The Fat Pike

Bøf & skaldyr på Islands Brygge

The Fat Pike giver dig skaldyr og bøffer i rigelige mængder i en uformel og løssluppen ramme.

Vores kokke brænder for det uformelle køkken uden nogen form for frygt for friture og flammegrill. Vi har en kæmpe respekt for vores råvarer, der ofte fremstår bedst med et minimum af tilberedning.

Vi synes, det er mærkeligt, at skaldyr skal være så dyrt, et dusin østers skal være indenfor økonomisk rækkevidde – også selv om det ”bare” er tirsdag. Hos os handler Value for money ikke om at dumpe priserne, men at give en stor oplevelse med en lille regning.

Vores restaurant ligger på Islands Brygge i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en oyster bar i Boston eller en anden moderne havneknejpe går vi straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor vi dyrker vi det rå, upolerede og urbane. I restauranten er der det rå, oprindelige gulv, betonsøjler og andre rester fra pakhusets historie. Vi bruger enkle materialer og gør kun lidt ved dem.

Kerne Pavillonen er drevet af Humanic med blandt andre grundlæggeren af Cofoco Torben Klitbo i spidsen, der har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter herunder Høst, Llama, Scarpetta, The Fat Pike og Kerne.

Mødepakke med alt: 25.000,-

Hold møde eller konference for op til 80 pers. med fuld forplejning

THE FAT FEAST ­­

En kavalkade af vores bedste retter serveret til deling.

The Fat Starters

Røget kammusling
med yoghurt, sprøde flæskesvær og ærteskud

Stenbiderrogn
med kartoffel-vaffel, creme fraiche, agurk og dild

DIY-guacamole
med Habanero chili, jordnøddeolie og sprøde rejechips

Jomfruhummerbisque
med jomfruhummer banan og vanilje

Brandade lollipop
med tatarsauce

Østers
tempura med wasabi/yuzu-mayo

 

The Fat Mains

Flat Iron Steak
med grillede løg, choron sauce, cæsar salat og friterede urte-kartofler

eller

Færøsk laks
glaseret med ahornsirup og citron, vildris med røgede mandler, blomkål, tranebær og salvie

 

The Sweet Surrender

The Fat Sundae Ice Cream
med vaniljeis, saltet Bourbon karamelsauce og butterscotch popcorn

385

Pr. person. (min. 2 personer)

En hovedret vælges til 2 personer
Smag begge hovedretter for 25 kr. ekstra pr. person.

 

THE FAT WINE MENU

Vi skænker vine til hele din middag

Hvidvin
Chablis – 2018 Jean-Marc Brocard

Rødvin
Ribera del Duero – Magnum, 2014, Bodegas Montecastro

Portvin
LBV Port Coroa de Rei – Manoel D. Poças Junior

175

Pr. person

THE FAT BEER MENU  

Vi lader øllet flyde til hele din middag.

Organic pilsner
Mosaic IPA
Young Lust

125

Pr. person

 

THE FAT STARTERS

Østers
3/6 Fine de Claire østers med vinaigrette og citron
80,-/155,-

Popcorn shrimps
med grillet citronmayo
95,-

Røget kammusling
med yoghurt, sprøde flæskesvær og ærteskud
125,-

Stenbiderrogn
med på kartoffelvaffel med creme fraiche, agurk og dild
125,-

DIY guacamole
med Habanero chili, jordnøddeolie, hvidløg og sprøde rejechips
75,-

Brandade lollipop
med tatarsauce
95,-

Østers
tempura med wasabi/yuzu-mayo
105,-

 

THE FAT MAINS

Flat iron steak
med grillede løg, choron sauce, cæsarsalat og friterede urte-kartofler
225,-

Oksehale 24-hour
barbecue glaseret med slaw på spidskål, sort hvidløgsvinaigrette og karamelliserede søde kartofler
205,-

Færøsk laks
glaseret med ahornsirup og citron, vildris med røgede mandler, blomkål og tranebær
225,-

 

THE SWEET SURRENDER

One perfect cheese
dagens ost med frugt og grillet surdejsbrød
65,-

The Big Fat Ice Cream Sundae
med vaniljeis, saltet Bourbon karamelsauce og butterscotch popcorn
55,-

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten via telefon eller mail.

THE FAT WINE MENU

Vi skænker vine til hele din middag

Hvidvin
Chablis – 2018 Jean-Marc Brocard

Rødvin
Ribera del Duero – Magnum, 2014, Bodegas Montecastro

Portvin
LBV Port Coroa de Rei – Manoel D. Poças Junior

175

Pr. person

THE FAT BEER MENU  

Vi lader øllet flyde til hele din middag.

Organic pilsner
Mosaic IPA
Young Lust

125

Pr. person

 
CRAFT BEER

33 cl / 2 ltr

Organic pilsner —> 40,- / 175,-
Royal Beer, økologisk bygmalt & humle, 4,8%

Organic classic —> 40,- / 175,-
Royal Beer, økologisk karamelmalt & mørkristet malt, 4,8%

Mosaic IPA —> 40,- / 180,-
Albani, IPA med Mosaic-malt, 5,7%

Motueka Anarkist Lager —> 55,- / 190,-
Theodor Schiøtz/Albani, pilsner med Motueka-humle, 5,5%

Young Lust —> 55,- / 190,-
Kissmeyer, Belgian Blond style, 6,0%

Eagle Kiss —> 55,- / 190,-
Session IPA style, Kissmeyer, 4,2%

Brown Ale —> 55,- / 190,-
New Castle, bygmalt, & ristet hvede, 4,7%

Edelweiss Hefetrüb —> 45,- / 180,-
Weissbier, 5,5%

THE COCKTAILS

Bloody Mary with an Oyster —> 110,-
Ketle One Vodka, tomatjuice, Tabasco sauce, Worcester sauce, salt & peber

Northwestern Storm Cooler —> 90,-
Pampero, lime, bitters & ginger beer & Creme de Mure

Kentucky Devil —> 95,-
Bulleit Bourbon, lime, ginger beer

The fat cape codder —> 85,-
vodka, Tranebær og ginger ale

The Fat Tiki —> 90,-
Pampero, lime, passions-sirup & ananasjuice

Espresso Martini —> 95,-
Custom Coffee espresso, Ketel One Vodka og Kahlúa

THE SOFT DRINKS

Sodavand —> 30,-
Pepsi, Pepsi Max, Faxe Kondi

Vand ad libitum —> 25,-
(per person) med eller uden brus

THE HOT DRINKS

Coffee —> 35,-
Americano, espresso, cortado, latte

Coffee with a kick —> 70,-
Optional coffee, with Diplomático reserva exclusiva rum

THE WINE

Sparkling
Vino Spumanti Brut, Bosco dei Cirmioli Bosco Viticoltori —> 295,-/65,-

Cava Corpinnat Brut Reserva, Castellroig – Sabaté I Coca —> 415,-/85,-

Trepat Casa Rojo, Molto Negre Cava —> 435,-

Champagne Traditionnelle Brut, Locret-Lachaud – Hautvillers —> 750,-

White

Chardonnay Nationale —> 295,-/65,-

Rueda Isabelino, Verdejo Bodega Reina de Castilla —> 310,-

Xarel – lo, El Xitxarel – lo Caves Marti Serda —> 325,- /MGM 700,-

Riesling, Charles Smith, Kung Fu Girl —> 395,-/95,-

Chardonnay, Charles Smith, Eve —> 395,-

Pinot Grigio, Charles Smith —> 415,-/85,-

Albariño, Marimorena 425/MGM —> 900,-

Buttery Blanc, Chardonnay, Napa —> 445,-

Pinot Gris Les Elements, BIO Domaine Bott Geyl —> 515,-/110,-

Rosé

Côtes de Provence Rosé, Melopée de Gavoty Domaine Gavoty —> 310,- / 70,-

Côtes de Provence Rosé Roseline Diffusion Prestige Château Sainte Roseline —> 415 ,-

Red

Cabernet Sauvignon Single Vineyard, La Higuera Bloc Viña Pérez Cruz —> 295,- /65,-

