Info til The Fat Pikes gæster i forbindelse med Corona virus

Kære The Fat Pike gæst!

Hele Danmark oplever i øjeblikket en historisk situation med spredning af coronavirus. Det rejser mange spørgsmål, og vi forsøger her at komme med svaret på det, vi ved noget om- nemlig hvordan vi forholder os på The Fat Pike.

Myndighederne anbefaler i øjeblikket ikke en lukning af restauranter eller aflysning af forsamlinger under 100 personer. Derfor holder The Fat Pike fortsat åbent med fejringen af vores to års fødselsdag.

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens og andre myndigheders anvisninger, og har tilpasset hvordan vi driver restauranten. Blandt andet har vi taget nedenstående tiltag, såvel som vi konstant holder os opdaterede på nye udmeldinger fra myndighederne.

Rene hænder gir’ raske venner!
– Inden alle gæster vises til bordet bedes gæsterne om at bruge håndsprit. Ønsker man ikke at bruge håndsprit, henviser vi til grundig håndvask på vores toiletter til venstre for indgangen.

Det glade rengøringsvanvid!
Hyppig rengøring af eksempelvis håndtag og effekter som ofte er i berøring og lign. i løbet af hele åbningstiden, foruden grundig rengøring før åbning, samt rengøring af pladserne efter hver gæst.

Albuerum til alle!
Spredning af gæster med minimum en stol imellem hvert selskab, så vidt muligt. Således at selskaber på fx fire personer ikke sidder med mellemrum, men der er mellemrum til andre selskaber.

Savnede hænder!
– Personale der har besøgt et højrisiko land efter d. 2. marts, sættes i karantæne i 14 dage efter ankomst til Danmark. På samme måde følger vi myndighedernes krav om karantæne for ansatte, der eventuelt har været i kontakt med smittede.

Refundering af The Fat Pike fødselsdag
Billetter til fødselsdag på The Fat Pike kan jf. handelsbetingelserne på madbillet.dk som udgangspunkt ikke refunderes. Men vi tilbyder på grund af den ekstraordinære situation, at gæster kan komme en anden dag ude i fremtiden og fejre fødselsdagen med på den til den tid gældende The Fat Feast menu samt fri drikke. Kontakt os hvis du ønsker at flytte din booking.

Refundering af almindelige bookinger
Gæster der har booket helt almindeligt, kan aflyse via deres online booking eller ved at kontakte os. Dette gælder dog ikke for selskaber såsom forretningsmiddage og store fester. Her gælder andre betingelserkontakt den projektleder, du booket hos.

The Fat Pikes bagland
The Fat Pike er drevet af Humanic, der har 16 års erfaring med afvikling af selskaber, events og restauranter med både få og mange mennesker. Det kræver erfaring, viden og planlægning, hvad angår optimal håndtering af logistik, hygiejne, omgang med fødevarer og rengøring. Vi gør vores ypperste for at give alle en god og sikker oplevelse og i øvrigt løbende vurderer situationen.

Book årets julefrokost

Julemiddag for op til 80 gæster fra 500,- pr. person inkl. drikke og venue

Ja! Vi vil gerne holde jeres bryllup

Hold bryllup med Humanic i unikke rammer i København
fra 1050 kr. for en komplet bryllupsfest

Få leveret pizza med økologisk spisemærke

fra The Pizza Bro på Islands Brygge

Mødepakke med alt: 25.000,-

Hold møde eller konference for op til 80 pers. med fuld forplejning

Book årets julefrokost

Julemiddag for op til 80 gæster fra 500,- pr. person inkl. drikke og venue

JA! Vi vil gerne holde jeres bryllup

Hold bryllup med Humanic i unikke rammer i København
fra 1050 kr. for en komplet bryllupsfest

Mødepakke med alt: 25.000,-

Hold møde eller konference for op til 80 pers. med fuld forplejning

Få leveret pizza med økologisk spisemærke

fra The Pizza Bro på Islands Brygge

Sidste nyt fra Humanics Restauranter

Fatty’s – “On the side”

Fatty’s – “On the side”

Fatty's "On the side" The Fat Pikes Burger Pop Up Fatty’s, har over sommeren fået en del elskere og tilhængere, så det var ret ærgerligt at skulle give pladens tilbage til “The fat Pike”. Til venstre for The fat Pike var en gammel dør vi aldrig har åbnet eller vidste...

The Fat Pike slår med halen igen

The Fat Pike slår med halen igen

The Fat Pike Slår med halen igen!Efter at have ageret Fatty’s burgerbar hen over sommeren er The Fat Pike nu tilbage, næsten som vi kendte det inden Covid-19. Fatty’s fortsætter ud af vores sidedør, læs mere om det nedenfor. På The Fat Pike serveres nu en fire retters...

Sankt Hans aften på Fatty’s

Sankt Hans aften på Fatty’s

Sankt Hans aften på Islands BryggeFatty’s griller burgere på Sankt Hans bålet Sankt Hans i år bliver en lille smule anderledes, men hos Fatty’s synes vi alligevel ikke, at du skal gå glip af sensommer og duften af røg.Sankt Hans aften den 23. juni 2020 stiller Fatty’s...

The Pizza Bro har fået det økologiske spisemærke

The Pizza Bro har fået det økologiske spisemærke

THE PIZZA BRO HAR FÅET DET ØKOLOGISKE SPISEMÆRKE ØKOLOGI PÅ THE PIZZA BRO!   The Pizza Bro på Islands Brygge har netop fået certificeringen Det Økologiske Spisemærke i bronze. Det er en milepæl for The Pizza Bro og noget vi er meget stolte af, ligesom det er er...

The Fat Pike fylder to år!

The Fat Pike fylder to år!

Fødselsdag på The Fat PikeThe Fat Pike fejrer fødselsdag – med fri øl & vin! Hurra! The Fat Pike fylder to år, og selv om det er os der er fødselaren, så er det dig der får gaven!Når du køber vores faste menu ”The Fat Feast” i marts måned, giver vi fri øl &...

Dining Week 2020 på Humanics restauranter

Dining Week 2020 på Humanics restauranter

Deltag i Dining Week på en af vores restauranterVinterferien nærmer sig og dermed også den folkekære restaurantfestival Dining Week.Gå ikke glip af denne tradition og de spændende menuer på vores to restauranter.   KERNE PAVILLONEN DINING WEEK MENU 7.-16. februar...

BOOK ÅRETS JULEFROKOST!

Vi tilbyder en festlig julemiddag for op til 80 gæster inkl. drikke og venue.
Priser fra 500,- pr person i unikke rammer i København.