Around the world

Indendørs teambuilding – En eventyrrejse for hold – Samarbejde og Hygge

Perfekt energibreak til mødet

Konceptet er skræddersyet til at foregå I jeres konferencelokale og kan sættes op og ryddes væk på kort tid. Derfor er det et oplagt valg hvis I kun har kort tid til at få et sjovt og sammenrystende energibreak I jeres mødedag.

Land I sigte!

I ’around the world’ bliver jeres lokale omdannet til en tre-mastet skonnert og jeres hold til en broget besætning matroser.

Med jeres telefoner som guide og til lyden af mågeskrig og bølgeskvulp I lokalet, sendes I på en jordomsejling rundt I verdens spændende historie og særprægede kulturer! På hver af de mange destinationer møder I teamudfordringer, gåder og kryptiske opgaver – og I skal hele tiden tage beslutninger og vurdere tilvalg og fravalg, som har konsekvenser for jeres rejse.

Hver beslutning har indflydelse på jeres resultater, og for at gå I land på de vigtige destinationer, skal koder først knækkes og mysterier skal løses.

Alle talenter I spil

Variationen af opgaver udfordrer alle talenter på holdet og spænder over geografiske- og landespecifikke spørgsmål såvel som kreative fotoopgaver, musikalske udfordringer, paratviden og billedlig forståelse. Blandt romtønder, flaskeposter og gamle søkort skal I løse de mange forskelligartede opgaver for at komme videre på jeres færd over verdenshavene. Dette teambuilding-arrangement vil med garanti sætte gang I lattermusklerne.

Jordomrejsens nøjagtige design bliver tilpasset stedets fysiske rammer og åbner op for, at deltagerne kan lade sig rive med af spillets univers og eventyrlige ramme.

Få skræddersyet spillet med jeres eget indhold

Som noget ekstra kan vi, mod et tillæg til prisen, skræddersy ‘around the world’ til netop jeres indhold.

Dette er oplagt hvis I ønsker jeres egen identitet implementeret I udfordringerne.

Priser fra 290 kr

Pr. Pers. / ex. Moms

PRAKTISK INFO:

10-500+ personer
1-3 timer / kan tilpasses

Hele landet

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag