City Challenge Aarhus

Århus midtby bliver jeres spillebræt i dette dynamiske og aktive teambuilding løb. Et utal af udfordringer og kreative opgaver.

Teambuilding og opgavejagt i Aarhus

City Challenge Teambuilding kan arrangeres i København, Aarhus og Odense.

Aahus City Challenge byder på en dynamisk, aktiv og udfordrende hold-skattejagt gennem den gamle historiske Aarhus Midtby.

Gader, baggårde og bygningsværker udgør kulissen i en sjov og involverende jagt efter opgaver, poster og teamudfordringer. Hele tiden skal I som hold tage stilling til, hvilke poster I skal gå efter og hvordan I bedst administrerer jeres tid og ressourcer.

Fokus er på teamwork, holdstrategi og hurtige beslutninger – og kreativiteten samt jeres opfindsomhed kommer ekstra i spil, når I skal optage videoer eller lave fotosessions undervejs som en  del af de ekstra udfordringer.

I City Challenge får I via jeres mobiltelefoner adgang til et univers af team-udfordringer og opgaver, der er spredt ud I byområdet hvor I befinder jer. Spillet er gps-styret og kan således først åbnes, når I som hold befinder jer på rette sted. I spillet får I adgang til et interaktivt bykort samt et utal af varierende opgaver.

Gennem hele teamaktiviteten er I i kontakt med jeres game masters fra Humanic, som både guider jer og belønner jer for de særlige præstationer undervejs.

Udfordringerne er alsidige og kreative, og I får brug for både almen og historisk viden, kulturel indsigt, logisk tankegang, kreative løsninger, skæve indfald – og holdånd!

Aarhus bliver jeres spillebræt

Turen gennem byen tager jer ud på en spændende og underholdende opgavejagt. Undervejs møder I en lang række varierende team-udfordringer, hvor kreativitet, samarbejde og kommunikation bliver sat I spil.

I vil bl.a. Møde historiske spørgsmål, kryptiske gåder og aktive teamudfordringer. Spillet indeholder også fotoopgaver og filmoptagelser, hvor jeres kreative talent virkelig kommer på prøve.

Som afslutning kåres vinderholdet og en præsentation af holdenes video- og fotokreationer kan vises på den afsluttende location – eller kan eftersendes, hvis dette ønskes.

Få skræddersyet spillet med jeres eget indhold

Århus City Challenge kan skræddersyes til jer. Dette er oplagt hvis I ønsker jeres egen identitet implementeret I udfordringerne. Eksempelvis kan emner fra jeres dagligdag, jeres værdier eller jeres nye strategi indgå I opgaverne.
Eller vi kan skabe nogle sammenrystende og sociale opgaver omkring hvem der er hvem I organisationen? Vi har gode erfaringer og sjove forslag.

Priser fra 295 kr

Pr. Pers. / ex moms

PRAKTISK INFO:

10-1000+ personer
1-4 timer / kan tilpasses

Fast i København, Odense og Aarhus

(Kan dog tilpasses til locations i hele landet)

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag