Bryggen Venues

 

 

 

FLERE VENUES PÅ ISLANDS BRYGGE

Bryggen Venues består af alle vores venues i FDBs pakhuse fra 1908 på Islands Brygge. Det er muligheden for en kombination af Pakhus Bryggen, The Fat Pike og Spisesalon Bryggen. I vælger selv, om I ønsker en kombination af alle tre eller blot to.

HOLD MØDE PÅ BRYGGEN VENUES

Med flere venues til rådighed giver Bryggen Venues mulighed for fleksible møder med breakout rooms og er oplagt til det store heldagsmøde. 

FLERE VENUES – EN FEST!

Bryggens bedste gårdfest

Vi anbefaler et foodcourt setup i gården mellem Pakhus Bryggen og The Fat Pike med bænke/borde, olielamper, hængelamper, foodtrailers, food stations, baggrundsmusik, spil – helt i tråd med den hyggeligste gårdfest. Efter middagen laver vi natklub, lounge, måske whiskyklub med 1950’er stemning i det hemmelige baggårdslokale. Kun fantasien sætter grænser.

Middag, fest, lounge og hygge

Er man ikke til den store gårdfest, foreslår vi muligheden for at holde middagen lidt mere intimt end en stor hal til mange, og derefter lave miljøer for fest, lounge og hygge, så der er er noget for alle efter middagen.

MULIGHED FOR TEAMBUILDING AKTIVITETER

I Islands Brygges pakhuskvarter er der rig mulighed for at kombinere jeres møde, middag eller fest med en sammenrystende teambuilding aktivitet, mingle eller dinner games. 

Vi foreslår bl.a. 
CHAIN REACTION
MESTERKOKKENE
AROUND THE WORLD 

Læs mere om vores 

Læs mere om de enkelte venues 

Pakhus Bryggen

Islands Brygge

Op til 150 personer 

Spisesalon Bryggen

Islands Brygge

Op til 150 personer 

The Fat Pike

Islands Brygge

Op til 150 gæster