Mingle-aktiviteter

Sammenrystende aktiviteter før, under og/eller efter jeres arrangement

Læs om Mingle-aktiviteter

Vi opstiller en række aktiviteter, som gæsterne kan gå til og fra alt efter lyst og temperament. Nogle vælger at se på med et glas i hånden og muntre sig over scenariet – mens andre med det samme kaster sig ud i aktiviteter og væddemål.

Aktiviteterne kan opstilles med eller uden en instruktør, der sætter spillet i gang og egner sig til at stå fremme både før og efter en middag.

(+45) 70 22 65 75
INFO@HUMANIC.DK

Udover vores teambuilding-forløb, tilbyder HUMANIC en række sjove aktiviteter til jeres fest. Vi har både de store samlende aktiviteter såsom musikquiz og mere aktive festspil som bordfodbold og ”slå søm i blok”. Skal det være en større indledende aktivitet, der ryster jer sammen og skaber sammenhold på kryds og tværs, kan du læse mere om vores teambuilding-forløb her.

HUMANICs mål er ikke kun, at dine gæster husker festen- vores mål er i højere grad, at I husker de mennesker, I var sammen med. Vi skaber relationer med vores aktiviteter som meget nemt er ice-breaker for at danne nye relationer og samtaler med nye ukendte ansigter.

Ligegyldigt om det er nye eller velkendte ansigter, vil et dinner game, en mingle-aktivitet eller en hel omgang teambuilding løfte stemningen og skabe et fællesskab.

Alle aktiviteter leveres i hele Danmark og vi hjælper dig gerne med at sammensætte lige netop de aktiviteter, der passer til dit arrangement.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag