COVID-19 info

Humanic tager højde for dine bekymringer, så du trygt kan booke events ud i fremtiden.

 

Vi kan samles igen

I dag kan vi heldigvis samles igen og må atter mødes i festligt lag og fejre højtider, forelskelser, have teambuilding eller holde julefrokost med vores kollegaer.

Humanic tager højde for situationer, som den vi var i fra marts til maj 2020 med COVID-19, hvor arrangementer måtte flyttes. Det kan du læse meget mere om nedenfor.

Så drøm løs og planlæg trygt dit næste arrangement sammen med Humanic!

Flyt dit arrangement uden omkostninger

Hos Humanic kan I sikkert drømme og planlægge fremtiden, da vi uden omkostninger for jer flytter arrangementet til en ny ledig dato senest 12 måneder efter den oprindelige dato, hvis vi skulle ende i samme situation, som foråret 2020 med COVID-19 epidemien.  Læs mere her

Det glade rengøringsvanvid

Rengøring og hygiejne fylder meget i vores kunders bevidsthed for tiden. Derfor har vi, udover vores vanlige høje rengøringsstandard, taget en række særlige tiltag for at undgå smittespredning.

Se Humanics hygiejne profil her

Vi holder liv i gruppedynamikken

Vi har tilpasset vores teambuilding aktiviteter således, at de sikkert kan gennemføres efter alle gældende forholdsregler, fx med mindre grupper, hyppigere rengøring mv. Læs mere om vores forholdsregler i forbindelse med teambuilding her

Oplevelser der bliver til minder

Humanic har mere end 15 års erfaring med planlægning af aktiviteter og events til virksomheder, såvel som vi driver en række venues og restauranter. Vi laver ganske enkelt oplevelser, der gerne skulle gro sig fast i gæsternes bevidsthed og blive til minder.

Hos os får I sparring og projektledelse af erfarne medarbejdere, der hjælper jer med at tage de rette valg. Vi kan være hjælpe med at sammensætte hele jeres dag, lige fra aktiviteter inden festen, til booking af underholdning og transport.

Vi vil gerne adskille os ved at have lidt mere “kant” end andre udbydere, det ses blandt andet i udbuddet af vores venues og det ses i vores udbud af mad og drikke, såvel som service og holdninger. Med andre ord gør vi alt for at lave en oplevelse for jer, der bliver til minder.

Bare drøm løs – vi sidder klar til at hjælpe

Vores hjemmeside er netop blevet opdateret med info om privatfester og firmafester, lige fra barnedåb til julefrokost. Se hele det store udvalg nedenfor.

Vi sidder klar på telefon og mail til at tage imod alle spørgsmål og give den gode service, I er vant til.

+45 70 22 65 75
INFO@HUMANIC.DK

 

Betingelser

BRYLLUP

Hold bryllup i urbane omgivelser fra 990 kr.

Konfirmation

Hold konfirmation i København

Julefrokost

Årets fest!

Sommerfest

Fest under de lyse nætter

Teambuilding

Teambuilding i hele Danmark 

BARNEDÅB

Barnedåb, navngivning eller bare livets første fest

Fødselsdag

Hold fødselsdagsfest i København

Tilmeld Humanics nyhedsbrev

Modtag nyheder om alt hver der sker i Humanic indenfor teambuilding, aktiviteter og events