Skab et succesfuldt kick-off seminar

Kick-off seminaret skal være aktivt og involverende.
Få mest muligt ud af jeres investering i medarbejderdagen med disse huskeregler.

8 HUSKEREGLER, DER GØR KICK-OFF SEMINARET TIL EN SUCCES

Et vellykket kick-off seminar skal ikke bare ses som en oplysende begivenhed – det skal gøres til en aktiv oplevelse!

Et virksomheds-seminar eller personale-konference skal ses som en strategisk investering i at opbygge engagement, motivation og stærkere relationer.  I skal sætte tonen for den succes, I ønsker at opnå for det kommende år eller forestående projekt.  For et succesfyldt medarbejder-arrangement er det, som arrangør, vigtigt huske, at det ikke kun gælder om at informere – men i allerhøjeste grad også om at også inspirere og engagere.

Vi har samlet en guide med 8 huskeregler for det succesfulde kick off:

 1. Mål og formål: Sæt tydelige mål for seminaret. Hvad ønsker I at opnå, og hvordan vil dette seminar kunne bidrage til fremtidig succes? Kommunikér klart om forventningerne og skab en følelse af medejerskab for målet hos deltagerne.
 2. Interaktivitet og involvering:  Gør seminaret interaktivt ved at inddrage deltagerne aktivt. Brug brainstorming- og ideudviklings-sessions, organisér gruppeaktiviteter på tværs af daglige relationer og skab rum for diskussioner til at dyrke engagementet og samarbejdet. Dette handler ikke kun om at styrke forståelsen for emnerne, men i høj grad om at skabe et fællesskab blandt deltagerne. Kom ud af lokalet og brug området på og omkring location og venue til at inviterer deltagerne ud i en aktiv oplevelse samtidig med at der er gruppearbejde.
  Vi har en række gode venues på hånden som er egnede til denne slags aktive konferencer.
 3. Inspirerende talks og oplæg: Inviter nøglepersoner – gerne eksterne – der kan inspirere og motivere deltagerne og som kan komme med et nyt perspektiv udefra. Oplægsholdere og talere med indsigt i relatérbare udfordringer kan give værdifulde perspektiver og skabe motivation.
  Ønsker I et bud på interessant oplæg omkring teamudvikling, lederudvikling eller et oplæg om trivsel og sundhed på arbejdspladsen, så har Humanic Group en række velegnede workshops og foredrag
 4. Brug teambuilding-aktiviteter: Integrér teambuilding-aktiviteter for at styrke bånd mellem deltagerne og lad evt. temaet blive skræddersyet ind i teamøvelserne. Det behøver ikke vare flere timer, det kan være icebreakers, et aktivt indslag efter frokost – eller andre aktiviteter, der fremmer energi, samarbejdsfølelse og kommunikation. Holdånden er essentiel for seminarets succes. Læs mere om vores bud på teambuilding her – eller lad os skræddersy et koncept til jeres dag.
 5. Visuelle elementer og storytelling: Husk at visuelle elementer som filmklip, visuelle forevisninger, billeder mv. Det understøtter både oplevelsen- men også hukommelsen. Det samme gælder storytelling. Pak budskaberne ind i gode historier – og informationerne vil hænge bedre fast. Informationen fastholdes bedre, og det kan hjælpe med at tydeliggøre komplekse ideer.
 6. Netværksmuligheder: Skab tid og rum til mingling og networking. Deltagerne skal have tid til at møde hinanden, udveksle ideer og skabe forbindelser. Et godt medarbejder-kick-off er afgørende for fællesskabsfølelsen i tiden, der kommer.
 7. Tydelig tidsplan: Udarbejd en tydelig tidsplan og hold fast i den. Deltagerne skal føle, at deres tid bliver respekteret, og at programmet er velorganiseret. Husk pauser for at undgå træthed og opretholde energiniveauet.
 8. Evaluering og feedback: Efter seminaret bør evaluering og indsamling af feedback være på jeres dagsorden. Dette vil give værdifuld indsigt i, hvad der fungerede godt, og hvor der er plads til forbedring. Brug feedbacken til at finjustere næste års kick-off konference.

Kontakt Humanic Group hvis I får brug for venues eller indhold til jeres Kick Off i det nye år.

Guide: gratis teambuilding tips og tricks

Hvad skal du tænke på, når du skal afholde dit teambuilding-arrangment?

Guide: teambuilding i København

København byder på et hav af muligheder for en god teambuilding oplevelse for både store og små grupper. Humanic har samlet lidt inspiration.

Guide: aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Firmajulefrokosten skal piftes op med aktiviteter og underholdning. Her er lidt fifs!

Guide: udendørs madlavning i Kbh

Madlavning og kokkekamp udendørs er en hyggelig teambuilding aktivitet, som alle kan være med til. Og så er forplejningen klaret samtidig med team aktiviteten.

Hold firmafest på restaurant

Humanic samarbejder med restauranter, der kan omstille sig til at holde firmafest. Både de store grupper og mindre teams.

Motion i arbejdstiden øger trivslen

Humanic samarbejder med restauranter, der også kan omstille sig til at rumme din Firmafest. Både til større grupper og mindre teams.

7 Tips til mere energi i arbejdsdagen

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Aktiviteter til julefrokosten

Firmafesten bliver bedre med aktive indslag. Vi arrangerer festaktiviteter, som tilpasses til jeres sommerfest og julefrokost.

Tips til gratis teambuilding før jeres julefrokost

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Det robuste team

10 gode råd til at styrke forandringsparathed og sammenhængskraft.

Guide: Få medarbejdertrivsel på agendaen i 2024

Gode råd til at styrke trivsel på arbejdspladsen.

Guide: Få styr på sommerfesten

Gode råd til den ideelle sommerfest til din arbejdsplads.

Guide: Derfor giver teambuilding værdi!

Et teambuilding arrangement er en værdifuld investering i jeres teamdag.

Hvad er Humanic Group?

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke trivsel, arbejdsglæde og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi gør det fordi dét er hovedingredienserne i en enhver stærk organisation – og det kan ses på bundlinjen!
For os er teambuilding, sundhed & motion samt medarbejder- og lederudvikling nøglen.

Siden 2005 har vi arbejdet for at gør danskernes arbejdsliv sjovere, sundere og klogere.
Vi kalder det “Aktiv Arbejdslivsglæde” fordi vi mener at den bedste udvikling og læring – fagligt eller socialt – sker når vi interagerer aktivt med hinanden og med stoffet.

Tre Afdelinger – ét fælles fokus.

Vi ønsker at være de bedste til det vi laver. Derfor består Humanic Group af 3 specialiserede enheder, som arbejder tæt sammen for at styrke vores kunders arbejdslivstrivsel:

Humanic Events – leverer det sammenrystende, sjove og fællesskabsstyrkende gennem f.eks. Teambuilding, Firmafester og Firmaevents.

Humanic Consult – tilbyder kursusforløb og workshops til medarbejderudvikling og lederudvikling.

Humanic Movement – står for sundheden på arbejdspladsen og leverer både firmatræning, sundhedstjek, sundhedskursus og online firmamotion.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag