Odd Fellow Palæet

Et ekslusivt selskabslokale i hjertet af København!

 

 

 

 

Odd Fellow Palæets historie går helt tilbage til år 1749.

Med sine mange eksklusive sale samt placeringen i Bredgade i hjertet af København, tilbyder Palæet et utal af muligheder, når de slår dørene op til fest.

Huset kan rumme fra 30 og helt op til 900 spisende gæster og tilbyder desuden en hyggelig gårdhave til benyttelse om sommeren.

KONFERENCE OG MØDER PÅ PALÆET

Odd Fellow Palæets historiske sale tilbyder fleksible møde- og konferencefaciliteter til både det lille halvdagsmøde med afdelingen eller muligheden for at samle helt store grupper til konferencedage. Vi har skræddersyet pakkerne så I kan få det hele med forplejning, lokaler og evt. aktiviteter i løbet af dagen. 

FIRMAFEST PÅ ODD FELLOW PALÆET

Odd Fellow Palæet midt i Frederiksstaden tilbyder de smukkeste rammer til jeres firmafest eller middag. De forskellige historiske sale kan rumme fra 20 og helt op til 900 spisende gæster – og den hyggelige have kan om sommeren bruges til sommerfesten eller teambuildingaktiviteterne.

MULIGHEDER FOR TEAMBUILDING AKTIVITETER

Hos Odd Fellow Pallæet er der rig mulighed for at kombinere jeres møde, middag eller fest med en sammenrystende teambuilding aktivitet, mingle eller dinner games. 

Vi foreslår bl.a.

BLOODLINE
CITY CHALLENGE

Læs mere om vores 

Odd Fellow Palæet

København K

 

Mogens Dahls Koncertsal

København S

 

Comwell Borupgaard

Nordsjælland

 

Langelinie Pavillonen

Østerbro/Langelinie

 

Odense Congress Center

Odense

 

Tivoli Hotel & Congress

København V

 

Aamanns Køkken

København K

 

Den Blå Planet

København S

 

Vildmarksvenues

Hele landet