Motion i arbejdstiden øger trivslen

Humanic samarbejder med restauranter, der også kan omstille sig til at rumme din Firmafest. Både til større grupper og mindre teams.

Motion i arbejdstiden ER en god investering

Der er snart ikke mange argumenter tilbage for arbejdsgiverne for ikke at tilbyde motion og træning på arbejdspladen.

Forskningen er tydelig på tværs af flere studier. Motion på arbejdspladsen gavner på både fysiologiske, psykologiske og sociale parametre over en bred kam.

Og senest har Dansk Erhverv lavet en undersøgelse, der yderligere understøtter det, vi allerede ved.  Læs mere om undersøgelsen her: Motion øger trivsel på arbejdspladsen

Alt dette bekræfter Humanic Group’s eget projekt “4 minutter om dagen” som var et studie, vi lavede med Københavns Universitet på to københavnske arbejdspladser. Kort fortalt blev medarbejderne undervist i Kontormotion og styrketræning af de store muskelgrupper, blot 4 minutter hver dag i 12 uger. Og resultaterne var opsigtsvækkende. Både de fysiske, mentale og sociale målinger viste at forløbet havde en markant positiv effekt. Og lad os lige gentage: det var ved at træne med vores instruktør i sølle 4 minutter om dagen…..

Årsagen til disse markante, positive effekter ligger både i hjernens funktionalitet og vores hormonsystem. Bevægelse af de større muskelgrupper i bare kort tid, giver et stærkt respons.

Kort opridset kan Motion på arbejdspladsen betyde følgende for din virksomhed:

Nedsat sygefravær

Øget produktivitet

Mere energi

Større arbejdsglæde

Styrket social sammenhængskraft

Bedre fastholdelse af medarbejdere

Øget sundhed

Nedsat stress

Større motivation for sund livsstil

Færre ledsmerter i forbindelse med arbejdet

Det lyder ligetil, men kræver facilitering og styring at få implementeret og gjort til kultur på arbejdspladsen. Derfor anbefaler vi et 12 ugers forløb hvor Humanic’s motionsinstruktører kommer og træner jer på arbejdspladsen – eller træner jer online – og i denne forbindelse, at vi “uddanner” jeres sundhedsambassadører og ildsjæle til at tage stafetten videre. Det virker – og vi har referencer, der kan bekræfte dette.

Tag fat i vores sundhedsafdeling, Humanic Movement, og hør hvordan Motion og Sundhed bedst kan implementeres i netop din virksomhed.

Og ønsker I blot en inspirerende temadag hvor I for lidt viden og inspiration med videre, så prøv evt. en sundhedsdag eller lad os skræddersy et teambuilding arrangement med motion og sundhed som omdrejningspunkt.

Guide: gratis teambuilding tips og tricks

Hvad skal du tænke på, når du skal afholde dit teambuilding-arrangment?

Guide: teambuilding i København

København byder på et hav af muligheder for en god teambuilding oplevelse for både store og små grupper. Humanic har samlet lidt inspiration.

Guide: aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Firmajulefrokosten skal piftes op med aktiviteter og underholdning. Her er lidt fifs!

Guide: udendørs madlavning i Kbh

Madlavning og kokkekamp udendørs er en hyggelig teambuilding aktivitet, som alle kan være med til. Og så er forplejningen klaret samtidig med team aktiviteten.

Hold firmafest på restaurant

Humanic samarbejder med restauranter, der kan omstille sig til at holde firmafest. Både de store grupper og mindre teams.

Gastronomisk grundlægger bag HUMANIC

HUMANIC drives blandt andet af torben klitbo, der er grundlæggeren af cofoco, og som blandt andet har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter, herunder høst, llama, scarpetta, the fat pike og nu også tempo for HUMANIC.

Festen I vores hoveder…

Hos HUMANIC lever vi af at finde på gode fester, så med en kreativ forestillingsevne kaster vi os ud I at finde den helt rette løsning til jer. Naturligvis har vi også faste pakkemenuer, hvis det bare er en middag, I ønsker. Men vi bygger gerne temaer op omkring jeres fest.

I øjeblikket tilbyder vi fester på vores to restauranter, tempo og the fat pike, som I kan læse mere om nedenfor. Vi sammensætter gerne en hel aktivitetsdag med teambuilding, vinsmagning, transport, foredrag – og alt muligt andet. Bare kontakt os.

Tempo

Den italienske restaurant, tempo, der ligger på sankt annæ plads I hjertet af københavn, serverer klassiske italienske retter, så som pizza, ravioli, bøf, risotto, crudo og gelato, med et pift af moderne frækhed, både til hotellets gæster, private gæster og virksomheder.
Bag restauranten står, blandt andre, torben klitbo, der har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter og gastronomiske koncepter, herunder HUMANIC’s anden restaurant the fat pike.

Stemningen og indretningen er classy og international, men priserne er til at komme I nærheden af. Eller som vi siger ”vi sætter tempo på den klassiske italienske spiseoplevelse”

The fat pike

The fat pike er en moderne og amerikansk-inspireret skaldyr & bøf restaurant, som ligger I en rustik baggård på islands brygge.

På the fat pike serveres rundhåndede skaldyr – og fiskefade og store saftige bøf, på en low key og indbydende måde. Der er stor fokus på friskhed og respekt for råvarerne, som derfor serveres ærligt, råt og enkelt.

Der er ingen fine fornemmer på the fat pike og det er helt op til den enkelte, hvad man vil drikke til retterne, man behøver ikke at følge konventionerne.

Restauranten holder åbent ved særlige lejligheder og arrangementer, bl.A. I royal arena, og der er ligeledes mulighed for at booke the fat pike til firmafester og events.

Klik modtag tilbud ude I siden, for at ja, modtage tilbud på din næste firmafest på restaurant.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag