Kerne Pavillonen

Beliggende i Planetarium med fantastisk udsigt over Søerne i København

Kerne Pavillonen – Beliggenhed og rammer, når det er allerbedst!

I Planetariums ikoniske lokaler, skjult fra Gl. Kongevejs støjende trafik, med en smuk udsigt over Sankt Jørgens Sø ligger Humanics nyeste venue samt smørrebrødsrestaurant, Kerne Pavillonen.

På Kerne Pavillonen er der både plads til firmafesten eller en af livets store begivenheder.
Rummets er indrettet med niveauforskelle, som betyder, at alle har mulighed for at nyde udsigten. Derudover har det, da det er en pavillon, altid et fantastisk lysindfald – selv på de grå dage. Kerne Pavillonen indeholder desuden både orangerie, spiseområde, bar og stor terrasse direkte ned til Søerne

Sammen med Planetariums lokaler har vi plads til op til 800 gæster ved mingle-arrangement, 500 gæster siddende og op til 150 gæster, hvis I vil sidde samlet i restauranten. Med ”højt til loftet” et utal af muligheder for konference, middag og fest glæder vi os meget til at vise jer Humanics kerne.

Praktisk info:

 • op til 800 personer
 • Middage, fester, receptioner
 • København V

 • Nøgleord:

  • Udsigt
  • Centralt
  • Kvalitet
  • Value-for-money
  • Privat

  Få inspiration fra vores guides & cases

  Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokosten

  Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokosten

  Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokostenDer er nu under to måneder til jul, og vi ved, at mange grubler over hvilke aktiviteter I skal underholdes med, inden I sætter jer til bords til årets Julefrokost. Hos Humanic har vi 15 års erfaring med...

  læs mere
  Case: Sommerfest for NNE

  Case: Sommerfest for NNE

  Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

  læs mere
  Case: Teambuilding for Nybolig

  Case: Teambuilding for Nybolig

  Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

  læs mere
  Guide: Hold firmafest på restaurant

  Guide: Hold firmafest på restaurant

  De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
  Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

  læs mere