Guide: teambuilding i København

København byder på et hav af muligheder for en god teambuilding oplevelse for både store og små grupper. Humanic har samlet lidt inspiration.

Teambuilding i København – fifs til aktiv oplevelse i byen.

Ønsker I teambuilding i København, så har Humanic Events helt sikkert en løsning, der passer lige til jeres gruppe. Vores teambuilding-koncepter har fokus på de gode grin og den sjove historie med aktiviteter, hvor alle kan være med. Og samtidig vil I blive udfordret på samarbejde, kommunikation og holdånd – pakket nænsomt ind i en ordentlig dyne af sjov!

Hvad end I er hele virksomheden, hele afdelingen eller blot jeres lille team, så vil vi meget gerne hjælpe jer!

Vi har her samlet en række tips til nogle af de bedste teambuilding aktiviteter vi tilbyder i København, listen er meget længere end det, så kontakt os endeligt hvis der er noget du mangler, eller gå direkte til kataloget med vores teambuilding koncepter i Købehavn her.

AKTIVE OPDAGELSER I KØBENHAVN

Er  I til rundture eller skattejagter efter opgaver og udfordringer gennem vores smukke hovedstad? Og samtidig lære lidt om vores smukke hovedstad og historien? Så Bør I kigge på vores mystery hunt/escape game The Bloodline eller vores meget dynamiske og involverende teambuildingspil, City Challenge

KONKURRENCEFYLDTE AKTVITETER I DET GRØNNE

Skal der være konkurrencestemning og kampgejst, så anbefaler vi, at I prøver vores meget populære og dynamiske Money Talks eller Team Olympics.

København rummer mange skønne parker og gemte haver – og flere af dem har Humanic mulighed for at benytte til aktiviteter. I kan derfor få de skønneste aktive timer sammen i en grøn oase, midt i byen – eller ved havnen med udsigt over vandet.

KOMMUNIKATION OG SAMARBEJDE

Er I mere til de klassiske teamudviklingsdyder, hvor kommunikation, vidensdeling, samarbejde og nedbrydning af jeres siloer er i fokus, så vil vi anbefale vores prisvindende Chain Reaction eller Team Spirit. Også disse kan fint passes ind i byens parker.

INDENDØRS  ELLER UDENDØRS I KØBENHAVN

Lad os være ærlige, Danmark er fantastisk. Men vejret er ikke altid så super duper. Vi har derfor lavet to versioner af de fleste af vores teambuilding koncepter. En udendørs og ent indendørs version.  Det betyder, at hvis I har et sted til jeres firmadag, eller råder over egne lokaler, så stiller vi gerne op der. Hvis I mangler en location til dagen, til jeres møde, konference eller firmafest. Så lad os hjælpe jer med at finde rette sted blandt vores venues. Listen er længere endnu, så tag fat i os og fortæl hvad I søger. Vi fikser det som regel.

Guide: gratis teambuilding tips og tricks

Hvad skal du tænke på, når du skal afholde dit teambuilding-arrangment?

Guide: aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Firmajulefrokosten skal piftes op med aktiviteter og underholdning. Her er lidt fifs!

Guide: udendørs madlavning i Kbh

Madlavning og kokkekamp udendørs er en hyggelig teambuilding aktivitet, som alle kan være med til. Og så er forplejningen klaret samtidig med team aktiviteten.

Hold firmafest på restaurant

Humanic samarbejder med restauranter, der kan omstille sig til at holde firmafest. Både de store grupper og mindre teams.

Motion i arbejdstiden øger trivslen

Humanic samarbejder med restauranter, der også kan omstille sig til at rumme din Firmafest. Både til større grupper og mindre teams.

7 Tips til mere energi i arbejdsdagen

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Aktiviteter til julefrokosten

Firmafesten bliver bedre med aktive indslag. Vi arrangerer festaktiviteter, som tilpasses til jeres sommerfest og julefrokost.

Skab et succesfuldt kick-off seminar

Kick-off seminaret skal være aktivt og involverende.
Få mest muligt ud af jeres investering i medarbejderdagen med disse huskeregler.

Tips til gratis teambuilding før jeres julefrokost

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Det robuste team

10 gode råd til at styrke forandringsparathed og sammenhængskraft.

Guide: Få medarbejdertrivsel på agendaen i 2024

Gode råd til at styrke trivsel på arbejdspladsen.

Guide: Få styr på sommerfesten

Gode råd til den ideelle sommerfest til din arbejdsplads.

Guide: Derfor giver teambuilding værdi!

Et teambuilding arrangement er en værdifuld investering i jeres teamdag.

Lav mad I vild natur

Bålpladserne er godt gemt, men vi ved lige hvor de er! Derfor kan vi byde velkommen til ‘wildlife cooking’ I både københavn k og på amager, og dét med både bueskydning og insektspisning. Vores professionelle instruktører og grundigt forarbejde, hjælper jer til at bruge naturen omkring jer I madlavningen, så I får lavet en komplet 3-retters menu.

Læs mere om wildlife cooking her

Tag på digital skattejagt

Vi har lavet selveste københavn om til et hæsblæsende teambuilding-spil som foregår på HUMANICs egne tablets. Genopdag de velkendte gader I et univers der blander fortid og nutid, og som tester jeres viden om kultur og teamwork.

Læs mere om city challenge her

Bliv mesterkok

HUMANICs eget venue, pakhus bryggen, danner rammen om en holdkonkurrence I gourmet-madlavning. Kokkene fra HUMANICs restauranter er ikke nemme at imponere, men I kamp med dine kollegaer, skal I vinde deres anerkendelse for at vinde konkurrencen. Professionelt udstyr og de bedste råvarer – resten er op til jer!

Få græs under fødderne

Vi har grønne pletter overalt I byen med plads til klassiske og sjove teambuildingaktiviteter, der træner jeres kommunikation, udfordrer jeres samarbejde, og nedbryder silotænkningen. Den friske luft, og de gode grin spiller sammen med de fysiske aktiviteter og skaber en underholdene dag.

Læs mere om money talks her

Prøv kræfter med danmarkshistorien på nationalmuseet

Nationalmuseets kilometervis af udstillinger danner rammen om en mystisk spil, når de mange rum bliver til hver sin gåde, og hver gåde leder jer længere ind I historien. Gennem de utallige glasmontrer sendes I tilbage I tiden og ud til de fjerneste afkroge af verdens utrolige kulturer.

Uendelige muligheder

I HUMANIC bryster vi os af at være eksperter I at skræddersy så vi matcher kundens behov 100 %, så udover alle de øvrige teambuilding-koncepter vi byder på, har vi også kompetencerne til at gøre jeres dag helt unik med en skræddersyet dag.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag