Teambuilding Olympics

Kom til OL i teambuilding. Holdkamp og teamdyster med inspiration fra sports-discipliner. Dynamisk, sjovt og aktivt.

Teambuildingøvelser I en olympisk fortælling

Med ‘teambuilding olympics’, bliver I udfordret I en række teambuiding-øvelser, der er pakket ind I en sportsrelateret fortælling – stærkt inspireret af discipliner fra de olympiske og paralympiske lege.

Hold mod hold kommer I til at dyste I discipliner der både kræver kommunikation, samarbejde og holdånd. Jagten på medaljer er intens og undervejs vil der blive brug for alle de forskellige talenter og kompetencer, som I besidder på holdet.

Sammenhold og teamwork er grundingrediensen, hvis I som hold skal stå med den samlede sejr.

Alle kan være med

Trods den sportslige aura omkring teambuilding olympics, så er alle øvelser og discipliner skabt, så I alle kan deltage uanset alder eller fysisk formåen. Der er roller til alle og det er I høj grad det hold, der er bedst til teamwork, der klarer sig bedst.

Sjovt og sammenrystende

Disciplinerne I møder er inspireret af sportens og olympens historie – og så er de omskrevet til et skørt og anderledes format. Der vil med garanti blive grinet meget når I bliver kastet ud I de uvante og meget anderledes team-udfordringer.

Alt efter arrangementets varighed, kan I bl.A. Støde på aktiviteter som:
The olympic history // goal ball // collaboration basket // the tower of power // fairway challenge // skiskydnings-stafetten

Den endelige afgørelse og fordeling af medaljer afgøres først I den store finale, hvor alt kan tabes eller vindes

Priser fra 295,-

Pr. Pers / ex. Moms

PRAKTISK INFO:

10-500+ personer
1-4 timer

Hele landet

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag