Vi kan samles igen – Betingelser

Humanic tager højde for dine bekymringer, så du trygt kan booke events ud i fremtiden.

 

Særlige betingelser for flytning af arrangementer

 

I kan trygt bestille jeres event hos os i denne lidt usikre tid. Vi tilbyder nemlig at flytte jeres arrangement til en anden dato i løbet af de næste 12 måneder uden ekstra udgifter for dig, hvis myndighederne ikke tillader jeres type arrangement. Det kan du læse meget mere om nedenfor.

Lad Humanic have overblikket

Humanic har 16 års erfaring med afvikling af selskaber, events og restauranter med både få og mange mennesker. Det kræver erfaring, viden og planlægning, hvad angår optimal håndtering af logistik, hygiejne, omgang med fødevarer og rengøring. I denne tid er erfaring ekstra vigtigt.

Forberedt på det uventede

Indrømmet, COVID-19 epidemien er også kommet bag på os, men vi har afgiftsfrit flyttet alle de arrangementer berørt af myndighedernes indgreb ift. COVID-19.

Derfor har vi nu taget højde for, at vores kunder fremadrettet vil ønske tryghed for hvad der sker, hvis en lignende situation opstår.

Afbestillings- og ombookingsbetingelser

Vi vil til hver en tid følge myndighedernes krav.

Det betyder, at du frit kan vælge en ny dato i løbet af de næste 12 måneder, hvis myndighederne ikke tillader jeres type arrangement afholdt.

Det kræver naturligvis, at der er en ledig dato, så vi forbeholder os retten til at tilbyde et andet venue eller koncept, såfremt dit foretrukne valg allerede er optaget – dog vil mad og drikke altid matche dit oprindelige valg, eller bedre, hvis forplejning er inkluderet. Vi vil til hver en tid gøre, hvad vi kan for at kunne gennemføre dit arrangement uanset datoen.

Ovenstående gælder kun for venues som Humanic er eneejer af. Det er for nuværende: Pakhus Bryggen, Spisesalon Bryggen, The Fat Pike og Bryggen Venues. For andre venues vil andre betingelser kunne gøre sig gældende – spørg os inden booking.

Disse betingelser er i tillæg til de generelle betingelser, du vil blive præsenteret for ved bestilling.

BEMÆRK dog, at andre betingelser gælder ved kampagner som eksempelvis gennem madbillet.dk o.lign. Læs betingelser på den pågældende hjemmeside og modtagne bekræftelse.

Bankgaranti

Vi forstår bekymringen for at booke og betale for arrangementer i en usikker tid som denne. Som alternativ til vores standardbetingelser, giver vi derfor mulighed for, at I i samarbejde med jeres bank stiller en bankgaranti, eller deponering på en lukket konto.

Dialog er vigtigt

Vi forstår alle de betænkeligheder, der kan være ved at booke et sommerbryllup, en barnedåb eller julefrokost, så kontakt os endeligt, så vi kan tale tingene igennem og hjælpe med at tage en tryg og gennemtænkt beslutning om booking.

+45 70 22 65 75
INFO@HUMANIC.DK

Temafest

Lad os skabe jeres univers

Julefrokost

Årets fest!

Sommerfest

Fest under de lyse nætter

Jubilæumsfest

Når i runder et skarpt hjørne