Malbec, Tomeri Clásico, Bodega Vistalba —> 325,-/75,-

Merlot, The Velvet Devil, Charles Smith —> 365,-

Lodi M Maddie, Lane Vineyards Old Vine Zinfandel —> 475,-/95,-

Syrah, Boom Boom, Charles Smith —> 475,-

Pinot Noir, Rio Vista Vineyards, Hitching Post —> 545,-

Syrah/Grenache/Cunoise, Fossils & Framework —>650,-

Hobo Grenache —> 950,-

Sweet

Vouvray Demi Sec Les Girardières, Domaine Bernard Fouquet —> 400,- /80,-

LBV Port Coroa de Rei – 37,5cl Manoel D. Poças Junio —> 300,-/65,-

Colheita Port Coroa de Rei Manoel D. Pocas Junior —> 750,-

På The Fat Pike har vi plads til alverdens selskaber. Vi har plads op til 70 personer i restauranten og 150 personer i vores selskabslokale Pakhus Bryggen på den anden side af gården. Der er plads til alt fra bryllupper til barnedåb. Læs mere om fester her

Menu til selskaber

Selskaber på 8 til 25 personer tilbydes alene “The Fat Feast”, der giver en god rundtur i vores menukort og samtidig sikrer, at alle i selskabet spiser samtidig. Ønsker du information om allergener eller ændringer, der tager hensyn til allergi og diæter, så kontakt os via mail.

Booking

Selskaber på 8-25 personer kan booke online og får serveret “The Fat Feast”. Selskaber på over 25 personer bedes kontakte os på mail info@pakhusbryggen.dk

Mandag: 17.30 – 23.00

Tirsdag: 17.30 – 23.00

Onsdag: 17.30 – 23.00

Torsdag: 17.30 – 23.00

Fredag: 17.30 – 23.00

Lørdag: 17.30 – 23.00

Søndag: Lukket

info@thefatpike.dk

Tlf: 70707584 Fra 13.00 til 21.00

Book bord online op til 25 personer.

Mødepakke med alt: 25.000,-

Hold møde eller konference for op til 80 pers. med fuld forplejning

Nytårskur på The Fat Pike - Tre retter for kun 200,-

Book Bord

Sidste nyt fra Humanics Restauranter

Dining Week 2020 på Humanics restauranter

Dining Week 2020 på Humanics restauranter

Deltag i Dining Week på en af vores restauranterVinterferien nærmer sig og dermed også den folkekære restaurantfestival Dining Week.Gå ikke glip af denne tradition og de spændende menuer på vores to restauranter.   KERNE PAVILLONEN DINING WEEK MENU 7.-16. februar...

Kerne Pavillonen får endnu mere dejlig dansk mad på kortet

Kerne Pavillonen får endnu mere dejlig dansk mad på kortet

Kerne Pavillonen skyder året igang med ny menu Endnu mere dejlig dansk mad på kortet Kerne Pavillonens kokke-hjerter brænder for det danske køkken, og med alle de ideer, de gerne vil dele ud af, har de nu sammensat en ny fabelagtig frokostmenu. Menuen byder...

Nytårskur på The Fat Pike

Nytårskur på The Fat Pike

   Start det nye år med manér ved at invitere dine yndlingsmennesker til nytårskur på The Fat Pike og få rundet 2019 af på behørig vis! Nytårskur betyder ganske enkelt ”En festlig ceremoni, hvor en række fremtrædende personer mødes med regenten i anledning...

Nytårsaften på The Fat Pike

Nytårsaften på The Fat Pike

Hold nytårsaften på The Fat Pike! Igen i år åbner The Fat Pike dørene op for en festlig aften i godt selskab med andre nytårsstemte gæster i det charmerende gamle pakhus-kvarter centralt på Islands Brygge. Med en nytårsmiddag på The Fat Pike kan du lade årets sidste...

Nytårsaften på Kerne Pavillonen!

Nytårsaften på Kerne Pavillonen!

Nytårsaften på Kerne Pavillonen Hop ind i det næste årti med manér! Hold din nytårsaften med lækker mad og Københavns bedste udsigt. Her vil være masser af champagne, og en menu kreeret eksklusivt til aftenen, så du på bedste vis kan sige farvel til 10'erne. Kerne...

The Fat Mussel Monday

The Fat Mussel Monday

The Fat Mussel Monday! The Fat Pike pudser gryderne af, og inviterer på fællesspisning i muslingens tegn På The Fat Pike er der ingen tvivl om, at vi har tabt vores hjerte til havet og alle de lyksaligheder, der kan fiskes op derfra. Fra tidligere succes med...

PAKKETILBUD!

HOLD MØDE ELLER KONFERRENCE
MED FULD FORPLEJNING FOR OP TIL 80 PERSONER

25.000 KR.