Trifolium Eventspace

Fantastiske rammer i en historisk setting.

Uendelige muligheder – eventyrligt multihus

Trifolium er Humanic Group’s nyeste hjemmebane beliggende i et nedlagt og nyrenoveret andelsmejeri i den historiske del af af den gamle Sydhavn i København.

Kun et stenkast fra vandet og den hyggelige lystbådehavn og en kort gåtur til Valbyparken, som egner sig til de største teambuilding events.

Bygninger som oprindeligt var en mejeri og kontorbygninger er nyrenoverede men har beværet det industrielle og historiske særpræg, som giver gæsterne en fantastisk og eventyrlig ramme.
Event- og kursusområderne er nøje restaureret og designet så de nu rummer et hav af muligheder for firmafest-, konference- og teambuilding-oplevelser i usædvanligt interessante og æstetiske rammer.
Både indendørs og udendørs lægges der op til den hyggeligste sommerfest og julefrokost.
Og her kan vi rumme både firmaevents, kursus, teambuilding og konferencer året rundt.

Teamudvikling, Kursus og Workshop

På denne location, har vi muligheden for at tilbyde kursus, foredrag og workshops for jer, der kun er en håndfuld personer – og op til flere hundrede deltagere.
De mange lokaler og sale i det gamle mejeri-anlæg, er i dag tilpasset så vi kan arrangere jeres dag med lederudvikling og medarbejderudvikling i nogle helt unikke rammer.
Kursuslokalerne placeret forskellige steder på Trifoliums områder og vi kan lave et setup med både plenumlokale og breakout rooms til firmakonferencen.

Hold firmafest

Vi kan arrangere firmafesten i Trifolium Eventspaces. Her får I en oplevelse, I sent vil glemme. Både det store højloftede “Kirketelt” og de rustikke eventlokaler giver en mulighed for at kombinere middag, dansefest og hyggelounge i en cool setting.
Med en privat, udendørs træterrasse kombineret med jeres eventlokaler, kan vi skabe den helt særlige sommerfest. Eller vi kan pynte lokalerne op til julefrokost med alt hvad der dertil hører. De rå lokaler og fleksible rammer giver os desuden de perfekte muligheder for at opbygge universer til temafest.

Teambuilding og aktiviteter

Vi kan afholde både indendørs teambuilding og udendørs team aktiviteter på Trifoliums store område. Vi har skræddersyet nogle af vores koncepter til stedet, så I kan få både vores klassiske teambuildingøvelser og I kan få Gastro Teambuilding med madlavning som firmadag.  Den nærliggende Valbyparken er desuden oplagt til firmaets Idrætsdag eller motionsevent, som vores sundhedsafdeling, Humanic Movement også arrangerer.

Hold temafest som firmafest

Det rå og fleksible rammer, gør Trifolium til det oplagte venue til at opbygge firmafesten med et tema. Mulighederne er nærmest uendelige til både sommerfesten og julefrokosten.
Humanic Group kan opbygge jeres temafest fra bunden – eller vi kan bruge nogle af de erfaringer, vi har fra tidligere arrangementer.
Kontakt vores eventafdeling for at høre om mulighederne.

Odd fellow palæet

Eksklusivt selskabslokale i hjertet af København! Fleksible rammer for firmafest og teambuilding.

Langelinie Pavillonen

Designperle med en helt fantastisk udsigt.
Perfekt location til firmafest, konference og teambuilding i København.

Aamanns køkken

Råt, rustikt og lækkert på Refshaleøen.
Ideel location til teambuilding og firmafest.

Odense congress center

Midt i landet – utallige muligheder for alle.

Peter Lieps Hus

Ægte idyl midt i skoven, i Dyrehaven

Comwell Borupgaard

Herregårdsomgivelser I naturskønne nordsjælland

DOK5000 i Odense

Nedlagt kornlager i Odense. Oplagt til firmaevents..

Pakhus Bryggen

Unikt og fleksibelt venue på Islands Brygge!

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag