Bøf & skaldyr på Islands Brygge

The Fat Pike giver dig skaldyr og bøffer i rigelige mængder i en uformel og løssluppen ramme.

Vores kokke brænder for det uformelle køkken uden nogen form for frygt for friture og flammegrill. Vi har en kæmpe respekt for vores råvarer, der ofte fremstår bedst med et minimum af tilberedning.

Vi synes, det er mærkeligt, at skaldyr skal være så dyrt, et dusin østers skal være indenfor økonomisk rækkevidde – også selv om det ”bare” er tirsdag. Hos os handler Value for money ikke om at dumpe priserne, men at give en stor oplevelse med en lille regning.

Vores restaurant ligger på Islands Brygge i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en oyster bar i Boston eller en anden moderne havneknejpe går vi straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor vi dyrker vi det rå, upolerede og urbane. I restauranten er der det rå, oprindelige gulv, betonsøjler og andre rester fra pakhusets historie. Vi bruger enkle materialer og gør kun lidt ved dem.

The Fat Pike drives af Humanic, der blandt andet har grundlæggeren af Cofoco, Torben Klitbo, i ejerkredsen.

THE FAT STARTERS

Fine de Claire østers
3 østers serveret med granatæble vinaigrette
75,-

Grillede argentinske rejer
med stegte kapers, sort hvidløg og pulveriserede hindbær
135,-

Ceviche med kammuslinger
med syltet græskar, chili og kokosmælk
125,-

DYI krabbe-guacamole
med lime, koriander og tostadas
125,-

Grillet padron peberfrugt
med blæksprutte og salsa verde
95,-

Popcorn shrimp
med citron-aioli
95,-

THE FAT MAINS

Grillet helleflynder
med muslinge-chowder, vintersquash, lun spinat og glaseret bacon
235,-

Grillet flat iron steak
med syltede svampe, The Fat Pike fritter og røget bearnaise
235,-

THE SWEET SURRENDER

One perfect cheese
dagens ost med frugt og grillet surdejsbrød
65,-

The big fat ice cream sundae
med rom-chokolade sauce, nødder og frugt
50,-

 

THE FAT FEAST ­­

En kavalkade af vores bedste retter serveret til deling.

Forretter

DIY krabbe-guacamole
med lime, koriander og tostadas

Fine de Claire østers
lette og elegante østers med granatæble vinaigrette

Ceviche med kammuslinger
med syltet græskar, chili og kokosmælk

Grillede argentinske rejer
med stegte kapers, sort hvidløg og pulveriserede hindbær

Grillet padron peberfrugt
med blæksprutte og salsa verde

Popcorn shrimps
med citron-aioli

Hovedret

Grillet helleflynder
med muslinge-chowder, vintersquash, lun spinat og glaseret bacon

eller

Grillet flat iron steak
med syltede svampe, The Fat Pike fritter og røget bearnaise

Dessert

The big fat ice cream sundae
Med rom-chokolade sauce, nødder og frugt

385

Pr. person. (min. 2 personer)

En hovedret vælges til 2 personer
Smag begge hovedretter for 25 kr. ekstra pr. person.

THE FAT DRINKS MENU

Cava Brut Reserva – Pinot Gris – Zinfandel
Vand, med eller uden brus

295

Per person

—– —– —– —– —–

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten via telefon eller mail.

THE FAT DRINKS MENU

Cava Brut Reserva – Pinot Gris – Zinfandel
Vand, med eller uden brus

295,- pr person

CRAFT BEER

Alle craft beer serveres i 30 cl-glas

Organic pilsner —> 40,- / 175,-
Royal Beer, økologisk bygmalt & humle, 4,8%

Organic classic —> 40,- / 175,-
Royal Beer, økologisk karamelmalt & mørkristet malt, 4,8%

Mosaic IPA —> 40,- / 180,-
Albani, IPA med Mosaic-malt, 5,7%

Motueka Anarkist Lager —> 55,- / 190,-
Theodor Schiøtz/Albani, pilsner med Motueka-humle, 5,5%

Young Lust —> 55,- / 190,-
Kissmeyer, Belgian Blond style, 6,0%

Eagle Kiss —> 55,- / 190,-
Session IPA style, Kissmeyer, 4,2%

Brown Ale —> 55,- / 190,-
New Castle, bygmalt, & ristet hvede, 4,7%

Edelweiss Hefetrüb —> 45,- / 180,-
Weissbier, 5,5%

THE COCKTAILS

Bloody Mary with an Oyster —> 110,-
Ketle One Vodka, tomatjuice, Tabasco sauce, Worcester sauce, salt & peber

Northwestern Storm Cooler —> 90,-
Pampero, lime, bitters & ginger beer & Creme de Mure

Kentucky Devil —> 95,-
Bulleit Bourbon, lime, ginger beer

The fat cape codder —> 85,-
vodka, Tranebær og ginger ale

The Fat Tiki —> 90,-
Pampero, lime, passions-sirup & ananasjuice

Espresso Martini —> 95,-
Custom Coffee espresso, Ketel One Vodka og Kahlúa

THE SOFT DRINKS

Sodavand —> 30,-
Pepsi, Pepsi Max, Faxe Kondi

Vand ad libitum —> 25,-
(per person) med eller uden brus

THE HOT DRINKS

Coffee —> 35,-
Americano, espresso, cortado, latte

Coffee with a kick —> 70,-
Optional coffee, with Diplomático reserva exclusiva rum

THE WINE

Sparkling
Vino Spumanti Brut, Bosco dei Cirmioli Bosco Viticoltori —> 295,-/65,-

Cava Corpinnat Brut Reserva, Castellroig – Sabaté I Coca —> 415,-/85,-

Trepat Casa Rojo, Molto Negre Cava —> 435,-

Champagne Traditionnelle Brut, Locret-Lachaud – Hautvillers —> 750,-

White

Chardonnay Nationale —> 295,-/65,-

Rueda Isabelino, Verdejo Bodega Reina de Castilla —> 310,-

Xarel – lo, El Xitxarel – lo Caves Marti Serda —> 325,- /MGM 700,-

Riesling, Charles Smith, Kung Fu Girl —> 395,-/95,-

Chardonnay, Charles Smith, Eve —> 395,-

Pinot Grigio, Charles Smith —> 415,-/85,-

Albariño, Marimorena 425/MGM —> 900,-

Buttery Blanc, Chardonnay, Napa —> 445,-

Pinot Gris Les Elements, BIO Domaine Bott Geyl —> 515,-/110,-

Rosé

Côtes de Provence Rosé, Melopée de Gavoty Domaine Gavoty —> 310,- / 70,-

Côtes de Provence Rosé Roseline Diffusion Prestige Château Sainte Roseline —> 415 ,-

Red

Cabernet Sauvignon Single Vineyard, La Higuera Bloc Viña Pérez Cruz —> 295,- /65,-

Beaujolais-Villages, Nouveau Serigraphie Georges Duboeuf —> 295,-/65,-

Malbec, Tomeri Clásico, Bodega Vistalba —> 325,-/75,-

Merlot, The Velvet Devil, Charles Smith —> 365,-

Lodi M Maddie, Lane Vineyards Old Vine Zinfandel —> 475,-/95,-

Syrah, Boom Boom, Charles Smith —> 475,-

Pinot Noir, Rio Vista Vineyards, Hitching Post —> 545,-

Syrah/Grenache/Cunoise, Fossils & Framework —>650,-

Hobo Grenache —> 950,-

Sweet

Vouvray Demi Sec Les Girardières, Domaine Bernard Fouquet —> 400,- /80,-

LBV Port Coroa de Rei – 37,5cl Manoel D. Poças Junio —> 300,-/65,-

Colheita Port Coroa de Rei Manoel D. Pocas Junior —> 750,-

På The Fat Pike har vi plads til alverdens selskaber, vi har plads op til 70 personer i restauranten og 150 personer i vores selskabslokale Pakhus Bryggen, på den anden side af gården.

Menu til selskaber

Selskaber på 8 til 25 personer tilbydes alene “The Fat Five” der giver en god rundtur i vores menukort og samtidig sikre at alle i selskabet spiser samtidig. Ønsker du information om allegener eller ændringer der tager hensyn til allergi og diæter så kontakt os via mail.

Booking

Selskaber på 8-25 personer kan booke online og får serveret “The Fat Five”. Selskaber på over 25 personer bedes kontakte os på mail info@pakhusbryggen.dk

Mandag: 17.30 – 23.00

Tirsdag: 17.30 – 23.00

Onsdag: 17.30 – 23.00

Torsdag: 17.30 – 23.00

Fredag: 17.30 – 23.00

Lørdag: 17.30 – 23.00

Søndag:

Lukkedage: 27./28./29./30. dec. 2019 1./2. jan. 2020

info@thefatpike.dk

Tlf: 70707584 Fra 13.00 til 21.00

Book bord online op til 25 personer.

Guide: Aktiviteter til julefrokosten

Book Bord

Bøf & skaldyr på Islands Brygge

The Fat Pike giver dig skaldyr og bøffer i rigelige mængder i en uformel og løssluppen ramme.

Vores kokke brænder for det uformelle køkken uden nogen form for frygt for friture og flammegrill. Vi har en kæmpe respekt for vores råvarer, der ofte fremstår bedst med et minimum af tilberedning.

Vi synes, det er mærkeligt, at skaldyr skal være så dyrt, et dusin østers skal være indenfor økonomisk rækkevidde – også selv om det ”bare” er tirsdag. Hos os handler Value for money ikke om at dumpe priserne, men at give en stor oplevelse med en lille regning.

Vores restaurant ligger på Islands Brygge i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en oyster bar i Boston eller en anden moderne havneknejpe går vi straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor vi dyrker vi det rå, upolerede og urbane. I restauranten er der det rå, oprindelige gulv, betonsøjler og andre rester fra pakhusets historie. Vi bruger enkle materialer og gør kun lidt ved dem.

The Fat Pike drives af Humanic, der blandt andet har grundlæggeren af Cofoco, Torben Klitbo, i ejerkredsen.

THE FAT STARTERS

Fine de Claire østers
3 østers serveret med granatæble vinaigrette
75,-

Grillede argentinske rejer
med stegte kapers, sort hvidløg og pulveriserede hindbær
135,-

Ceviche med kammuslinger
med syltet græskar, chili og kokosmælk
125,-

DYI krabbe-guacamole
med lime, koriander og tostadas
125,-

Grillet padron peberfrugt
med blæksprutte og salsa verde
95,-

Popcorn shrimp
med citron-aioli
95,-

THE FAT MAINS

Grillet helleflynder
med muslinge-chowder, vintersquash, lun spinat og glaseret bacon
235,-

Grillet flat iron steak
med syltede svampe, The Fat Pike fritter og røget bearnaise
235,-

THE SWEET SURRENDER

One perfect cheese
dagens ost med frugt og grillet surdejsbrød
65,-

The big fat ice cream sundae
med rom-chokolade sauce, nødder og frugt
50,-

 

THE FAT FEAST ­­

En kavalkade af vores bedste retter serveret til deling.

Forretter

DIY krabbe-guacamole
med lime, koriander og tostadas

Fine de Claire østers
lette og elegante østers med granatæble vinaigrette

Ceviche med kammuslinger
med syltet græskar, chili og kokosmælk

Grillede argentinske rejer
med stegte kapers, sort hvidløg og pulveriserede hindbær

Grillet padron peberfrugt
med blæksprutte og salsa verde

Popcorn shrimps
med citron-aioli

Hovedret

Grillet helleflynder
med muslinge-chowder, vintersquash, lun spinat og glaseret bacon

eller

Grillet flat iron steak
med syltede svampe, The Fat Pike fritter og røget bearnaise

Dessert

The big fat ice cream sundae
Med rom-chokolade sauce, nødder og frugt

385

Pr. person. (min. 2 personer)

En hovedret vælges til 2 personer
Smag begge hovedretter for 25 kr. ekstra pr. person.

THE FAT DRINKS MENU

Cava Brut Reserva – Pinot Gris – Zinfandel
Vand, med eller uden brus

295

Per person

—– —– —– —– —–

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restauranten via telefon eller mail.

THE FAT DRINKS MENU

Cava Brut Reserva – Pinot Gris – Zinfandel
Vand, med eller uden brus

295,- pr person

CRAFT BEER

Alle craft beer serveres i 30 cl-glas

Organic pilsner —> 40,- / 175,-
Royal Beer, økologisk bygmalt & humle, 4,8%

Organic classic —> 40,- / 175,-
Royal Beer, økologisk karamelmalt & mørkristet malt, 4,8%

Mosaic IPA —> 40,- / 180,-
Albani, IPA med Mosaic-malt, 5,7%

Motueka Anarkist Lager —> 55,- / 190,-
Theodor Schiøtz/Albani, pilsner med Motueka-humle, 5,5%

Young Lust —> 55,- / 190,-
Kissmeyer, Belgian Blond style, 6,0%

Eagle Kiss —> 55,- / 190,-
Session IPA style, Kissmeyer, 4,2%

Brown Ale —> 55,- / 190,-
New Castle, bygmalt, & ristet hvede, 4,7%

Edelweiss Hefetrüb —> 45,- / 180,-
Weissbier, 5,5%

THE COCKTAILS

Bloody Mary with an Oyster —> 110,-
Ketle One Vodka, tomatjuice, Tabasco sauce, Worcester sauce, salt & peber

Northwestern Storm Cooler —> 90,-
Pampero, lime, bitters & ginger beer & Creme de Mure

Kentucky Devil —> 95,-
Bulleit Bourbon, lime, ginger beer

The fat cape codder —> 85,-
vodka, Tranebær og ginger ale

The Fat Tiki —> 90,-
Pampero, lime, passions-sirup & ananasjuice

Espresso Martini —> 95,-
Custom Coffee espresso, Ketel One Vodka og Kahlúa

THE SOFT DRINKS

Sodavand —> 30,-
Pepsi, Pepsi Max, Faxe Kondi

Vand ad libitum —> 25,-
(per person) med eller uden brus

THE HOT DRINKS

Coffee —> 35,-
Americano, espresso, cortado, latte

Coffee with a kick —> 70,-
Optional coffee, with Diplomático reserva exclusiva rum

THE WINE

Sparkling
Vino Spumanti Brut, Bosco dei Cirmioli Bosco Viticoltori —> 295,-/65,-

Cava Corpinnat Brut Reserva, Castellroig – Sabaté I Coca —> 415,-/85,-

Trepat Casa Rojo, Molto Negre Cava —> 435,-

Champagne Traditionnelle Brut, Locret-Lachaud – Hautvillers —> 750,-

White

Chardonnay Nationale —> 295,-/65,-

Rueda Isabelino, Verdejo Bodega Reina de Castilla —> 310,-

Xarel – lo, El Xitxarel – lo Caves Marti Serda —> 325,- /MGM 700,-

Riesling, Charles Smith, Kung Fu Girl —> 395,-/95,-

Chardonnay, Charles Smith, Eve —> 395,-

Pinot Grigio, Charles Smith —> 415,-/85,-

Albariño, Marimorena 425/MGM —> 900,-

Buttery Blanc, Chardonnay, Napa —> 445,-

Pinot Gris Les Elements, BIO Domaine Bott Geyl —> 515,-/110,-

Rosé

Côtes de Provence Rosé, Melopée de Gavoty Domaine Gavoty —> 310,- / 70,-

Côtes de Provence Rosé Roseline Diffusion Prestige Château Sainte Roseline —> 415 ,-

Red

Cabernet Sauvignon Single Vineyard, La Higuera Bloc Viña Pérez Cruz —> 295,- /65,-

Beaujolais-Villages, Nouveau Serigraphie Georges Duboeuf —> 295,-/65,-

Malbec, Tomeri Clásico, Bodega Vistalba —> 325,-/75,-

Merlot, The Velvet Devil, Charles Smith —> 365,-

Lodi M Maddie, Lane Vineyards Old Vine Zinfandel —> 475,-/95,-

Syrah, Boom Boom, Charles Smith —> 475,-

Pinot Noir, Rio Vista Vineyards, Hitching Post —> 545,-

Syrah/Grenache/Cunoise, Fossils & Framework —>650,-

Hobo Grenache —> 950,-

Sweet

Vouvray Demi Sec Les Girardières, Domaine Bernard Fouquet —> 400,- /80,-

LBV Port Coroa de Rei – 37,5cl Manoel D. Poças Junio —> 300,-/65,-

Colheita Port Coroa de Rei Manoel D. Pocas Junior —> 750,-

På The Fat Pike har vi plads til alverdens selskaber, vi har plads op til 70 personer i restauranten og 150 personer i vores selskabslokale Pakhus Bryggen, på den anden side af gården.

