Trivselsmåling

Skab en attraktiv arbejdsplads med en trivselsundersøgelse

Kortlæg medarbejdertrivslen med en trivselsundersøgelse.

Vores gennemtestede evidensbaserede system giver jer en detaljeret kortlægning af trivslen i blandt medarbejderne og viser jer de indsatsområder og initiativer, der kan gøre jeres virksomhed endnu mere eftertragtet og attraktiv.

Vi skræddersyr trivselsmålingen til jer og viser jer de benchmarks, som giver en indikation af hvor andre virksomheder i jeres branche ligger.

Med en trivselsundersøgelse kan I styrke både arbejdsglæde, trivsel og sundhed for at fastholde medarbejdere og udvikle jeres virksomhed.

Skab en attraktiv arbejdsplads med en trivselsundersøgelse

En trivselsmåling eller trivselsundersøgelse er et uvurderligt redskab til at kortlægge medarbejdernes trivsel, motivation og arbejdsglæde – og så er det en meget vigtig del af virksomhedens succes.

Humanic Group tilbyder en skræddersyet og evidensbaseret trivselsundersøgelse, der fokuserer på at understøtte medarbejdertrivslen på en række parametre.
Vores konsulenter bruger trivselsmålingens resultater til at skabe en indsatsplan for et sundt og positivt arbejdsmiljø for jeres medarbejdere.
Vi tilbyder omfattende trivselsundersøgelser, der kortlægger centrale aspekter af trivsel i både de fysiske, psykologiske og sociale/relationelle rammer.

Vores bio-psyko-sociale trivselsmåling er en holistisk tilgang til at identificere og løse forskellige udfordringer, der kan påvirke medarbejdernes trivsel. Dette giver både den enkelte medarbejder og jer som virksomhed en mulighed for at prioritere indsatsområder, der vil styrke den generelle trivsel på jeres arbejdsplads.

Nøgleemner i vores trivselsanalyse inkluderer social kapital, virksomhedsstrategi, ledelse, kommunikation, samarbejde, arbejdskultur, fysiske rammer, psykologisk tryghed og karrieremuligheder.

Jeres udbytte af en trivselsundersøgelse

De potentielle udfordringer og problemer, som trivselsmålingen viser kan hindre trivslen på din arbejdsplads. Resultaterne af en medarbejdertilfredsundersøgelse som denne,  danner grundlaget for udviklingen af konkrete strategier til at forbedre jeres medarbejderes trivsel, arbejdsglæde og velbefindende på arbejdspladsen.

Ved at få indblik i de specifikke områder, der først og fremmest påvirker trivslen negativt, kan vi sammen skabe målrettede løsninger, der adresserer disse udfordringer og fremmer et mere positivt arbejdsmiljø.

Målingen hjælper jer med at identificere og overvinde de barrierer, der står i vejen for optimal medarbejdertrivsel.

fysiske rammer, psykologisk tryghed og karrieremuligheder. Vi kan også skræddersy undersøgelsen yderligere til at dække andre relevante områder såsom brand-stolthed, værdier, fysiske og mentale arbejdskrav, helbred, og ønsker og behov for sundhedsfremmende tiltag på arbejdspladsen.

Medarbejdertrivsel er afgørende for virksomhedens succes.

Medarbejdere, der trives er mere engagerede, loyale og motiverede, hvilket i sidste ende fører til større produktivitet, konkurrencedygtighed og lavere medarbejderomsætning og sygefravær.

Humanic Group’s trivselsundersøgelse skal gøre jer attraktive som arbejdsplads og er designet til at styrke og fastholde virksomhedens ubestridt vigtigste ressource – medarbejderne.

Sådan foregår en trivselsundersøgelse med Humanic Group

Indledningsvis tager vi en dialog med jer for at skræddersy en spørgeramme, der præcist matcher jeres behov og ønsker.
Den skræddersyede tilgang er nøglen til en vellykket trivselsundersøgelse. Dog har vi en række gode, standardiserede skabeloner som vi kan inspirere jer med.

Med vores trivselsundersøgelser får I ikke blot en skræddersyet løsning, men også adgang til vores omfattende benchmark data. Disse benchmarks giver jer mulighed for at sammenligne jeres virksomheds trivsel med andre i samme branche, baseret på statistik fra tidligere undersøgelser gennem årene. Data for benchmarks opdateres løbende og I kan være sikre på at få den mest relevante og aktuelle sammenligning.

Næste skridt som opfølgning efter en trivselsmåling i virksomheden.

Når resultaterne foreligger, kan Humanic Group’s konsulenter hjælpe jer med at iværksætte de trivselsinitiativer, der kan løfte jeres medarbejdertrivsel til nye højder.
Det kan eksempelvis være workshops, kursusforløb, sundhedsforløb eller events.

Kontakt os for en uforpligtende snak om en trivselsmåling til jeres virksomhed.

Nysgerrig på den fysiske trivsel? Prøv et sundhedstjek

Vores sundhedskonsulenter er eksperter i at måle og kortlægge den fysiske sundhedstilstand.

Et  sundhedstjek giver medarbejderen en detaljeret indsigt i egen sundhedstilstand. Udover sundhedstests og målinger, inkluderer vi et personligt spørgeskema samt en motiverende vejledningssamtale for at sammensætte en fremadrettet handleplan og rådgivning ift. f.eks.  kost, motion og livsstil. Efterfølgende modtager medarbejderen en vejledning med kostråd, træningsprogram og en individuel rapport pr. mail.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag