Info til The Fat Pikes gæster i forbindelse med Corona virus

Kære The Fat Pike gæst!

Hele Danmark oplever i øjeblikket en historisk situation med spredning af coronavirus. Det rejser mange spørgsmål, og vi forsøger her at komme med svaret på det, vi ved noget om- nemlig hvordan vi forholder os på The Fat Pike.

Myndighederne anbefaler i øjeblikket ikke en lukning af restauranter eller aflysning af forsamlinger under 100 personer. Derfor holder The Fat Pike fortsat åbent med fejringen af vores to års fødselsdag.

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens og andre myndigheders anvisninger, og har tilpasset hvordan vi driver restauranten. Blandt andet har vi taget nedenstående tiltag, såvel som vi konstant holder os opdaterede på nye udmeldinger fra myndighederne.

Rene hænder gir’ raske venner!
– Inden alle gæster vises til bordet bedes gæsterne om at bruge håndsprit. Ønsker man ikke at bruge håndsprit, henviser vi til grundig håndvask på vores toiletter til venstre for indgangen.

Det glade rengøringsvanvid!
Hyppig rengøring af eksempelvis håndtag og effekter som ofte er i berøring og lign. i løbet af hele åbningstiden, foruden grundig rengøring før åbning, samt rengøring af pladserne efter hver gæst.

Albuerum til alle!
Spredning af gæster med minimum en stol imellem hvert selskab, så vidt muligt. Således at selskaber på fx fire personer ikke sidder med mellemrum, men der er mellemrum til andre selskaber.

Savnede hænder!
– Personale der har besøgt et højrisiko land efter d. 2. marts, sættes i karantæne i 14 dage efter ankomst til Danmark. På samme måde følger vi myndighedernes krav om karantæne for ansatte, der eventuelt har været i kontakt med smittede.

Refundering af The Fat Pike fødselsdag
Billetter til fødselsdag på The Fat Pike kan jf. handelsbetingelserne på madbillet.dk som udgangspunkt ikke refunderes. Men vi tilbyder på grund af den ekstraordinære situation, at gæster kan komme en anden dag ude i fremtiden og fejre fødselsdagen med på den til den tid gældende The Fat Feast menu samt fri drikke. Kontakt os hvis du ønsker at flytte din booking.

Refundering af almindelige bookinger
Gæster der har booket helt almindeligt, kan aflyse via deres online booking eller ved at kontakte os. Dette gælder dog ikke for selskaber såsom forretningsmiddage og store fester. Her gælder andre betingelserkontakt den projektleder, du booket hos.

The Fat Pikes bagland
The Fat Pike er drevet af Humanic, der har 16 års erfaring med afvikling af selskaber, events og restauranter med både få og mange mennesker. Det kræver erfaring, viden og planlægning, hvad angår optimal håndtering af logistik, hygiejne, omgang med fødevarer og rengøring. Vi gør vores ypperste for at give alle en god og sikker oplevelse og i øvrigt løbende vurderer situationen.

Teambuilding + middag for under 10 personer

Tag jeres team eller lille afdeling med på teambuilding og afslut med lækker middag

Få leveret pizza med økologisk spisemærke

fra The Pizza Bro på Islands Brygge

Mødepakke med alt: 25.000,-

Hold møde eller konference for op til 80 pers. med fuld forplejning

Teambuilding + middag for under 10 personer

Tag jeres team eller lille afdeling med på teambuildingforløb og afslut med middag 

Få leveret pizza med økologisk spisemærke

fra The Pizza Bro på Islands Brygge

Mødepakke med alt: 25.000,-

Hold møde eller konference for op til 80 pers. med fuld forplejning

Sidste nyt fra Humanics Restauranter

Take away imellem jul & nytår

Take away imellem jul & nytår

Take away imellem jul & nytårThe Pizza Bro og Fatty's står klar med pizza og burgers frem til jul, så når julestressen bliver for meget så lad os stå for aftensmaden vi holder nemlig åbent til og med den 23. december. Vi holder lukket 24, 24 & 26 december, og...

Giv et gavekort til The Fat Pike, Fatty’s & The Pizza Bro

Giv et gavekort til The Fat Pike, Fatty’s & The Pizza Bro

Giv et gavekort til The Fat Pike, Fatty's & The Pizza Bro Giv en restaurantoplevelse i julegave med et af vores “Print selv gavekort”. Du bestiller online til et valgfrit beløb og gavekortet kan du selv printe eller få sendt lige på det tidspunkt du ønsker til...

Nytårskur på The Fat Pike

Nytårskur på The Fat Pike

   Start det nye år med manér ved at invitere dine yndlingsmennesker til nytårskur på The Fat Pike og få rundet 2020 af på behørig vis! Nytårskur betyder ganske enkelt ”En festlig ceremoni, hvor en række fremtrædende personer mødes med regenten i anledning...

The Fat Mussel Monday

The Fat Mussel Monday

The Fat Mussel Monday! The Fat Pike pudser igen gryderne af, og inviterer på blåmuslinger i overdådige mængder. På The Fat Pike er der ingen tvivl om, at vi har tabt vores hjerte til havet og alle de lyksaligheder, der kan fiskes op derfra. Nu inviterer The Fat Pike...

Fatty’s – “On the side”

Fatty’s – “On the side”

Fatty's "On the side" The Fat Pikes Burger Pop Up Fatty’s, har over sommeren fået en del elskere og tilhængere, så det var ret ærgerligt at skulle give pladens tilbage til “The fat Pike”. Til venstre for The fat Pike var en gammel dør vi aldrig har åbnet eller vidste...

The Fat Pike slår med halen igen

The Fat Pike slår med halen igen

The Fat Pike Slår med halen igen!Efter at have ageret Fatty’s burgerbar hen over sommeren er The Fat Pike nu tilbage, næsten som vi kendte det inden Covid-19. Fatty’s fortsætter ud af vores sidedør, læs mere om det nedenfor. På The Fat Pike serveres nu en fire retters...

Få et uforpligtende tilbud!

Tilmeld Humanics nyhedsbrev

Modtag nyheder om alt hver der sker i Humanic indenfor teambuilding, aktiviteter og events