Motion i arbejdstiden øger trivslen

Humanic samarbejder med restauranter, der også kan omstille sig til at rumme din Firmafest. Både til større grupper og mindre teams.

Motion i arbejdstiden ER en god investering

Der er snart ikke mange argumenter tilbage for arbejdsgiverne for ikke at tilbyde motion og træning på arbejdspladen.

Forskningen er tydelig på tværs af flere studier. Motion på arbejdspladsen gavner på både fysiologiske, psykologiske og sociale parametre over en bred kam.

Og senest har Dansk Erhverv lavet en undersøgelse, der yderligere understøtter det, vi allerede ved.  Læs mere om undersøgelsen her: Motion øger trivsel på arbejdspladsen

Alt dette bekræfter Humanic Group’s eget projekt “4 minutter om dagen” som var et studie, vi lavede med Københavns Universitet på to københavnske arbejdspladser. Kort fortalt blev medarbejderne undervist i Kontormotion og styrketræning af de store muskelgrupper, blot 4 minutter hver dag i 12 uger. Og resultaterne var opsigtsvækkende. Både de fysiske, mentale og sociale målinger viste at forløbet havde en markant positiv effekt. Og lad os lige gentage: det var ved at træne med vores instruktør i sølle 4 minutter om dagen…..

Årsagen til disse markante, positive effekter ligger både i hjernens funktionalitet og vores hormonsystem. Bevægelse af de større muskelgrupper i bare kort tid, giver et stærkt respons.

Kort opridset kan Motion på arbejdspladsen betyde følgende for din virksomhed:

Nedsat sygefravær

Øget produktivitet

Mere energi

Større arbejdsglæde

Styrket social sammenhængskraft

Bedre fastholdelse af medarbejdere

Øget sundhed

Nedsat stress

Større motivation for sund livsstil

Færre ledsmerter i forbindelse med arbejdet

Det lyder ligetil, men kræver facilitering og styring at få implementeret og gjort til kultur på arbejdspladsen. Derfor anbefaler vi et 12 ugers forløb hvor Humanic’s motionsinstruktører kommer og træner jer på arbejdspladsen – eller træner jer online – og i denne forbindelse, at vi “uddanner” jeres sundhedsambassadører og ildsjæle til at tage stafetten videre. Det virker – og vi har referencer, der kan bekræfte dette.

Tag fat i vores sundhedsafdeling, Humanic Movement, og hør hvordan Motion og Sundhed bedst kan implementeres i netop din virksomhed.

Og ønsker I blot en inspirerende temadag hvor I for lidt viden og inspiration med videre, så prøv evt. en sundhedsdag eller lad os skræddersy et teambuilding arrangement med motion og sundhed som omdrejningspunkt.

Guide: gratis teambuilding tips og tricks

Hvad skal du tænke på, når du skal afholde dit teambuilding-arrangment?

Guide: teambuilding i København

København byder på et hav af muligheder for en god teambuilding oplevelse for både store og små grupper. Humanic har samlet lidt inspiration.

Guide: aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Firmajulefrokosten skal piftes op med aktiviteter og underholdning. Her er lidt fifs!

Guide: udendørs madlavning i Kbh

Madlavning og kokkekamp udendørs er en hyggelig teambuilding aktivitet, som alle kan være med til. Og så er forplejningen klaret samtidig med team aktiviteten.

Hold firmafest på restaurant

Humanic samarbejder med restauranter, der kan omstille sig til at holde firmafest. Både de store grupper og mindre teams.

7 Tips til mere energi i arbejdsdagen

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Aktiviteter til julefrokosten

Firmafesten bliver bedre med aktive indslag. Vi arrangerer festaktiviteter, som tilpasses til jeres sommerfest og julefrokost.

Skab et succesfuldt kick-off seminar

Kick-off seminaret skal være aktivt og involverende.
Få mest muligt ud af jeres investering i medarbejderdagen med disse huskeregler.

Tips til gratis teambuilding før jeres julefrokost

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Det robuste team

10 gode råd til at styrke forandringsparathed og sammenhængskraft.

Guide: Få medarbejdertrivsel på agendaen i 2024

Gode råd til at styrke trivsel på arbejdspladsen.

Guide: Få styr på sommerfesten

Gode råd til den ideelle sommerfest til din arbejdsplads.

Guide: Derfor giver teambuilding værdi!

Et teambuilding arrangement er en værdifuld investering i jeres teamdag.

Hvad er Humanic Group?

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke trivsel, arbejdsglæde og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi gør det fordi dét er hovedingredienserne i en enhver stærk organisation – og det kan ses på bundlinjen!
For os er teambuilding, sundhed & motion samt medarbejder- og lederudvikling nøglen.

Siden 2005 har vi arbejdet for at gør danskernes arbejdsliv sjovere, sundere og klogere.
Vi kalder det “Aktiv Arbejdslivsglæde” fordi vi mener at den bedste udvikling og læring – fagligt eller socialt – sker når vi interagerer aktivt med hinanden og med stoffet.

Tre Afdelinger – ét fælles fokus.

Vi ønsker at være de bedste til det vi laver. Derfor består Humanic Group af 3 specialiserede enheder, som arbejder tæt sammen for at styrke vores kunders arbejdslivstrivsel:

Humanic Events – leverer det sammenrystende, sjove og fællesskabsstyrkende gennem f.eks. Teambuilding, Firmafester og Firmaevents.

Humanic Consult – tilbyder kursusforløb og workshops til medarbejderudvikling og lederudvikling.

Humanic Movement – står for sundheden på arbejdspladsen og leverer både firmatræning, sundhedstjek, sundhedskursus og online firmamotion.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag