Langelinie Pavillonen

Langelinie Pavillonen er et fleksibelt venue med en helt fantastisk vue!

 

 

 

Et venue med design og stil!

Langelinie Pavillon ligger svøbt i Kastellets vande og havnens rå charme, kun et stenkast fra Den Lille Havfrue. Træd ind i et hus, der med sin fleksible opbygning både byder på den intime middagsoplevelse og storslåede selskabsstemning.

Øverst oppe finder I den hyggelige lounge, og på vandsiden kan I nyde den store terrasse med udsigt over Københavns Havn og Øresund. Og så ligger det kun 800 meter fra centrum og Østerport St.

HOLD MØDE PÅ LANGELINIE

På Langelinie Pavillonen tilbydes panoramaudsigt over Kastellet og Marmorkirken, og moderne og fleksibel arkitektur, der indbyder til kreativitet og innovation til jeres konference eller møde.

Langelinie Pavillonen ligger blot et stenkast fra indre by, og er derfor et oplagt valg, hvis I søger mødelokaler tæt på København K, som byder på lidt ud over det sædvanlige.

HOLD FIRMAFEST VED VANDET 

Med panoramaudsigt fra alle dele af huset kan du og dine kolleger nyde de smukke omgivelser indendørs til årets julefrokost, eller nyde sommerfesten udendørs på pavillonen med udsigt til Københavns grønne baghave Kastellet.

Langelinie Pavillonens lokaler er indrettet med foldevægge af træ, der giver utallige indretningsmuligheder og fleksibilitet til jeres fest omgivet af moderne interiør og møblement, klassisk dansk design fra Poul Henningsen, Børge Mogensen og Verner Panton.

Mulighed for teambuilding aktiviteter

Langelinie Pavillonens beliggenhed er oplagt til udendørs teambuilding i de smukke omgivelser, og vi kan naturligvis også tilbyde koncepter, der foregår indendørs eksempelvis i forbindelse med jeres firmafest eller møde.

Vi anbefaler bl.a.:

CITY CHALLENGE
THE BLOODLINE 
CHAIN REACTION

Læs mere om vores 

Læs mere om vores andre venues 

Odd Fellow Palæet

København K

 

Mogens Dahls Koncertsal

København S

 

Comwell Borupgaard

Nordsjælland

 

Langelinie Pavillonen

Østerbro/Langelinie

 

Odense Congress Center

Odense

 

Tivoli Hotel & Congress

København V

 

Aamanns Køkken

København K

 

Den Blå Planet

København S

 

Vildmarksvenues

Hele landet