Venues

Vi råder over en lang række steder at afholde dine medarbejderoplevelser, lige fra palæer og pavilloner til pakhuse og restauranter

Pakhus Bryggen

Pakhus Bryggen er et unikt venue etableret i et af de gamle charmerende FDB-pakhuse på Islands Brygge. Stilen er rustik, krydret med design, kvalitet og hygge, hvilket gør oplevelsen til noget helt særligt. Tilknyttet er et indbydende gårdareal, kun 200 meter fra Københavns havnefront.

150 personer København Middage, fester, 500 kvm2

Spisesalon Bryggen

Spisesalon Bryggen er 1950’ernes fordærv og ekstravagance i nye klæder.
Spisesalon Bryggen er en morderne udgave af datidens overdådige loftssalon, i et af Islands Brygges gamle pakhuse. Salonen tager jer tilbage til en tid med hemmelige herreklubber, luksus, dyre drikke og gourmetmad, på en ny og gennemført måde.

150 personer København Middage, fester, møder, 300 kvm2

TEMPO

Tempo er Humanic’s venue på Sankt Annæ Plads, i hjertet af København K. Tempo byder på indretning i eksklusiv topklasse, med en yderst stemningsfyld atriumgård prydet af et stort træ i midten. På den private tagterrasse bydes på velkomstdrinks, eller en langbordsmiddag med udsigt over Københavns tage. Tempo byder på oplevelser i WOW klassen.

70-150 personer København Middage, fester, 200 kvm2

The Fat Pike

The Fat Pike på Islands Brygge er en bøf & skaldyrrestaurant, der anretter rundhåndede fade med skaldyr og store saftige bøf. Der er fokus på lækre friske råvarer, der serveres med højt humør og uhøjtidelighed. Imødekommenheden og de rustikke rammer, kan få alle til at føle sig hjemme.

150 personer København Middage, fester, 300 kvm2

Pakhus 3

Pakhus 3 Store Sal er skabt til fest! Den dejlige sal kan forandre sig fra intim koncertsal til kæmpe receptionslokale, julefrokost eller bryllupsfest. Fra salen er der udsigt til både kanalvand, grønne områder, samt den daglige færden og summen i FDB’s gamle pakhusområde.
I hjørnet finder man selveste Tangobar, hvor dejlige vine og lækre cocktails serveres.

150 personer København Møder, middage, fester, bar, 200 kvm2

Langelinie Pavillonen

Langelinie Pavillonen ligger svøbt i Kastellets vande og havnens rå charme, kun et stenkast fra Den Lille Havfrue. Husets fleksible opbygning imødekommer både den intime middagsoplevelse og det storslåede selskab. Langelinie Pavillonen har også en hyggelig lounge og stor terrasse med udsigt over Københavns Havn og Øresund.

1500 personer København Fester, konferencer, møder, 1000 kvm2

Odd Fellow Palæet

Odd Fellow Palæets historie går helt tilbage til år 1749. Med sine mange eksklusive sale samt placeringen i Bredgade i hjertet af København, tilbyder Palæet et utal af muligheder, når de slår dørene op til fest.

 

30-900 personer København Fester, konferencer, møder, 2000 kvm2

Pakhus 11

Pakhus 11, en elektrisk centralstation fra 1894, har gennemgået en forvandling og er nu intimt, råt og autentisk.
Det ligger diskret placeret på Dampfærgevej, et stenkast fra Østerport station og lige ned til Københavns Havn, hvilket gør Pakhus 11 til et yderst attraktivt venue.
Her er øje for detaljen, både når det kommer til omgivelserne og til maden.

450 personer København Middage, fester, konferencer, 600 kvm2

The Plant

The Plant er etableret i en gammel fabrikshal – tæt på vand og by. Med sine smukke omgivelser i form af Kløvermarken og den private have, og med Fodboldfabrikken beliggende i baghaven, giver The Plant mulighed for en sjov og anderledes start på festen.

900 personer København Middage, fester, konference, møder, 1000 kvm2

Copenhagen Distillery

Tæt på Christiania ligger et eksperimenterende destilleri, drevet af en gruppe prisvindende destillerinørder specialiserede i håndlavet, unik og innovativ spiritus. Ved siden af destilleriproduktionen ligger et eventlokale med højt til loftet og stor forplads til diverse aktiviteter og overdækning med borde/bænke, alt sammen i en rå, afslappet og tjekket stil.

600 personer København Middage, fester, 1000 kvm2

Den Grå Hal

Den Grå Hal ligger i hjertet af det farverige Christiania og er fredet som en del af den danske kulturarv og stedet emmer derfor af historie og ekkoet fra tidens største musikere.
Fristadens største event- og koncertsted byder på flotte rammer med kant, masser af historie og sidst men ikke mindst et gedigent overraskelsesmoment.

1500 personer København Fester, 1500 kvm2

Lokomotivværkstedet

På det gamle Lokomotivværksted skabes et magisk lysindfald i 8 meters højde fra en tagkonstruktion af træ og glas.
Med sin imponerende arkitektur, indbyder huset til uforglemmelige oplevelser i historiske rammer.

3500 personer København Middage, konferencer, fester, 10.000 kvm2

Modtag et uforpligtende tilbud

Beskriv kort dine behov og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Få inspiration fra vores guides & cases

Case: Sommerfest for NNE

Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

læs mere

Case: Teambuilding for Nybolig

Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

læs mere

Guide: Hold firmafest på restaurant

De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

læs mere