Guide: udendørs madlavning i Kbh

Madlavning og kokkekamp udendørs er en hyggelig teambuilding aktivitet, som alle kan være med til. Og så er forplejningen klaret samtidig med team aktiviteten.

At lave mad sammen er en skøn aktivitet for både små og store grupper

Kokkekamp, Gastro-teambuilding – eller noget helt tredje. Uanset hvad det kaldes så er det, at lave mad sammen er en fantastisk aktivitet, der styrker sammenholdet for både små og store grupper, og den friske luft bringer altid smilet frem og renser tankerne i en stresset hverdag. Hvad end I er hele virksomheden, hele afdelingen eller blot jeres lille team, så vil vi meget gerne hjælpe jer!

UDENDØRS KOKKEKAMP I KØBENHAVN

Hos Humanic har vi vores Wildlife Cooking koncept til jer, der sætter pris på hygge, gode snakke og gastronomi.
Vi kan arrangere gastro-teambuilding  i Amager Fælleds buskede natur eller i Herstedhøjes vildtvoksende skov vil vi lade være op til jer.  Og vi har andre gode samarbejdsaftaler med naturcentre og naturskoler rundt i hovedstadsområdet.

GASTRO TEAMBUILDING PÅ JERES ADRESSE

Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed med vores Wildlife Cooking kokkekamp. Det eneste det kræver er at I har et lille grønt område, en parkeringsplads, en gårdhave eller  lign. som vi må benytte. Vores grej og bålfade mv. opstilles, så det ikke efterlader mærker eller spor. Og på den måde kan vi bringe madlavningskonceptet til jeres matrikel.

VI DÆKKER HELE DANMARK

Ligesom det gælder alle vores teambuilding-forløb, så dækker vi også hele Danmark med vores gastroteambuilding. Vi har etableret samarbejde med gode steder i nærmest alle regioner. Så Fortæl os hvor I er – og vi kan med stor sandsynlighed arrangere Wildlife Cooking ikke langt derfra.

IKKE BUDGET TIL TEAMBUILDING?

Ærlig talt, det kræver ikke mere end en grill, lidt lækre forfriskninger og godt selskab – og så kan I sagtens få en dejlig madlavningsoplevelse uden at involvere et firma som Humanic. Men sørg for  at have tilladelser på plads og rydde op i naturen efter jer. Og den dag I så har budgettet til det, så lad os vise hvad vi kan og give jer en kokkekamp på det helt store blus!

God fornøjelse!

Guide: gratis teambuilding tips og tricks

Hvad skal du tænke på, når du skal afholde dit teambuilding-arrangment?

Guide: teambuilding i København

København byder på et hav af muligheder for en god teambuilding oplevelse for både store og små grupper. Humanic har samlet lidt inspiration.

Guide: aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Firmajulefrokosten skal piftes op med aktiviteter og underholdning. Her er lidt fifs!

Hold firmafest på restaurant

Humanic samarbejder med restauranter, der kan omstille sig til at holde firmafest. Både de store grupper og mindre teams.

Motion i arbejdstiden øger trivslen

Humanic samarbejder med restauranter, der også kan omstille sig til at rumme din Firmafest. Både til større grupper og mindre teams.

7 Tips til mere energi i arbejdsdagen

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Aktiviteter til julefrokosten

Firmafesten bliver bedre med aktive indslag. Vi arrangerer festaktiviteter, som tilpasses til jeres sommerfest og julefrokost.

Skab et succesfuldt kick-off seminar

Kick-off seminaret skal være aktivt og involverende.
Få mest muligt ud af jeres investering i medarbejderdagen med disse huskeregler.

Tips til gratis teambuilding før jeres julefrokost

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Det robuste team

10 gode råd til at styrke forandringsparathed og sammenhængskraft.

Guide: Få medarbejdertrivsel på agendaen i 2024

Gode råd til at styrke trivsel på arbejdspladsen.

Guide: Få styr på sommerfesten

Gode råd til den ideelle sommerfest til din arbejdsplads.

Guide: Derfor giver teambuilding værdi!

Et teambuilding arrangement er en værdifuld investering i jeres teamdag.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag