Venues

Vi råder over en lang række steder at afholde dine medarbejderoplevelser, lige fra palæer og pavilloner til pakhuse og restauranter

Pakhus Bryggen

Pakhus Bryggen er et unikt venue etableret i et af de gamle charmerende FDB-pakhuse på Islands Brygge. Stilen er rustik, krydret med design, kvalitet og hygge, hvilket gør oplevelsen til noget helt særligt. Tilknyttet er et indbydende gårdareal, kun 200 meter fra Københavns havnefront.

150 personer København Middage, fester, 500 m2

Langelinie Pavillonen

Langelinie Pavillonen ligger svøbt i Kastellets vande og havnens rå charme, kun et stenkast fra Den Lille Havfrue. Husets fleksible opbygning imødekommer både den intime middagsoplevelse og det storslåede selskab. Langelinie Pavillonen har også en hyggelig lounge og stor terrasse med udsigt over Københavns Havn og Øresund.

1500 personer København Middage, konferencer, fester, 1.000 m2

The Fat Pike

The Fat Pike på Islands Brygge er en bøf & skaldyrrestaurant, der anretter rundhåndede fade med skaldyr og store saftige bøf. Der er fokus på lækre friske råvarer, der serveres med højt humør og uhøjtidelighed. Imødekommenheden og de rustikke rammer, kan få alle til at føle sig hjemme.

150 personer København Middage, fester, 300 m2

Kerne Pavillonen

Venue og restaurant beliggende i Planetarium med fantastisk udsigt over Søerne i København. Stedet indeholder både orangerie, spiseområde, bar og stor terrasse direkte ned til Søerne. Det er beliggenhed og rammer, når det er allerbedst!

Op til 800 personer København V Middage, fester, receptioner

Odd Fellow Palæet

Odd Fellow Palæets historie går helt tilbage til år 1749. Med sine mange eksklusive sale samt placeringen i Bredgade i hjertet af København, tilbyder Palæet et utal af muligheder, når de slår dørene op til fest.

1500 personer København Middage, konferencer, fester, 1.000 m2

The Shrimp

Maritim stemning midt på Skt. Annæ Plads. Her bliver det aldrig for pænt! Du kan komme som du er, og maden er det, den udgiver sig for at være.

op til 100 personer København K receptioner, fester, middage

ATRIUM SANKT ANNÆ

Atrium Sankt Annæ er Humanic’s venue på Sankt Annæ Plads, i hjertet af København K. Atrium Sankt Annæ byder på indretning i eksklusiv topklasse, med en yderst stemningsfyld atriumgård prydet af et stort træ i midten. På den private tagterrasse kan bydes på velkomstdrinks. Atrium Sankt Annæ byder på oplevelser i WOW klassen.

60 personer København Middage, receptioner, fester 100 m2

Spisesalon Bryggen

Spisesalon Bryggen er 1950’ernes fordærv og ekstravagance i nye klæder.
Spisesalon Bryggen er en moderne udgave af datidens overdådige loftssalon, i et af Islands Brygges gamle pakhuse. Salonen tager jer tilbage til en tid med hemmelige herreklubber, luksus, dyre drikke og gourmetmad, på en ny og gennemført måde.

150 personer København Middage, fester, 300 m2

Planetarium

Ikoniske bygning midt i København. Fantastiske muligheder for digitale og interaktive oplevelser, blandt andet med ‘Made in Space’. Her kan I feste, mens Big-Bang opstår og omgiver jer.

Op til 800 personer København V Middage, konferencer, receptioner, fester

Vandværket

Humanics nye venue ligger lige der, hvor Vanløse, Nordvest og Frederiksberg mødes. Det historiske vandværk er fra 1901, hvor det blev tegnet af stadsarkitekt, Ludvig Fenger. Vandværket har netop gennemgået en stor renovering, og står klar til at modtage gæster fra 1. november 2019.

