores location og holde jeres firmafest efterfølgende.

Kombinér med teamudvikling eller persontype workshops

Desuden er vores Gastro Teambuilding koncepter oplagte som teamaktivitet kombineret med vores teamudviklings-workshops og hvis I arbejder med persontype-profiler enten indenfor Insights Discovery eller Everything DiSC , så kan vi skræddersy gastro teambuildingen til at skabe en rød tråd med scenarier der er relevante i forhold til jeres persontype præferencer og adfærd.

Gastro teambuilding

Masterchef Kokkekamp Teambuilding

PRAKTISK INFO:

10-100+ personer
4 timer / kan tilpasses
København SV – men kan opstilles i hele landet mod tillæg

Skal vi komme til jer?
Har I rammerne til rådighed ved jeres egen adresse, kan vi medbringe grej og grille og remdier til at afvikle Gastro Teambuilding på stedet..

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag