Team Spirit

Fokus på de fælles mål – kommunikation og samarbejde på tværs af teams – Indendørs & udendørs

Teambuilding med fokus på kommunikation og fælles problemløsning

Dette koncept kan med fordel kombineres med Team Performance workshops eller foredrag  med Humanic Consult, som i kan læse mere om her –> https://humanic.dk/workshops-og-foredrag/ 

Holdånd, samarbejde og vidensdeling på tværs

Team Spirit er aktivitetskonceptet for jer, der både vil have en række alsidige og udfordrende teambuilding aktiviteter – hvor I konkurrerer mod hinanden i en klassisk holdkamp, men hvor også den fælles indsats, samarbejdet og vidensdelingen på tværs kommer i spil for at opnå succes som samlet gruppe.  I hold á 6-8 personer skal I præstere i de forskellige holddyster. Men det vil også være nødvendigt for alle hold at samarbejde på tværs for at styrke hinandens position mod finalen.  

Samarbejde, kommunikation og fælles mål i fokus

I konkurrerer i en række alsidige og udfordrende teambuilding øvelser. Fælles for dem alle er, at I skal stille skarpt på kommunikation, rollefordeling og de indbyrdes teamaftaler for at få mest muligt ud af jeres indsats.  På Team Spirit er det de hold, der bedst formår at kommunikere indbyrdes og skabe en solid gameplan – hvor alle kender og forstår deres rolle, som klarer sig bedst.

I er afhængige af hinanden

Fuldstændig som det også er tilfældet på arbejdspladsen, skal holdene fokusere på at løse udfordringerne så godt som muligt indenfor egen ”afdeling”. Men den ultimative succes afhænger også af hvor godt I samarbejder og vidensdeler med de andre hold undervejs i processen.

Hvem klarer finalen bedst – og hvor ender gruppen på “board of fame”?

Finalen bliver afgørende for, hvilket hold der ultimativt kan udnævnes som vindere af dagens holdkonkurrence. Men endnu vigtigere: Hvad er den samlede pointhøst på tværs af alle hold – som udmåles i jeres ”Team Spirit” faktor, og som afgør hvor på det sagnomspundne ”Board of Fame”, I som gruppe placerer jer?

Vil det være jer, der ender øverst på Team Spirit ranglisten?

Praktisk info:

10-500+ personer
1 – 4 timer
Hele landet

Kan leveres både som indendørs og udendørs aktivitet

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag