Tips til gratis teambuilding før jeres julefrokost

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Tips til GRATIS teambuilding før jeres firmajulefrokost

Er budgettet til firmajulefesten allerede brugt og mangler I noget indhold som et godt kick off eller aktivt afsæt før julefrokosten?

Frygt ej! Det skal nok blive jul alligevel.

Her er en lille håndfuld gode tips til (næsten) gratis teambuilding aktiviteter før jeres fest.

  • ”Julequiz” – Lav en julequiz om året der er gået i jeres virksomhed, branche og i verden generelt. Inddrag hændelser og personer på en sjov og hyggelig facon
  • ”Julegave-værksted” – Find papir, klister og jule-remedierne frem, og lav julepynt og kreative julegaver sammen… prøv evt at integrere en holdkonkurrence hvor I skal skabe jeres firma’s ”jule”brand eller lave kreere værdisættet som en guirlande.
  • ”Gløgg-mesterskab” – Stil remedier og forskellige ingredienser til rådighed og dyst i hold om, at lave den bedste nyklassiker indenfor julegløgg … HUSK: hav gerne en vandrepokal parat, som kan gå i arv fra år til år, for dette kan nemt gå hen og blive en fast tradition hvor meget står på spil.
  • “Velgørenheds-auktion” – lad alle medarbejderne komme med aflagte ting og sager, som kan sælges til et internt ”loppemarked” i jeres virksomhed.
    Og donér pengene til et velgørende formål!

Skulle I alligevel have brug for lidt ekstern hjælp til et aktivt og sammenrystende kick-off til julefesten, så kan Humanic Group selvfølgelig hjælpe – og vi skræddersyr hellere end gerne til både juletema og så meget andet.

Guide: gratis teambuilding tips og tricks

Hvad skal du tænke på, når du skal afholde dit teambuilding-arrangment?

Guide: teambuilding i København

København byder på et hav af muligheder for en god teambuilding oplevelse for både store og små grupper. Humanic har samlet lidt inspiration.

Guide: aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Firmajulefrokosten skal piftes op med aktiviteter og underholdning. Her er lidt fifs!

Guide: udendørs madlavning i Kbh

Madlavning og kokkekamp udendørs er en hyggelig teambuilding aktivitet, som alle kan være med til. Og så er forplejningen klaret samtidig med team aktiviteten.

Hold firmafest på restaurant

Humanic samarbejder med restauranter, der kan omstille sig til at holde firmafest. Både de store grupper og mindre teams.

Motion i arbejdstiden øger trivslen

Humanic samarbejder med restauranter, der også kan omstille sig til at rumme din Firmafest. Både til større grupper og mindre teams.

7 Tips til mere energi i arbejdsdagen

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Aktiviteter til julefrokosten

Firmafesten bliver bedre med aktive indslag. Vi arrangerer festaktiviteter, som tilpasses til jeres sommerfest og julefrokost.

Skab et succesfuldt kick-off seminar

Kick-off seminaret skal være aktivt og involverende.
Få mest muligt ud af jeres investering i medarbejderdagen med disse huskeregler.

Det robuste team

10 gode råd til at styrke forandringsparathed og sammenhængskraft.

Guide: Få medarbejdertrivsel på agendaen i 2024

Gode råd til at styrke trivsel på arbejdspladsen.

Guide: Få styr på sommerfesten

Gode råd til den ideelle sommerfest til din arbejdsplads.

Guide: Derfor giver teambuilding værdi!

Et teambuilding arrangement er en værdifuld investering i jeres teamdag.

Hvad er Humanic Group?

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke trivsel, arbejdsglæde og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi gør det fordi dét er hovedingredienserne i en enhver stærk organisation – og det kan ses på bundlinjen!
For os er teambuilding, sundhed & motion samt medarbejder- og lederudvikling nøglen.

Siden 2005 har vi arbejdet for at gør danskernes arbejdsliv sjovere, sundere og klogere.
Vi kalder det “Aktiv Arbejdslivsglæde” fordi vi mener at den bedste udvikling og læring – fagligt eller socialt – sker når vi interagerer aktivt med hinanden og med stoffet.

Tre Afdelinger – ét fælles fokus.

Vi ønsker at være de bedste til det vi laver. Derfor består Humanic Group af 3 specialiserede enheder, som arbejder tæt sammen for at styrke vores kunders arbejdslivstrivsel:

Humanic Events – leverer det sammenrystende, sjove og fællesskabsstyrkende gennem f.eks. Teambuilding, Firmafester og Firmaevents.

Humanic Consult – tilbyder kursusforløb og workshops til medarbejderudvikling og lederudvikling.

Humanic Movement – står for sundheden på arbejdspladsen og leverer både firmatræning, sundhedstjek, sundhedskursus og online firmamotion.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag