Teambuilding

Sjove aktiviteter og teambuilding til jeres personalearrangement, konference og firmafest.
Alle koncepter kan tilpasses i antal personer og varighed efter jeres behov

Teambuilding der styrker sammenholdet

Går I med tanker om et personalearrangement?
Vi tilbyder alt fra heldagsarrangementer til mingle-aktiviteter og dinner games til firmafesten

Wildlife Cooking

Madlavning, kokkekamp og teamwork i naturen

Chain Reaction

Byg Danmarks største Storm P maskine

Money Talks

Høj energi og dynamisk samarbejde

City Challenge

En aktiv og digital skattejagt fyldt med udfordringer

Around the world

Tag på en digital jordomsejling

The Bloodline

København er et stort Escape Room

Kuffert mysteriet

En kufftert med et Murder Mystery til jeres medarbejderdag

Teambuilding og Middag i KBH

Teambuilding inkl. middag i indre København

 

Skræddersyet teambuilding

Teambuilding til jeres eget tema
Kom med jeres tanker og vi skaber konceptet

TA’ TEAMBUILDING MED TIL FESTEN!

Humanic arrangerer også firmafester, som kan kombineres med teambuilding eller nogle af vores sjove mingle-aktiviteter og Dinner Games.

Mingle aktiviteter

Ekstra pift til middagen eller festen

Læs mere her

Firmafest

Julefrokost
Sommerfest
Temafest

Dinner Games

Aktiviteter under middagen

Læs mere her

Et par gode råd?

Gå igennem vores tjekliste, når du skal afholde dit arrangement
Læs vores guide

Danmarks bedste og største leverandør

Vi har siden 2004 arrangeret tusindvis af aktiviteter i hele landet for store og små virksomheder.

I dag har vi selv udviklet en række forskellige koncepter, som dækker over madlavningskonkurrencer, digitale skattejagte, escapegames og sågar øvelser hvor der bliver bygget  flere 100 meter lange Storm P maskiner. Fælles for dem alle er, at de med 100 procents sikkerhed vil underholde, udfordre og udvikle jer.

Efterhånden er vores specialitet blevet at skræddersy unikke oplevelser til virksomheder, som vil have noget ingen har set før. I proces sammen med kunden finder vi på et koncept som passer til netop jeres energiniveau, værdier og personligheder. Vi brænder for at skabe den bedste oplevelse for hele virksomheden, at alle i gruppen føler sig udfordret på sit eget niveau. Og gennem årene har vi forfinet egenskaben i at vores aktiviteter og medarbejdere imødekommer alles behov.

Vi kan sammensætte jeres dag, som I ønsker det, og skal I rystes ekstra meget sammen, kan I nemt tilføje enten en middag eller en firmafest til dagen.
Vi har hovedsæde i København, men udbyder vores arrangmenter i hele landet.

Humanic arrangerer desuden firmafester, som kan kombineres med hyggelige aktiviteter eller nogle af vores sjove mingle-aktiviteter og middagsunderholdning.

Indendørs eller udendørs aktiviteter?

Vi tilbyder både udendørs og indendørs oplevelser og hvis I foretrækker indendørs, er det både muligt at bruge på et af vores egne unikke venues i København, eller være i jeres egne lokaler.

Blandt vores udendørs sammenrystende events er især Chain Reaction og Wildlife Cooking publikumsfavoritter, men også den vores hyggelige The Bloodline er populær. The bloodline er en gådefuld jagt på sandhenden og foregår i de gamle gader centralt i København, og her er der også en god mulighed for at koble en eftermiddagsaktivitet sammen med en festlig middag på en af vores samarbejds-restauranter.

Samarbejde og trivsel på arbejdspladsen

Alle virksomheder vil gerne blive bedre til at arbejde sammen på tværs af organisationen. En sammenrystende positiv oplevelse er et af de bedste redskaber, når man skal motivere og engagere sine medarbejdere. Rigtig mange virksomheder bruger i dag sådanne sammenrystende arrangmenter som et metode til at skabe et bedre arbejdsmiljø og styrke sammenholdet mellem medarbejderne.

En høj arbejdsglæde og det gode arbejdsmiljø er ekstremt vigtigt, og er flere gange blevet bevidst til at have en direkte indflydelse på produktiviteten. Derudover har glade medarbejdere færre sygedage, og mindre risiko for at udvikle stress. Ikke at vi siger at et arrangement med Humanic løser alt, men det er godt skridt på vejen til at skabe en tæt arbejdsplads. Derudover er det et sjovt og udfordrende afbræk fra den sædvanlige arbejdsdag, som alle nyder. Helt enkelt en eftertragtet personalegode.

Mange mennesker bruger over halvdelen af deres vågne timer på deres arbejdsplads, og for manges vedkommende er vores kollegaer de mennesker vi ser mest. Derfor er det vigtigt at have fokus på trivsel på arbejdspladsen, for teamet og for den enkelte. Humanic udbyder sundhedsydelser, som hjælper dig og dine medarbejdere til at trives fysisk i jeres arbejdsmiljø. Og sociale arrangementer kan bidrage til den mentale sundhed på arbejdspladsen.

Hvad er teambuilding?

Begrebet bliver i dag brugt om alverdens ydelser. Derfor kan det måske være lidt svært at spore sig ind på, hvilken type oplevelse I lige præcis søger. Generelt skal I tænke på, at det ofte kan give et større udbytte for sammenholdet, hvis man prøver at rykke en lille smule til folks grænser, og placerer dem i nogle uvante situationer, uden dog at nogle føler sig utrygge ved situationen.
Generelt kan man definere teambuilding som noget, hvor en gruppe eller et hold har fokus på i fællesskab og med inddragelse af individuelle kompetencer at løse en given opgave. Cambridgde Dictornary definerer det således: “the process of encouraging members of a group to work well together, for example by having them take part in activities or games”

Stadig nysgerrig?

Er du stadig nysgerrig på hvad teambuilding kan gøre for dig og dit team, hvem Humanic er og hvad vi har at tilbyd, så sidder vi klar ved telefonerne til at svare på alle dine spørgsmål. Ring til os på +45 70226575