Menu til selskaber

Selskaber på 8 til 25 personer tilbydes alene “The Fat Five” der giver en god rundtur i vores menukort og samtidig sikre at alle i selskabet spiser samtidig. Ønsker du information om allegener eller ændringer der tager hensyn til allergi og diæter så kontakt os via mail.

Booking

Selskaber på 8-25 personer kan booke online og får serveret “The Fat Five”. Selskaber på over 25 personer bedes kontakte os på mail info@pakhusbryggen.dk

Mandag: 17.30 – 23.00

Tirsdag: 17.30 – 23.00

Onsdag: 17.30 – 23.00

Torsdag: 17.30 – 23.00

Fredag: 17.30 – 23.00

Lørdag: 17.30 – 23.00

Søndag:

Lukkedage: 27./28./29./30. dec. 2019 1./2. jan. 2020

info@thefatpike.dk

Tlf: 70707584 Fra 13.00 til 21.00

Book bord online op til 25 personer.

Guide: Aktiviteter til julefrokosten

Sidste nyt fra Humanics Restauranter

Nytår på The Fat Pike

Nytår på The Fat Pike

Nytår på The Fat Pike!Igen i år åbner The Fat Pike dørene op for en festlig aften i godt selskab med andre nytårsstemte gæster i det charmerende gamle pakhus-kvarter centralt på Islands Brygge. Med en nytårsmiddag på The Fat Pike kan du lade årets sidste aften handle...

Nytår på The Shrimp 2019

Nytår på The Shrimp 2019

Fejr nytårsaften på The Shrimp i hjertet af København!Nytår på The Shrimp 2019 Restaurant The Shrimp centralt på Sankt Annæ Plads byder velkommen til storslået nytårsmiddag i smukke rammer ved Sankt Annæ Hotel. Nytårsaften er noget helt særligt og er ofte forbundet...

Nytårsaften på Kerne Pavillonen!

Nytårsaften på Kerne Pavillonen!

Nytårsaften på Kerne Pavillonen Hold din nytårsaften med lækker mad og Københavns bedste udsigt. Her vil være masser af champagne, og en menu kreeret eksklusivt til aftenen, så du på bedste vis kan hoppe ind i 20'erne.  Kerne Pavillonen ligger lige ud til Skt. Jørgens...

The Fat Mussel Monday

The Fat Mussel Monday

The Fat Mussel Monday! The Fat Pike pudser gryderne af, og inviterer på fællesspisning i muslingens tegn På The Fat Pike er der ingen tvivl om, at vi har tabt vores hjerte til havet og alle de lyksaligheder, der kan fiskes op derfra. Fra tidligere succes med...

THE FAT PIKE ER KLAR MED EN NY MENU, DER INDBYDER TIL SOCIAL DINING

THE FAT PIKE ER KLAR MED EN NY MENU, DER INDBYDER TIL SOCIAL DINING

The Fat Pike er klar med en ny menu, der indbyder til social diningRestaurant The Fat Pike på Islands Brygge er efterhånden et kendt ansigt i det gamle charmerende pakhus-kvarter med skaldyr, fisk- og bøf på kortet! Køkkenet har den seneste tid leget med maden- med...

The Shrimp har fået en ny menu i nettet!

The Shrimp har fået en ny menu i nettet!

The Shrimp har fået en ny menu i nettet!Kokkene har været på overarbejde og er nu landet på en menu, som i endnu højere grad indkapsler The Shrimps identitet, hvor den uformelle maritime setting står i tydelig kontrast til skarpe retter af gode råvarer. So what’s new?...