Kuffertmysteriet

Indendørs Teambuilding – Escape Room i en kuffert – Gåder, Mystik, Samarbejde

Escape room – I en kuffert

Kuffertmysteriet er opbygget som et klassisk escape room mysterium, men I stedet for et lukket rum, kan I sidde omkring mødebordet med jeres kuffert og det er I dennes indhold at hele mysteriet ligger. Og I kan opklare sagen lige dér.

Kuffertmysteriet er oplagt som et energi break I mødedagen eller konferencen.

Løs mysteriet om den mystiske kuffert

En gammel kuffert er dukket op, fundet på et hotelværelse. Glemt og gemt bag badeværelsesspejlet I 20 år. Et anonymt tip har ledt til kuffertens opdagelse, og ifølge den anonyme kilde var den tiltænkt et giftangreb, som aldrig blev fuldført.

Detonatorens selvudløser er indstillet til max 20 år. Det er nu op til jeres efterforskningshold at få detoneret bomben på sikker vis inden tiden løber ud – og I skal naturligvis finde ud af, hvem der står bag. Men hvor skulle giften udløses? Hvornår skulle det ske? Og hvorfor? Der er mange ubesvarede spørgsmål, som efterforskningsholdet skal optrevle før mysteriet om den efterladte kuffert er løst.

Det største mysterie ved kufferten er, at der intet mystisk er ved den…!? Den er tilsyneladende blot pakket med toilettaske, sommertøj, aviser, yatzy spil, billetter, mv. Til et hyggeligt hotelophold et sted I danmark.

Stop katastrofen inden tiden udløber

Fokus for dette forløb er holdsamarbejde og kommunikation med afsæt I ”escape room” tematikken. Jeres hold er en gruppe efterforskere, og det er jeres opgave at stoppe katastrofen inden det er for sent.

Kuffertmysteriet kan løses omkring møde- eller middagsbordet og vikler deltagerne ind I et mystisk univers af gåder, fakta og fiktion fra en svunden tid.

Det samlede vinderhold findes først og fremmest ved både at have løst mysteriet indenfor deadline – men hvis flere hold klarer opgaven, vil det være det hold, som har løst delopgaverne bedst, der kåres som vinder til sidst.

Priser fra 290 kr

Pr. Pers. / ex moms

PRAKTISK INFO:

10-500+ personer
45 min – 2 timer
Hele landet

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag