Moltkes Palæ

Historisk venue midt i Frederiksstaden

 

 

 

Moltkes Palæ daterer sig tilbage til begyndelsen af 1700-tallet. Tilbage til en tid, hvor Frederiksstaden endnu ikke var en realitet, hvor hjørnet af Dronningens Tværgade og Bredgade nærmest lå i et ‘sumpområde’, hvor det tog et par dage at køre fra København til Midtsjælland, og hvor sæder og skikke var anderledes, end vi kender dem i dag.

Hvis vægge kunne tale, ville de fortælle en historie om grever, storkøbmænd, enkedronninger, kunstnere og andet godtfolk, der hver især har sat sit præg på Moltkes Palæ – både hvad angår selve bygningen, men også det leben, der gennem årene har fundet sted.

HOLD MØDE PÅ PALÆET

Moltkes Palæ byder indenfor i rammer, der er langt  fra det, du ellers kender fra klassiske møde- og konferencelokaler. Vi sætter en dyd i at byde på en mødeoplevelse, du ikke kan få andre steder.

Moltkes Palæ er et udbud af eksklusive mødelokaler i hjertet af København med gastronomisk forplejning og med højkvalitets teknikløsninger leveret og serviceret af in-house teknikpartner, Profox. Selvom lokalerne ikke er klassiske i forstand af møder og konferencer, tilbydes det, man forventer af en udbyder af møder og konferencer – og meget mere. Det er det ypperste du vil finde inden for gastronomi, service og teknik til et møde eller konference.

HOLD FIRMAFEST PÅ MOLTKES PALÆ

På Moltkes Palæ tilbydes gastronomi på højeste hylde til selskaber med et team af kokke med ambitioner for deres gæsters vegne.

Der er ingen ekstra udgifter. Moltkes Palæs løsninger er med alt, hvad man forventer af en firmafest af høj kvalitet. Med tre niveauer i pris og form, bestemmer I selv hvilket udtryk og budget, I ønsker jeres firmafest skal indeholde.

Mulighed for teambuilding aktiviteter 

Kombiner jeres firmafest eller møde med en teambuilding aktivitet, der inddrager de historiske rammer på palæet eller i Frederiksstadens smukke gader.

Vi foreslår bl.a.: 

THE BLOODLINE
CITY CHALLENGE 

Læs mere om vores 

Odd Fellow Palæet

København K

 

Mogens Dahls Koncertsal

København S

 

Comwell Borupgaard

Nordsjælland

 

Langelinie Pavillonen

Østerbro/Langelinie

 

Odense Congress Center

Odense

 

Tivoli Hotel & Congress

København V

 

Aamanns Køkken

København K

 

Den Blå Planet

København S

 

Vildmarksvenues

Hele landet