Sustainability Game

Aktiv teambuilding med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling

Sjov Teambuilding i bæredygtighed med fokus på den grønne omstilling

Konceptet er et aktivt og involverende bæredygtigheds-spil med teamøvelser og kommunikation i fokus. Forløbet kan med fordel kombineres med Team Performance workshops eller foredrag  med Humanic Consult, som du kan læse mere om her –> https://humanic.dk/workshops-og-foredrag/ 

Teambuilding med fokus på bæredygtighed og sammenhold

Hvor meget madaffald producerer vi i Danmark og hvordan kan vi mindske det? Hvilke kvalitetsstempler skal vi kigge efter når vi handler ind? Hvordan kan vi med samarbejde og kommunikation rense havet for plastik? Hvilke spisevaner skal vi vænne os til i fremtiden?

Hvad betyder bæredygtighed i det hele taget?

Disse spørgsmål og mange flere, vil I kunne svare på efter en sjov og udfordrende dag sammen med kollegaerne!

Red skov og vind!

I Bæredygtighedsspillet kæmper I overordnet hold mod hold om at redde flest kvadratmeter skov.
Sammen bliver I sat på prøvelser, når I skal rense havet, bekæmpe madspild, svare på grønne omstillingsgåder og bruge både logik og fantasi, når I skal gå efter at være det hold, der gør mest for den bæredygtige omstilling.
Kampen for en bæredygtig omstilling har aldrig været sjovere!

Byg klimatrofæet og vind stort

Forløbet udspiller sig som et stjerneløb og et hav af poster og udfordringer – jo flere poster I når og jo bedre I er til at løse dem, des flere kvadratmeter skov kan jeres hold samle. I skal tage hurtige valg og fravalg og fordele roller og ansvar på holdet for at redde så meget skov som muligt på vejen mod finalen.

Finalen, der afgør det hele

Vi slutter af med en finale hvor alle hold kæmper om klimatrofæet, og hvor der er ekstra mange kvadratmeter skov på spil – her vil det endelige vinderhold blive fundet.

Alle kan være med uanset alder og fysik – det eneste I skal medbringe er det gode humør og lysten til at sætte bæredygtighed og grøn omstilling i fokus.

Vi garanterer en sjov og inspirerende dag hvor vores ansvar for en bæredygtig klode gøres tydeligt.

Bæredygtig Teambuilding

Praktisk info:

50-500+ personer
2 – 4 timer
Hele landet

Kan leveres både som indendørs og udendørs teambuilding

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag