Urban Meetings

Anderledes mødelokaler i København

Hold møder og konferencer i anderledes og urbane mødelokaler

Humanic byder indenfor i rammer, der er langt væk fra det, man ellers kender fra klassiske møde- og konferencelokaler. Vi sætter en dyd i at byde på en oplevelse, man ikke kan få alle steder.

Humanic Urban Meetings er et udbud af anderledes mødelokaler i København med fuld forplejning og splinternyt AV-udstyr. Selvom lokalerne ikke er klassiske, tilbyder vi det, man forventer af en velfungerende udbyder af møder og konferencer.

Høj kvalitet på Islands Brygge 

Vi har især fokus på gastronomien med mad af en standard og udtryk, du ikke ville forvente til et møde eller konference. Men også inde for AV udstyr og projektledelse er vi med i toppen.

Bryggen Venues i Islands Brygges charmerende og rustikke pakhuskvarter består af Pakhus Bryggen og Spisesalon Bryggen, hvor vores bøf- og skaldyrsrestaurant The Fat Pike vil stå for forplejningen.

Alt inkluderet til jeres møde

I kan holde jeres møde eller konference på Bryggen Venues med pakkeløsninger, som inkluderer alt, hvad I skal bruge og forplejning, der ikke kunne være længere fra traditionel konferencemad.

På Bryggen Venues har vi desuden vores faste tilbud på pakkeløsning til dagsmøde for 25.000,- ex-moms for op til 80 deltagere.

Mødetilbud

25.000,-
Samlet pris op til 80 personer

Bryggen Venues

Bryggen Venues

Islands Brygge 

20-120 personer
Fra 450,- pr. person

Mødetilbud

25.000,-
Samlet pris op til 80 personer

Bryggen Venues

Få et uforpligtende tilbud!

Tilmeld Humanics nyhedsbrev

Modtag nyheder om alt hver der sker i Humanic indenfor teambuilding, aktiviteter og events