150-300 personer København Middage, fester

Den Grå Hal

Den Grå Hal ligger i hjertet af det farverige Christiania og er fredet som en del af den danske kulturarv og stedet emmer derfor af historie og ekkoet fra tidens største musikere.
Fristadens største event- og koncertsted byder på flotte rammer med kant, masser af historie og sidst men ikke mindst et gedigent overraskelsesmoment.

1500 personer København Middage, konferencer, fester, 1.000 m2

Pakhus 11

Pakhus 11, en elektrisk centralstation fra 1894, har gennemgået en forvandling og er nu intimt, råt og autentisk.
Det ligger diskret placeret på Dampfærgevej, et stenkast fra Østerport station og lige ned til Københavns Havn, hvilket gør Pakhus 11 til et yderst attraktivt venue.
Her er øje for detaljen, både når det kommer til omgivelserne og til maden.

400 personer København Middage, konferencer, fester, 700 m2

The Plant

The Plant er etableret i en gammel fabrikshal – tæt på vand og by. Med sine smukke omgivelser i form af Kløvermarken og den private have, og med Fodboldfabrikken beliggende i baghaven, giver The Plant mulighed for en sjov og anderledes start på festen.

1500 personer København Middage, konferencer, fester, 1.000 m2

Copenhagen Distillery

Tæt på Christiania ligger et eksperimenterende destilleri, drevet af en gruppe prisvindende destillerinørder specialiserede i håndlavet, unik og innovativ spiritus. Ved siden af destilleriproduktionen ligger et eventlokale med højt til loftet og stor forplads til diverse aktiviteter og overdækning med borde/bænke, alt sammen i en rå, afslappet og tjekket stil.

400 personer København Middage, konferencer, fester, 600 m2

Lokomotivværkstedet

På det gamle Lokomotivværksted skabes et magisk lysindfald i 8 meters højde fra en tagkonstruktion af træ og glas.
Med sin imponerende arkitektur, indbyder huset til uforglemmelige oplevelser i historiske rammer.

3500 personer København Middage, konferencer, fester, 10.000 m2

Hangar 145

I en gammel flyhangar finder du en af Københavns mest unikke eventsteder med udsigt til landingsbanerne i Københavns Lufthavn. En perfekt lokation for større faglige og sociale arrangementer, med plads til op til 1.500 gæster ved mingle-arrangementer og op til 1.000 ved langborde.

1500 personer København Middage, fester, 1.000 m2

Pakhus 3

Pakhus 3 Store Sal er skabt til fest! Den dejlige sal kan forandre sig fra intim koncertsal til kæmpe receptionslokale, julefrokost eller bryllupsfest. Fra salen er der udsigt til både kanalvand, grønne områder, samt den daglige færden og summen i FDB’s gamle pakhusområde.
I hjørnet finder man selveste Tangobar, hvor dejlige vine og lækre cocktails serveres.

150 personer København Middage, fester, 350 m2

Nikolaj Kunsthal

Kunsthallen er beliggende i den gamle Sct. Nikolaj Kirke, i hjertet af København. Den smukke arkitektur indgår i samspil med den nytænkende og engagerende samtidskunst. Stedet er ideelt til middage og firmafester eller specialevents som lanceringer og releases.

330 personer København Middage, fester, specialevents, 700 m2

Musikkonservatoriet

Konservatoriet har til huse i de ikoniske bygninger tegnet af arkitekten Vilhelm Lauritzen og er ideelt til møder/konferencer med kant, hvor akustik og smukke rammer skal danne rammen.

700 personer København Møder, konferencer

VEGA

VEGA er er stedet for unikke og stemningsmættede arrangementer. Huset har en speciel sjæl og varme, som skinner igennem, uanset om I er her til koncert, konference, reception eller firmafest.

1500 personer København receptioner, fester, koncerter, konferencer

Få et uforpligtende tilbud!

Få inspiration fra vores guides & cases

Case: Sommerfest for NNE

Case: Sommerfest for NNE

Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

læs mere
Case: Teambuilding for Nybolig

Case: Teambuilding for Nybolig

Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

læs mere
Guide: Hold firmafest på restaurant

Guide: Hold firmafest på restaurant

De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

læs mere